ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کسب و کار

کار هوشمندانه ای که هر فرد موفق انجام می دهد: بازگشت به مسیر اصلی

احتمالا تا به حال برای شما نیز اتفاق افتاده که برای خودتان هدفی مثل تمام کردن یک گزارش، پروپوزال، رفتن به باشگاه، دنبال نمودن رژیم غذایی سالم و یا حتی کنترل خشم، تعیین کنید و ...

لیلا حیدری
نوشته شده توسط لیلا حیدری | ۲۰ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۰

احتمالا تا به حال برای شما نیز اتفاق افتاده که برای خودتان هدفی مثل تمام کردن یک گزارش، پروپوزال، رفتن به باشگاه، دنبال نمودن رژیم غذایی سالم و یا حتی کنترل خشم، تعیین کنید و در انجام دادنش شکست بخورید. در این صورت قدم بعدی شما چیست؟

جواب این سوال، افراد موفق را از ناموفق جدا می کند. ماریا ریپو (متخصص هیپنوتیزم بالینی پیشرفته) می گوید: من نیز زمانی که کنترل برنامه هایم از دستم خارج می شود، احساس شکست و سرخوردگی می کنم. این نوع تفکر نیز در نهایت، شکست کوتاه مدت را تبدیل به طولانی مدت می کند.

ماریا ریپو طرز فکرش را زمانی تغییر داد که روش هدایت هواپیما را فرا گرفت: در این حرفه، تعیین مسیر برای رسیدن به مقصد آسان ترین بخش کار است و در عوض، اصلی ترین و دشوارترین قسمت، بازگشت به مسیر اصلی بعد از منحرف شدن از آن است. او می گوید: من متوجه شدم افراد موفق 90 درصد زمان شان را صرف تصحیح اشتباه شان می کنند. باید پذیرفت شکست خوردن امر رایجی است.

در زیر توصیه های این متخصص را برای کنترل کردن شرایط می خوانیم:

  1. از خودتان بیش از حد انتظار نداشته باشید

هر روز از خود انتظار دارم که از رسیدگی به پروژه هایم عقب نمانم، ورزش کنم، منزل را به همراه همسرم مرتب کنم، وبلاگ بنویسم و به همایش هایی که لازم است بروم. اما انجام دادن 100% این کارها ممکن نیست. مطمئنم شما هم لیست مشابهی دارید.

ریپومی گوید:" شکست خوردن را در ذهن تان عادی کنید. "

  1. قضاوت نکنید

قضاوت

از آنجایی که اکثر انسان ها به قضاوت کردن خو گرفته اند، متوجه این رفتار نمی شوند، لذا این تمرین می تواند اندکی برایتان دشوار باشد. اگر شما نیز چنین هستید بهتر است به جای قضاوت کردن دیگران، بیش تر به افکارتان توجه کنید.

  1. از خودتان بپرسید الان چه کاری می توانید بکنید

دقیقا زمانی که شکست می خورید، باید 5 دقیقه فکرکنید که الان بهترین کار چیست تا از این طریق هزینه ی شکست تان کم شود نه اینکه سال ها بعد به فکر چاره اندیشی بیافتید.

  1. مدیتیشن کنید

مدیتیشن (نوعی تمرکز حواس) برای قلب، عملکرد مغز و اعصاب بسیار مفید است. زیرا در این فعالیت نیز مدام حواس شما پرت می شود و دوباره به تمرکز برمی گردید (مانند شکست خوردن در رسیدن به اهداف و برگشت دوباره به مسیر).

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی