انتشار تصویر پوستر رسمی رویداد سامسونگ برای معرفی گلکسی اس 8
پیش از این شنیده بودیم که شرکت کره ای سامسونگ قصد دارد پرچمداران تازه خود را در تاریخ ۲۹ آوریل (۹ اردیبهشت) رونمایی کند. حال تصویری از پوستری در فضای مجازی منتشر شده که به ...
پیش از این شنیده بودیم که شرکت کره ای سامسونگ قصد دارد پرچمداران تازه خود را در تاریخ ۲۹ آوریل (۹ اردیبهشت) رونمایی کند. حال تصویری از پوستری در فضای مجازی منتشر شده که به نظر می رسد صحت این تاریخ را تا حدود زیادی تایید می نماید.
در این تصویر حرف S در میانه سایه ای از گلکسی اس 8 به نمایش گذاشته شده است. در حالی که حاشیه های متفاوت بالا و پایین این موبایل همچون کروشه آن را احاطه کرده لند. علاوه بر این، حرف S نمایی از عدد 8 انگلیسی را نیز به ذهن متبادر می کند.
رویداد مورد بحث قرار است در شهر نیویورک آمریکا برگزار شود، ضمن این که شرکت کره ای هنوز تاریخ رسمی آغاز عرضه پرچمداران جدیدش را اعلام نکرده است.
کهکشانی جدید مجهز به یک نمایشگر QHD از نوع AMOLED است که در کناره ها دارای انحنا خواهد بود. علاوه بر این، برای اولین بار سامسونگ قصد دارد موبایل پرچمدارش را بدون دکمه فیزیکی هوم روانه بازار سازد.
در ادامه مطلب می توانید تعدادی از تصاویر پس زمینه رسمی متعلق به این موبایل هوشمند را مشاهده کنید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.





هنوز معرفی نشده قیمت اصلی مشخص نشده در مورد قیمت و ظاهر گوشی قضاوت میکنید صبر کنید بیاد بعد اظهار نظر کنید???????????
والیپرهاش منو کشته
حتما اپل آپولو هوا میکنه انقدر اپل مپل میکنید???????????????
یعنی دلم خواست یه بار دیجیاتو رو باز کنم عکس اس ۸ روش نباشه بابا اینم یه گوشی مثل بقیه!!!
الان برندای معروف چند ماه قبل از عرضه گوشی سروصدا میکنن دیگه فقط سامسونگ اینکارو نمیکنه که. خیلی نامردن گوشیارو انقد گرون کردن.
خیلی گرونه ۱۰۰۰ دلار از کجا بیاریم؟؟؟؟?
همچین گندش کردن سامسونگو انگار چی میخواد معرفی کنه یه دانشمند اگه یه چیز جدیدی کشف کنه اینقدر کلاسو و گندش نمیکنن که این سامی اینقدر گندش کرده حال ادم بهم میخوره .یه گوشی بابا یه تاریخ مشخص معرفی کن بره اپولو که هوا نکردی بابا
تقریبا همه این کار رو میکنن.کنفرانس معارفه بزرگترین و پرهزینه ترین تبلیغه