ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

چه آینده ای را می توان برای فناوری ماژولار تصور کرد؟

مواد اولیه به کار رفته در تولید دستگاه های الکترونیکی عمدتا از منابع تجدید ناپذیر به دست می آیند که هزینه بالایی  هم دارند. از طرفی رشد تکنولوژی آنقدر سریع است که در یک چشم ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۷:۱۵

مواد اولیه به کار رفته در تولید دستگاه های الکترونیکی عمدتا از منابع تجدید ناپذیر به دست می آیند که هزینه بالایی  هم دارند. از طرفی رشد تکنولوژی آنقدر سریع است که در یک چشم بر هر زدن گجت های خریداری شده و امکاناتشان قدیمی می شوند و کاربر مجبور است با پرداخت مبلغی بیشتر آنها را به مدل جدیدترشان به روز نماید.

همین امر باعث شده که شرکت ها به فکر ساخت دستگاه هایی با قابلیت تعویض تک به تک قطعات بیافتند که از آنها تحت عنوان محصولات ماژولار یاد می گیرد. ال جی یکی از شرکت هایی است که با ارائه پرچمدار تازه اش یعنی جی 5 عزم جدی خود برای ورود به این حوزه را نشان داد و حالا با ارسال یک بیانیه خبری رسمی، قصد دارد کاربران را بیشتر با این مقوله آشنا نماید. در ادامه توجه شما را به این بیانیه خبری جلب می کنیم.

بسیاری از کارشناسان اصول فناوری ماژولار را نسل بعد قوانین طراحی می‌دانند. با توجه به لوازم خانگی چندکاره در منزل و پیشرفت فناوری و گجت هایی که هرسال با حفظ ظاهر و ابعاد خود ، امکانات بیشتری در اختیار مشتری های خود می‌گذارند ، هم اکنون شاهد گسترش روز افزون این فناوری هستیم.

با این حال عده‌ای آینده‌ی خوبی برای این طراحی متصور نیستند.آنها عقیده دارند که با پیشرفت تکنولوژی به سمتی خواهیم رفت که تمام امکانات نرم افزاری و سخت افزاری در یک وسیله گردآوری بشوند و دیگر نیازی به قطعات جانبی نخواهد بود.ولی در همین سال‌های اخیر شاهد بوده‌ایم که بسیار از گجت‌های جدید امکانات بسیاری را فدا کرده‌اند تا بتوانند قابلیت های مدنظر خود را بهبود دهند.

در آینده نیز مسلما این امر تکرار خواهد شد و احتمالا به این زودی شاهد وسیله ای که بی نقص باشد و نیاز های کاربر را تماما برطرف کند نخواهیم بود. در عین حال این وسایل نیاز کاربر را به او دیکته می‌کنند و مصرف کننده مجبور است انتظاراتش را تا حد وسیله خود پایین بیاورد. در این شرایط استفاده از طراحی ماژولار در آینده کمک بسیاری به هرچه بی نقص تر ساختن وسایل جدید خواهد بود. حتی اگر وسیله دارای نقیصه ای باشد با استفاده از این مدل طراحی می توانیم این مشکل موجود را برطرف کنیم.

اگر دوربین حرفه ای تری میخواهیم با یک ماژول دستگاه‌مان را تبدیل به یک دوربین تخصصی می‌کنیم.همانطور که امسال شاهد بودیم ال‌جی توانست با استفاده از همین طراحی در موبایل پرچمدار جدید خود با اختلاف زیادی بالاتر از رقبای خود قرار بگیرد و دایره وسیعی از امکانات را در اختیار کاربر قرار دهد تا او بتواند انتخاب کند که به چه قابلیتی بیشتر از همه نیاز دارد. این ماژول ها تکنولوژی روزی مثل واقعیت مجازی تا نیاز قدیمی کاربران برای بیشتر شدن باتری را برطرف می کنند.

این ویژگی با "احترام"  آزادی عمل و شخصی سازی گسترده ای را در اختیار مصرف کننده می‌گذارد. با توجه به تخصصی و شخصی تر شدن همه امور زندگیمان در آینده "شخصی سازی" بارزترین ویژگی گجت ها و وسایل مورد استفاده ما در زندگی روزمره خواهد بود. خارج از اینکه جوان های امروزی همه‌چیز را با هم می‌خواهند و دوست دارند از تمام امکانات با ساده‌ترین روش ممکن استفاده کنند.این نیاز به شخصی سازی و داشتن تمام امکانات راهی جز طراحی ماژولار برای گجت های آینده نمی‌گذارد.و موفقیت در انتظار شرکت هایی مثل ال‌جی است که هم اکنون شروع به استفاده از طراحی ماژولار کرده اند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • میثم
    میثم | ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵

    اگه طراحی ماژولار اینطوری که تو جی5 پیشرفت باشه که گند میزنه به طراحی ظاهری و انطور میشه که ظاهر قربانی امکانات میشه ولی اگه علاوه بر کارآمدتر کردن این زبان طراحی روی ظاهر هم کار بشه دیگه تبدیل به یه استاندارد میشه و زیاد تو گوشی ها دیده میشه.
    البته باید رو قیمت ماژول ها هم کاربشه چون ممکنه توان خرید ماژول ها علاوه بر خرید تلفن نباشه.

    • shahab
      shahab | ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵

      عزیزم نسل اول گوشی های ضدآب سامسونگ (اس5)رو با نسل بعدی (اس7) مقایسه کن تا ببینی زمان لازمه تا یه فناوری به قوام لازم برسه

مطالب پیشنهادی