ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

گوگل جدیدترین گزارش خود در مورد سهم مارشملو از بازار دستگاه های اندرویدی را منتشر کرد

قابلیت ها و امکانات سیستم عامل متن باز گوگل آنقدر زیاد است و کار با آن ساده، که خیلی ها عطای iOS را به لقایش بخشیده اند و تجربه کار با اندروید را به پلتفرم بسته ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۰۹:۳۰

قابلیت ها و امکانات سیستم عامل متن باز گوگل آنقدر زیاد است و کار با آن ساده، که خیلی ها عطای iOS را به لقایش بخشیده اند و تجربه کار با اندروید را به پلتفرم بسته اپل ترجیح می دهند. اما این سیستم عامل موبایلی علیرغم امکانات فراوانش یک مشکل عمده دارد و آن نسخه های متعددش است که به نوعی باعث از هم گسیختگی دستگاه های پشتیبانی کننده از اندروید شده است به نوعی یکپارچگی این اکوسیستم را از میان برده است.

جدیدترین نسخه ارائه شده از این سیستم عامل، مارشملو نام دارد که ظاهرا هم با استقبال خوب کاربران روبرو شده است و آنطور که جدیدترین گزارش گوگل در مورد آمار کاربران نسخه های مختلف اندروید نشان می دهد، روند مهاجرت کاربران به مارشملو مدتی است که سیر صعودی پیدا کرده است.

در ابتدای ماه مارس یعنی در نیمه نخست اسفندماه 94، آمار استفاده کنندگان از این نسخه بسیار پایین بود و تنها 2.3 درصد از جمعیت بالای اندرویدی ها، دستگاه های بهره مند از نسخه 6.0 اندروید را به کار می برند. اما ابتدای اسفند ماه مصادف شد با آغاز یک عصر جدید؛ همزمان با عرضه پرچمدارانی نظیر گلکسی اس 7 که در MWC 2016 معرفی شده بودند و از همان ابتدا همراه با اندروید مارشملو در اختیار کاربران قرار می گرفتند، آپدیت های مربوط به این نسخه نیز در اختیار مدل های قدیمی تر دستگاه های اندرویدی قرار گرفت.

در ابتدای ماه آوریل (یعنی نیمه نخست فروردین ماه) شمار کاربران مارشملو به دو برابر رسید و 4.6 درصد از کل جمعیت استفاده کنندگان از سیستم عامل متن باز گوگل را این گروه تشکیل می دادند.

حالا غول جستجو جدیدترین آمار و ارقام خود در این رابطه را منتشر کرده است و آنطور که گزارش این شرکت نشان می دهد، مارشملو 2.6 درصد دیگر از کاربران دستگاه های اندرویدی را به خود جلب کرده و سهمش را به 7.5 درصد رسانده است.

البته این رقم شاید در مقایسه با سهم آبنبات چوبی با رقم 35.6 درصد بیش از اندازه ناچیز باشد اما، حاکی از برخی پیشرفت های جدی برای مارشملو است و می توان امیدوار بود که این اختلاف به زودی از میان برداشته شود.

120405053216-titanic-survivors-plymouth-horizontal-large-gallery

Android-distribution-numbers-May-2-2016

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • Hadi.TJ
    Hadi.TJ | ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵

    ممنون از پاک کردن نظرات انتقادی...واقعا سایت دیجیاتو داره به بیراهه کشیده میشه...

    • Hadi.TJ
      Hadi.TJ | ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵

      خانم موسوی، کاش لااقل نظر رو پاک میکردید متن رو هم درست میکردید که بگم حرف رو قبول کردید و به همین دلیل نظر رو حرف کردید...نه اینکه رو حرف اشتباه خودتون وایسید و بجای جواب دادن به نظرات، فقط پاکشون کنید...

  • Hadi.TJ
    Hadi.TJ | ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵

    یعنی خانم موسوی وقتی مقاله مینویسه، از همون جمله اول با اون تعصباتی که داره میشه شناختش...آخه این چه جمله ایه؟ «قابلیت ها و امکانات سیستم عامل متن باز گوگل آنقدر زیاد است و کار با آن ساده، که خیلی ها عطای iOS را به لقایش بخشیده اند و تجربه کار با اندروید را به پلتفرم بسته اپل ترجیح می دهند.»...من نمیدونم بجز از یک تعصبی اندرویدی، از کی برمیاد که کار با iOS رو «سخت» و کار با اندروید رو «ساده» در نظر بگیره؟ ... اونم تو یه سایت مربوط به اخبار روز تکنولوژی، نه بین یه مشت بچه دبیرستانی یا تو تاکسی و اتوبوس...«خیلی ها عطای iOS را به لقایش بخشیده اند»...لابد تنها دلیل برتری اندروید تو آمارها هم، فقط بحث سختی کار با اندروید هست، و وجود گوشی های ارزان قیمت 100 و 200 دلاری تو این آمار هیچ تاثیری نداره؟ شاید بد نباشه آمار گوشی های بالای 500 دلار رو یه نگاه بندازید و ببینید اون «خیلی» های شما، تبدیل به اقلیت میشن یا نه؟...بابا بسه اینقدر متن متعصبانه...بیا بگو اندروید تیکه تیکه شده، بیشترین آمارش مربوط به آبنبات چوبیه با 35% که تازه خودش برای برنامه نویس های به دو قسمت با دو سری API مختلف تقسیم میشه...و سهم هرکدون تقریبا نیمی از این 35 هست و این یعنی فاجعه برای برنامه نویس بدبخت...که اگر بخواد برنامه اش حداقل رو 80% گوشی ها نصب بشه، به 3-4 مدل مختلف و با 3-4 مجموعه API کاملا متفاوت باید برنامه اش رو بنویسه...

مطالب پیشنهادی