ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ایلان ماسک ایکس
نرم افزار و اپلیکیشن

ایلان ماسک: شاید شبکه اجتماعی ایکس شکست بخورد

ایلان ماسک در توییت جدیدی اذعان کرده است که طبق پیش‌بینی بسیاری از تحلیلگران، ایکس یا توییتر سابق شاید واقعاً شکست بخورد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۶:۰۰

زمانی که ایلان ماسک توییتر را خرید و تغییرات مدنظر خود را در این شرکت اعمال کرد، خیلی‌ها پیش‌بینی می‌کردند که او درنهایت موفق نباشد. حالا خود ماسک در توییتی نوشته است که ایکس شاید واقعاً شکست بخورد، اما آن‌ها تلاششان را خواهند کرد تا یک شبکه اجتماعی عالی بسازند.

ایلان ماسک در توییت جدیدی در صفحه خود نوشت: «حقیقت تلخ این است که درحال‌حاضر هیچ شبکه اجتماعی عالی وجود ندارد. همان‌طور که خیلی‌ها پیش‌بینی کرده‌اند، شاید ما شکست بخوریم، اما نهایت تلاشمان را می‌کنیم تا حداقل یک شبکه اجتماعی عالی بسازیم.»

این میلیاردر جنجالی از زمان ورود به توییتر تلاش زیادی کرده است تا این پلتفرم را از بات‌ها پاک کند و آن را به یک سوپراپلیکیشن شبیه به وی‌چت بدل سازد. اما «مت بایندر» از وب‌سایت Mashable می‌گوید هنوز حدود 42 درصد دنبال‌کنندگان ماسک در ایکس، اکانت‌هایی هستند که هیچ دنبال‌کننده‌ای ندارند. به عبارت دیگر، این اکانت‌ها احتمالاً بات هستند.

اظهارنظر ماسک در شرایطی اعلام می‌شود که او اخیراً به‌خاطر اعلام تصمیمش برای حذف قابلیت بلاک از این شبکه اجتماعی تحت انتقادات شدیدی قرار گرفت. البته حتی خود کامیونیتی ایکس هم روی پست ماسک این یادداشت را اضافه کرد که حذف قابلیت بلاک با توجه به قوانین گوگل پلی و اپ استور ناممکن به‌نظر می‌رسد.

وال استریت ژورنال در ماه مه نوشته بود یکی از سرمایه‌گذاران توییتر به نام Fidelity می‌گوید ارزش کلی این شرکت به 15 میلیارد دلار رسیده؛ یعنی توییتر از زمان ورود ماسک حدود دوسوم ارزش 44 میلیارد دلاری خود را از دست داده است.

گفتنی است که ایلان ماسک اوایل مردادماه در توییتی گفته بود تعداد کاربران ماهانه پلتفرم ایکس به رکورد جدیدی در سال جاری میلادی رسیده است. او از طریق یک نمودار نشان داد که تعداد کاربران آن‌ها حالا بالغ بر 540 میلیون است.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • rayacoder
    rayacoder | ۲۹ مرداد ۱۴۰۲

    توئیتر حیف شد..

مطالب پیشنهادی