ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

سیانوژن نرم افزارهای ماژولار را جایگزین سیستم عامل موبایل خود می کند

به نظر می رسد که کمپانی سیانوژن برنامه های جاه طلبانه خود در رابطه با تبدیل شدن به سومین پلتفرم بزرگ موبایل را کنار گذاشته و قصد دارد در عوض به سمت شخصی سازی ماژولار ...

شایان ضیایی
نوشته شده توسط شایان ضیایی | ۲۰ مهر ۱۳۹۵ | ۱۰:۳۰

به نظر می رسد که کمپانی سیانوژن برنامه های جاه طلبانه خود در رابطه با تبدیل شدن به سومین پلتفرم بزرگ موبایل را کنار گذاشته و قصد دارد در عوض به سمت شخصی سازی ماژولار نرم افزارهای موبایل پیش رود. به گفته لایر تال (Lior Tal)، مدیر عامل کمپانی، سیستم عامل ماژولار سیانوژن به تولیدکنندگان موبایل های هوشمند اجازه خواهد داد تا «موبایلی اندرویدی و قابل شخصی سازی با بهره گیری از بخش های مختلف سیستم عامل سیانوژن از طریق ماژول ها و مادها و رام های دلخواه ارائه دهند.»

تال بزودی سمت مدیریت عاملی را به «کرت مک مستر» (Kirt McMaster)، یکی از موسسین، خواهد سپرد که از این پس در نقش رییس اجرایی هیئت مدیره ظاهر می شود؛ تصمیمی که با هدف پیشرفت هرچه بیشتر اتخاد گشته است.

سیانوژن برای نخستین بار با راه اندازی برنامه MOD، وارد دنیای نرم افزارهای ماژولار شد؛ این برنامه به توسعه دهندگان اجازه می داد که تغییراتی اساسی در اکوسیستم اندروید ایجاد کرده و آن را تبدیل به سیستم عاملی شخصی سازی شده کنند. برای مثال، مایکروسافت اسکایپ را به شماره گیر اندروید افزود و امکان ثبت تصاویر سلفی به کمک دستیار صوتی را از طریق دستیار صوتی کورتانا فراهم آورد. با این حال، این برنامه نیازمند اعمال تغییرات روی ورژن خالص اندروید و گاه محدود کردن برخی قابلیت ها است.

اما از این پس، تولیدکنندگان موبایل های هوشمند می توانند موبایلی های مجهز به تنها برخی از قابلیت های کلیدی سیستم عامل سیانوژن به بازار عرضه کنند. این موبایل های هوشمند از سیستم عامل خالص اندروید بهره مند خواهد بود اما در عین حال، بسیاری از قابلیت های کارآمد سیانوژن را نیز در خود جای می دهند.

تال می گوید که اندروید در حال حاضر بسیار شکننده شده و از آسیب پذیری های جدی امنیتی رنج می برد. علاوه بر افزایش تقاضا برای موبایل های هوشمند ارزان قیمت با امکانات سطح بالا، سبب شده تا تولیدکنندگان تمرکزی ویژه بر سرمایه گذاری روی نرم افزارها و سرویس ها داشته باشند. ناگفته نماند که کمپانی سیانوژن در حال حاضر شرایط سختی را پشت سر می گذارد و چندی پیش 20 درصد از نیروی کاری خود را تعدیل کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • نوین
    نوین | ۲۰ مهر ۱۳۹۵

    دوستان نمیدونن چرا اکسیژن برعکس ساینوژن روی یک گوشی میتونه دیافراگم لنز گوشی رو تا یک دقیقه باز نگه داره ؟
    ایا نمیشه همین خاصیت رو روی ال جی g5 هم اضافه کرد ؟
    اگر ب توضیحات نرم افزار fv-5 مراجعه کنید نوشته اونجا ک وان پلاس با دو سیستم عامل شخصی سازی شده دوربینش همون دوربین ولی یک ویژگی خاص داره !
    در ضمن برای جای تعجب داره چرا دو دوربین در جی 5 باهم نمیتونن کار کنن و مثل فتوشاپ عکس روی عکس بشینه و کیفیت عکس بره بالا

مطالب پیشنهادی