ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

تولیدکنندگان بزرگ رایانه از آبان ماه اجازه نصب ویندوز 7 و 8.1 را نخواهند داشت

ویندوز ۷ که می توان آن را یکی از پر طرفدار ترین نسخه های سیستم عامل ویندوز نامید در کنار ویندوز ۸.۱ که از محبوبیت نسبتاً کمتری برخوردار است، از تاریخ ۳۱ اکتبر ۲۰۱۶ مصادف ...

پیام ادیب
نوشته شده توسط پیام ادیب | ۱۰ مهر ۱۳۹۵ | ۱۹:۴۵

ویندوز ۷ که می توان آن را یکی از پر طرفدار ترین نسخه های سیستم عامل ویندوز نامید در کنار ویندوز ۸.۱ که از محبوبیت نسبتاً کمتری برخوردار است، از تاریخ ۳۱ اکتبر ۲۰۱۶ مصادف با دهم آبان ماه به بعد دیگر روی رایانه های شخصی تولید شده در شرکت های بزرگ نصب نخواهند شد. تصمیم مذکور به این دلیل اتخاذ شده که ویندوز ۷ به سرعت به پایان تاریخ extended support خود یعنی ابتدای سال ۲۰۲۰ نزدیک می شود. گفتنی است نسخه ی مذکور از ابتدای سال ۲۰۱۵ پشتیبانی mainstream خود را از دست داده است.

در مورد تفاوت این دو نوع پشتیبانی باید گفت وقتی mainstream support ویندوز تمام می شود مایکروسافت به ارائه ی به روزرسانی های غیر امنیتی برای آن پایان می دهد (مگر آنکه با این شرکت قرارداد extended support داشته باشید)، مدت اعتبار ضمانت نامه ی محصول پایان می یابد، و شرکت سازنده دیگر درخواست ویژگی های تازه و تغییر در طراحی را نمی پذیرد.

اما با پایان یافتن مهلت extended support دیگر از به روزرسانی های امنیتی هم خبری نخواهد بود. این همان اتفاقی است که در ماه آوریل سال جاری (فروردین-اردیبهشت) برای ویندوز XP افتاد.

هر سیستم عاملی درست مثل تاریخ پایان ارائه ی به روز رسانی، تاریخ پایان فروش نیز دارد؛ تاریخی که تا زمان فرا رسیدن آن شرکت های سازنده ی رایانه های شخصی می توانند به نصب پیش فرض نسخه ی مورد نظر روی دستگاه های تولیدی خود ادامه دهند.

در مورد ویندوز ۷ این تاریخ زود تر از اینها به پایان رسیده اما مایکروسافت برای نسخه ی Professional آن ۲ سال دیگر نیز اضافه بر تاریخ مقرر در نظر گرفت؛ مهلتی که تا ۳۱ اکتبر سال جاری میلادی پایان می یابد. به این ترتیب با نزدیک شدن به این تاریخ ویندوز های ۷ و ۸.۱ باید خودشان را برای بازنشستگی آماده کنند.

با این تفاسیر از تاریخ یکم نوامبر، بزرگ ترین شرکای تجاری مایکروسافت یعنی Dell، HP و Lenovo اجازه ی ساخت و فروش رایانه با هیچ نسخه ای از ویندوز به جز ویندوز ۱۰ را نخواهند داشت. با این وجود هنوز برای پیدا کردن رایانه هایی مجهز به نسخه های ۷ و ۸.۱ ویندوز راه هایی وجود دارد که برخی از آنها عبارت اند از موجودی انبار توزیع کنندگان، تنزل نسخه از ویندوز ۱۰ Pro، ایمیج های مجاز و خریداری شده از سوی مشتریان سازمانی مایکروسافت، رایانه های تولید شده توسط شرکت های کوچک تر، و نسخه های قدیمی ویندوز که هنوز دست به دست می چرخند و باید آنها را به صورت دستی روی سیستم نصب کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • سامان
    سامان | ۱۱ مهر ۱۳۹۵

    دوستان اگه از ابدیت مداوم خسته شدن ، خاموش کنند و سالانه اپدیت کنند ، زمانی که سون اومده بود دقیقا همین صحبت ها بود . ولی هممون میدونیم که ویندوز هفت الان چقدر امن تر و پایدارتر از اکس پی هستش ویندوز ده هم همینطوره ، دو سه سال دیگه ونیدوز هفت هم به سرنوشت اکس پی دچار میشه

  • آریا . M
    آریا . M | ۱۰ مهر ۱۳۹۵

    ماکروسافت اگه روی همین ویندوز 7 کار میکرد و آن را ارتقا میداد خیلی سنگینتر بود ویندوز 7 از لحاظ پایداری زیبایی بصری دسترسی آسان سازگاری با سخت افزارها و ... از همه نسخه های ویندوز بهتر است . ویندوز 10 یک درجا زدن یا حتی عقبگرد برای ماکروسافت بود. الآن هم که با زور ،محدودیت و انواع روشها میخواد کاربران ویندوز 7 را به ویندوز 10 بکشاند. ویندوز 10 دائما" در حال لود کردن و آپدیت کردنه بدون استفاده از SSD روی بیشتر سیستمها و لپتاپهای چند سال پیش کنده در صورتی که ویندوز 7 خیلی روان اجرا میشه حتی با H.D.D

  • میلاد محمدلو
    میلاد محمدلو | ۱۰ مهر ۱۳۹۵

    من که تا ده ساله اینده هم از ویندوز 7 استفاده میکنم.ویندوز 10 هنوز بچه ست.

  • HITAK1
    HITAK1 | ۱۰ مهر ۱۳۹۵

    ویندوز ۱۰ پر از باگ با بروزرسانی های اذیت کننده و پشت سرهمه. رو همون ورژنای قبلی میمونیم ما.

مطالب پیشنهادی