ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

به WWDC نزدیک می شویم؛ سه راه برای بهبود اپل واچ

اپل هفته دیگر گردهمایی WWDC 2016 را برگزار خواهد کرد و باید امیدوار باشیم که یکی از اولویت های اصلی شان در این مراسم، تغییرات اساسی برای اپل واچ باشد. بدون تعارف و تمجید، اولین ...

محسن وفانژاد
نوشته شده توسط محسن وفانژاد | ۲۱ خرداد ۱۳۹۵ | ۲۱:۰۰

اپل هفته دیگر گردهمایی WWDC 2016 را برگزار خواهد کرد و باید امیدوار باشیم که یکی از اولویت های اصلی شان در این مراسم، تغییرات اساسی برای اپل واچ باشد.

بدون تعارف و تمجید، اولین اسمارت واچ اپل محصول کاملی نبود. البته این مسئله عمدتا در مورد نسل اول همه محصولات اپل به نوعی صادق است. تفاوت اصلی اپل واچ با اولین آیفون و آیپد در این است که ساعت اپل صرفا در زمینه توانایی های سخت افزاری و قابلیت ها محدود نیست، بلکه عملکردهای کنونی نیز هنوز به درد بخور نیستند.

شایعات به اپل واچ 2 با پردازنده ای سریع تر و اتصالات مخابراتی مجزا اشاره دارند. این قابلیت ها می تواند شکایات در مورد کند بودن ساعت یا وابسته بودن آن به اسمارت فون را برطرف کند. با این حال، بزرگ ترین مشکل بخش نرم افزاری است، جایی که بخش اعظمی از رابط کاربری اصلا مورد استفاده قرار نمی گیرد. بخش های مهمی از watchOS باید تغییر کنند.

در ادامه به سه نکته اصلی در این راستا خواهیم پرداخت.

عمر اپلیکیشن های Full-blown باید پایان یابد

apple-watch-24

در حال حاضر، اپلیکیشن های اپل واچ در یکی از این 4 جایگاه قرار گرفته و نمایش داده می شوند:

Notifications: مثل تلفن همراه که پیام هایی می آید و به شما می گوید چه کسی پیام داده و... گاهی اوقات قابلیت پاسخ دادن یا حتی پاک کردن آن ها هم از روی ساعت به کاربر داده می شود.

Complications: جایگاه های قابل شخصی سازی روی واچ فیس که وقتی دست تان را بلند می کنید، اطلاعات اندکی را نمایش می دهند.

Glances: می توانید انگشت را روی واچ فیس به سمت بالا کشیده تا ردیفی از اطلاعات به نمایش در آید، می توانید نگاهی اجمالی بر آب و هوا، نتیجه ورزش ها، تقویم، قرارها و دیگر اطلاعات این چنینی داشته باشید.

Full-blown: هر چه که در سه دسته فوق قرار نگیرد را در این بخش می گذارند.

نویسنده وبسایت FastCompany و نویسنده این مقاله می گوید که پس از یک سال استفاده از اپل واچ، معتقد است اپ های Full-blown یا باید از بین بروند یا حداقل تمرکز روی آن ها کاهش یابد. در حالی که عمده انتقاد پیرامون اپ های اپل واچ پیرامون زمان بارگذاری بوده (مشکلی که با پردازنده ای سریع تر حل خواهد شد)، مشکل اصلی زمان تعامل با آن است.

عمده اپ های تمام اندازه، نیازمند چرخش میان چندین صفحه، گشت و گذار در منو، استفاده از قابلیت 3D Touch و با دقت استفاده کردن از Digital Crown است. واقعا اگر به سراغ تلفن همراه تان بروید و کارهای تان را با آن انجام دهید همه چیز سریع تر انجام می شود.

آدام گروسمن، سازنده اپلیکیشن پرطرفدار Dark Sky می گوید: «مردم نسبت به آنچه که ما فکر می کردیم، به ندرت از اپلیکیشن ها استفاده می کنند. من خودم حتی هیچ وقت به صفحه اپ ها نمی روم تا یک اپلیکیشن را اجرا کنیم، و فکر می کنم همین مسئله در مورد اکثر کاربران اپل واچ که تا به حال با آن ها صحبت کرده ام صادق است.»

گروسمن تاکید می کند که پشت هم این صفحه به آن صفحه رفتن در یک اپلیکیشن بسیار آزار دهنده است و در حالی که Dark Sky این زمان را در اپلیکیشن خود کاهش داده، او هنوز هم برای دسترسی به اپ، از سه بخشی که بالاتر نام آن ها را بردیم استفاده می کند.

بنابراین به نظر منطقی است که تغییر و تحولی اساسی در این زمینه صورت پذیرد.

صفحه اصلی نیاز به یک تغییر اساسی دارد

apple-watch-22

چه اپ های Full-blown فراموش شوند و چه نشوند، یک مسئله واقعا بدون هیچ تردیدی باید دستخوش تغییر شود و آن اولین نمای نرم افزاری watchOS است که دسته ای از اپلیکیشن ها با آیکون های ریز روی نمایشگر کوچک ظاهر شده اند.

Justin Ng که بازی تحسین شده Timecrest را در استودیوشان Sneaky Crab برای اپل واچ توسعه دادند می گوید: «لانچ کردن یک اپلیکیشن بسیار ناخوشایند است. مدل برقراری تعامل برای یک طراح اپ بسیار چالش برانگیز است.»

یک راه حل احتمالا، الگو برداری از آیفون است. به جای این لانچر، می توان براساس محتوا پیشنهادهای مناسب داد. روی آیفون، به سمت هوم اسکرین که سوایپ کنید، اپلیکیشن های پیشنهادی را می بینید. روی اپل واچ، این مسئله می تواند حالت اصلی ارائه برنامه ها باشد.

تصور کنید وقتی سوار ماشین می شوید و دست تان را بالا می آورید، دکمه ای برای پخش موزیکی که چند ساعت قبل گوش می دادید وجود داشته باشد یا اگر از ایمیل های تان استفاده بسیاری دارید، اپ مورد نظر دقیقا در برابر چشمان تان باشد. صفحه اصلی اپل واچ در این صورت کارایی بالایی خواهد داشت.

سیری باید باهوش تر شود

 

apple-watch-46

بسیاری از کارها هستند که انجام شان روی یک تلفن همراه یا تبلت آسان تر است و به جای اینکه بخواهید در یک نمایشگر کوچک به اندازه یک سکه این کارها را انجام بدهید، ترجیح می دهید موبایل تان را بیرون آورید و مسیر سریع تر را در پیش بگیرید. اما اگر سیری باهوش تر شود و به محض شنیدن صدای شما عملیات های پیچیده که نیازمند چندین دقیقه است را در عرض چند ثانیه انجام دهد چطور؟

Justin Ng سناریویی را متصور می شود که او در آشپزخانه مشغول پخت و پز شده و می خواهد غذایی برای خود آماده کند و در عین حال به طریق صحبت کردن با دستیار صوتی اش کارهای مهمی هم که دارد را انجام می دهد، بدون آنکه لازم باشد دست به ساعت شود.

این رویا چندان دور از دسترس هم نیست. دستیارهای دیجیتالی و صوتی با سرعت بالایی در حال پیشرفت هستند و شایعاتی پیش از WWDC شنیده می شود که طی آن گویا قرار است سیری در اختیار توسعه دهندگان شخص ثالث نیز قرار بگیرد. در این حالت کنترل روی اپلیکیشن های بسیار بیشتر شده و توسعه دهندگان خودشان می دانند که چه چیزهایی برای عملکرد بهتر لازم است، بنابراین کاربران هم سریع تر به خواسته خود می رسند.

مشغول کاری هستید و زمان برای نگاه کردن به ساعت یا کار کردن با آن ندارید، پس صحبت می کنید و سیری همه کارهای تان را به درستی انجام می دهد.

به نظر شما اپل واچ نیازمند چه تغییراتی در دومین ورژن سخت افزاری اش است؟

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Meqdad
    Meqdad | ۲۲ خرداد ۱۳۹۵

    اپل واچ واقعا كوچيكه و منوي برنامه هاشم خيلي رو مخه
    تجربه خوبي نداشت واسم ?

مطالب پیشنهادی