ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

شارژر همراه «ریور»؛ باتری قدرتمند 116,000 میلی آمپر ساعتی و یازده پورت خروجی

اگر قصد برنامه ریزی برای سفر به مکانی را دارید که در آنجا هیچ منبع برقی برای شارژ لوازم الکترونیکی شما وجود ندارد پس احتمالاً به گجتی با نام «ریور» (River) احتیاج خواهید داشت. بر ...

حسام الدین جعفری
نوشته شده توسط حسام الدین جعفری | ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۰

اگر قصد برنامه ریزی برای سفر به مکانی را دارید که در آنجا هیچ منبع برقی برای شارژ لوازم الکترونیکی شما وجود ندارد پس احتمالاً به گجتی با نام «ریور» (River) احتیاج خواهید داشت.

بر اساس اطلاعات به دست آمده از طریق استارتاپ تولید کننده، «ریور» محصولی هوشمند، بدون آلودگی و قدرتمند است که می تواند تا یک سال انرژی الکتریکی را در خود نگه دارد و کاربران می توانند آن را از طریق پریز برق، پنل خورشیدی و یا پورت فندک خودرو شارژ کنند.

«ریور» به لطف باتری قدرتمند 116000 میلی آمپر ساعتی خود می تواند شدت جریان 500 واتی را منتقل کند و یک موبایل هوشمند را بیش از 30 مرتبه شارژ کند و یا انرژی الکتریکی لازم برای کارکرد ده ساعته یک یخچال را تأمین کند. همچنین از آنجایی که گجت مورد بحث نسبت به نفوذ آب مقاوم بوده و دارای وزنی پنج کیلوگرمی است و علاوه بر آن در محدوده دمای 20- تا 60 درجه سانتیگراد کارایی خود را حفظ می کند، بنابراین می توان آن را با خود به هر مکانی برد.

«ریور» دارای یازده پورت خروجی و قدرت انتقال توان 500 واتی است

گفتنی است گجت «ریور» از لحاظ تعداد پورت هم سنگ تمام گذاشته و دارای دو پورت USB-C، دو خروجی AC استاندارد، دو خروجی DC، یک پورت 12 ولت مخصوص به اتومبیل و چهار پورت شارژ سریع USB-C است که می تواند تمام دیوایس های یک خانواده کم جمعیت را شارژ کند.

از طرف دیگر شارژ مجدد باتری داخلی «ریور» نیز با سرعتی بسیار بالایی صورت می گیرد و در صورت اتصال به پریز برق، تنها در شش ساعت به شارژ کامل می رسد. این زمان با پورت فندک اتومبیل به نه ساعت رسیده در حالی که با بهره گیری از پنل خورشیدی می توان در ده تا پانزده ساعت آن را فول شارژ کرد.

لازم به ذکر است این استارتاپ موفق به جذب سرمایه 258,000 دلاری از طریق جمع سپاری شده و با هم اکنون با قیمت 459 دلار پیش فروش می شود. تاریخ عرضه آن نیز اواسط تیر ماه عنوان شده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • vahid nosrati
    vahid nosrati | ۲۸ فروردین ۱۳۹۶

    با بچه محلامون جمع بشیم بخریمش..خخخخ

  • AMIR FARAJI
    AMIR FARAJI | ۲۷ فروردین ۱۳۹۶

    یه پاور شیایومی 10000 میلی میخری 75 تومان و سولار خ.رشیدی با با لوازم جانبیش میشه 100 تومان همیشه خدا شارژ داری هر کی خواست من میتونم براش درست کنم
    این قیمتش بیاد ایران حدودا460*4=2000+700=2700 در میاد.

  • Amir_Safari
    Amir_Safari | ۲۷ فروردین ۱۳۹۶

    خوب میرم یه موتور برق بنزینی میگرم چه کاریه

  • حمیدرضا
    حمیدرضا | ۲۷ فروردین ۱۳۹۶

    با این حجم و ظرفیت، بیشتر به در اونایی میخوره که در زمان خیلی زیادی به انرژی برق دسترسی ندارن. که اونها هم با مبلغ خیلی کمتر میتونن با باطری های الکتروشیمیایی (مثلاً باطری اتومبیل) و مبدل های الکتریکی چنین وسیله ای را درست کنن. البته به زیبایی و جمع و جوری این دستگاه در نمیاد.

مطالب پیشنهادی