ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

با مدل چینی، کپی برداری شده و ارزان قیمت گلکسی نوت 8 آشنا شوید

کمپانی چینی Umidigi به تازگی از موبایلی تحت عنوان UMIDIGI S2 Pro رونمایی کرده که به گفته سازندگانش، نخستین موبایل تمام نمایشگر با عمر باتری دو روزه است. این موبایل تازه، مشخصات سخت افزاری بسیار ...

شایان ضیایی
نوشته شده توسط شایان ضیایی تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۵

کمپانی چینی Umidigi به تازگی از موبایلی تحت عنوان UMIDIGI S2 Pro رونمایی کرده که به گفته سازندگانش، نخستین موبایل تمام نمایشگر با عمر باتری دو روزه است. این موبایل تازه، مشخصات سخت افزاری بسیار تحسین برانگیزی در خود جای داده و به چیپست Helio P25 با هشت هسته Cortex A53 و فرکانس کاری 2.6 گیگاهرتز مجهز شده و از دیگر مشخصات مهم آن می توان به 6 گیگابایت حافظه رم از نوع LPDDR4 و 64 گیگابایت حافظه داخلی اشاره کرد.

نمایشگر 5.99 اینچی دستگاه، رزولوشن 2160 در 1080 پیکسل را به نمایش می آورد و حاشیه بسیار کمی دارد؛ در واقع به گفته Umidigi، نمایشگر 90 درصد از پنل جلویی را اشغال کرده و از این جهت، شباهت زیادی به گلکسی نوت 8 سامسونگ یافته است. از دیگر نکات مربوط به نمایشگر نیز می توان به نسبت ابعاد 18:9 آن اشاره کرد که دیگر دارد تبدیل به نُرمی تازه در میان موبایل ها هوشمند تبدیل می شود و پیشتر مشابه اش را در موبایل های جی 6 و V30 ال جی یا کهکشانی های سامسونگ دیده ایم.

از منظر طراحی، UMIDIGI S2 Pro از بدنه یکپارچه تمام فلزی بهره می برد و در دو رنگ مشکی با قرمز به دست مشتریان خواهد رسید. گفتنی است که Umidigi مشغول آماده سازی مدلی مخصوص با رنگ نقره ای جیوه ای نیز هست که البته هنوز تاریخ عرضه دقیقی ندارد.

دوربین پشتی UMIDIGI S2 Pro دوگانه بوده و به سنسورهای IMX258 سونی مجهز شده است. این دو سنسور 13 مگاپیکسلی، قادر به ثبت تصاویری عریض بوده و به کمک گشودگی دهانه لنز f/2.0، افکت های طبیعی عمق میدان را روی تصاویر اعمال می کند. گفته می شود دستگاه از قابلیت های پیشرفته فوکوس خودکار نیز بهره مند بوده و بهترین فوکوس را در هر سطح از زوم می یابد.

Umidigi در حال حاضر پیش فروش موبایل تازه خود را آغاز کرده که قرار است تا دو هفته دیگر به دست مشتریان برسد. همانطور که گفته شد، دستگاه در دو رنگ به بازار می آید و برای دستیابی به چنین مشخصات سخت افزاری قابل توجهی و نیز موبایلی که حداقل از جلو شباهت بسیاری به نوت 8 دارد لازم است مبلغ 269 دلار را بپردازید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (18 مورد)
  • devil-tears
    devil-tears | ۱۳ شهریور ۱۳۹۶

    این کجاش کپیه؟
    پشت گوشی ک کلا فرق داره با نوت 8
    جلوی گوشی ام که هرکی بخاد صفه نمایش بدون حاشیه بزنه همونجوری میشه
    نمیشه گفت چون سامسونگ صفه نمایش داره بقیه گوشی ها از روش تقلید کردن چون ک سامسونگ ام صفه نمایش داره

  • erfun
    erfun | ۱۳ شهریور ۱۳۹۶

    این کجاش کپیه این یه موبایل جدیده

  • soortex
    soortex | ۱۳ شهریور ۱۳۹۶

    چ افتضاح کپی زده??? ماکت تحویل ملت میده

  • loganlegend
    loganlegend | ۱۳ شهریور ۱۳۹۶

    کپی افتضاحیه و اصن ربطی هم به نوت نداره و بنطرم از v30 الهام گرفته گرچه تو طراحی ازش سرتره اما خب بحث شرکت و پشتیبانی و رابطه کاربری و باقی قابلیت های اصلی هست همه چی که فقط رم 6 گیگ نیس

  • pouriya
    pouriya | ۱۳ شهریور ۱۳۹۶

    از اصلش قشنگ تره

  • رضا حسینی
    رضا حسینی | ۱۳ شهریور ۱۳۹۶

    دمشون گرم... اپل و سامسونگ شور گرانفروشی رو درآوردن

  • ɯɐɥpı
    ɯɐɥpı | ۱۳ شهریور ۱۳۹۶

    چه ارزوووووون

  • alimohammadi15
    alimohammadi15 | ۱۳ شهریور ۱۳۹۶

    لامصب تبلیغاتش هم کپی شده از روی شیائومیه? ?

  • ERFAN
    ERFAN | ۱۳ شهریور ۱۳۹۶

    چه فایده نوت ۸ که نمیشه?

  • amir khani
    amir khani | ۱۳ شهریور ۱۳۹۶

    نسخه کپی از اصلش خیلی خوشگل تره مخصوصا پشتتش ک نوت اصلی افتضاحه

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی