ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نرم افزار و اپلیکیشن

به روز رسانی اخیر پلی استور مدیریت اپلیکیشن ها را ساده تر کرده است

اگر اخیرا به فروشگاه گوگل پلی روی دیوایس اندرویدی خود سر زده باشید، احتمالا متوجه تغییراتش نسبت به گذشته شده اید؛ قسمت «My Apps» که با آن می توانید آپدیت های انتشار یافته برای اپلیکیشن ...

محمد کریمی
نوشته شده توسط محمد کریمی | ۳۱ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۰

اگر اخیرا به فروشگاه گوگل پلی روی دیوایس اندرویدی خود سر زده باشید، احتمالا متوجه تغییراتش نسبت به گذشته شده اید؛ قسمت «My Apps» که با آن می توانید آپدیت های انتشار یافته برای اپلیکیشن ها یا برنامه هایی که دانلود نموده اید را ببینید دوباره طراحی گشته و حالا با بخشی کارآمدتر رو به رو هستیم.

با این تغییرات، اکنون بدون رفتن به قسمت های اضافی یا تغییر تب قابلیت خواندن اطلاعات مختلفی را دارید. به عبارت دیگر شما با کمترین کلیک ها به بیشترین جزییات دسترسی خواهید داشت. خوشبختانه برای استفاده از این قابلیت ها احتیاجی نیست تا منتظر آپدیت بعدی گوگل بمانید و این ویژگی روی پلی استور شما فعال گشته است.

واقعا چرا یک نفر باید امتیاز اپلیکیشنی که خودش نصب کرده را در همان قسمت ابتدایی بداند؟ عکس چپ پلی استور را قبل از بروزرسانی نشان می دهد.

برای اینکه متوجه این تغییرات مثبت بشوید، دو عکس بالا را ببینید؛ فضاهای سفید اضافی حذف شده و خوشبختانه با کوچک شدن آیکون ها که قبلا خیلی بزرگ بودند محتویات بیشتری را مشاهده می کنید. البته این تنها قسمت خوب طراحی جدید گوگل پلی نیست.

بخش برنامه های نصب شده یا همان Installed هم تغییراتی داشته که به واسطه آن می توانید اپلیکیشن ها را در چهار دسته حروف الفبا، آخرین برنامه های آپدیت شده، آخرین برنامه هایی که استفاده کردید و حجم دسته بندی کنید. جدا از این، حجمی که هر برنامه استفاده نموده هم حالا زیر آیکون آن ها نشان داده می شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (10 مورد)
  • Mahdi_Mozafarpour
    Mahdi_Mozafarpour | ۱ اردیبهشت ۱۳۹۶

    پلی استور خیلی مسخره ست

    • Mahdi_Mozafarpour
      Mahdi_Mozafarpour | ۱ اردیبهشت ۱۳۹۶

      چرا باید 500 مگ حافظه داخلی داشته باشی

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی