ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

این Pepper است؛ ربات هوشمند ژاپنی که احساسات انسان را می فهمد

آقای ماسایوشی سان که همزمان مدیر عامل شرکت SoftBank و رئیس هیئت مدیره Sprint است امروز در توکیو یکی از هیجان انگیز ترین مراسم های عمرش را برگزار کرد که نقطه عطفی در دوران پر فروغ او در ...

نیما دادگستر
نوشته شده توسط نیما دادگستر | ۱۵ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۰:۱۱

آقای ماسایوشی سان که همزمان مدیر عامل شرکت SoftBank و رئیس هیئت مدیره Sprint است امروز در توکیو یکی از هیجان انگیز ترین مراسم های عمرش را برگزار کرد که نقطه عطفی در دوران پر فروغ او در حوزه تکنولوژی است. در این مراسم از رباتی جدید و انسان نما با نام Pepper رونمایی شد که قادر به ایفای چند نقش است، از فروشندگی در فروشگاه ها گرفته تا مراقبت از بچه ها در منزل. پپر قادر است از طریق گقتار

آقای سان پپر را اینگونه معرفی کرد: "امروز آینده شروع می شود. پپر اولین ربات شخصی دنیا است که احساسات را می فهمد و نشان می دهد." طبق گفته های او این ربات قادر به یادگیری رفتارهای انسان است و آموخته ها و تجارب خود را در سیستم ابری ذخیره می کند تا سایر ربات های این سری نیز قادر به استفاده از آن باشند. این ربات طراحی شده تا به سرعت نحوه رفتار طبیعی را یاد بگیرد و "موتور احساسات" آن با زبان های برنامه نویسی رایج برای ربات های انسان نما کاملا فرق دارد.

اولین ربات شخصی دنیا که احساسات را می فهمد و با گفتار و زبان بدن ارتباط برقرار می کند.

پپر که قدش دو سوم قد آقای سان است (سان مرد بلندقدی نیست) با یک نمایشگر تبلت مانند در جلوی سینه اش و دو دست ۵ انگشتی نمادی جالب از ربات های آینده است. حرکات دستش کاملا طبیعی است و پا ندارد، بلکه از چرخ در زیر آن استفاده شده که تکنولوژی آسان تری برای جا به جایی است. بر روی صحنه، آقای سان به زبان رایج و عامیانه ژاپنی با این ربات صحبت کرد ولی مشخص نیست چقدر از پاسخ ها به طور آنی پردازش و ارائه می شد. جالب اینکه، باتری پپر ۱۲ ساعت آن را بیدار نگه می دارد.

CIMG0701

این ربات ماحصل همکاری سافت بند با شرکت فرانسوی Aldebaran Robotics است که پیش از این ربات هایی با نام های Nao و Romeo را معرفی کرده بود. سافت بند در سال ۲۰۱۲ صاحب اکثریتی در سهام الدبران شد و حالا با همکاری کارخانه های فاکسکان (سازنده آیفون) به تولید انبوه پپر خواهد پرداخت. حتی تری گو، موسس فاکسکان نیز روی صحنه در کنار آقای سان حاضر شد و پشتیبانی خود از پروژه را نشان داد.

این اولین ورود ماسایوشی سان به حوزه رباتیک است و او می خواهد راهکارهایی برای حل مشکلات مهم ملت ژاپن ارائه کند. همان طور که قبلا هم ایده جایگزینی انرژی های سبز به جای انرژی اتمی در ژاپن را مطرح کرده بود و حتی سافت بنک را به سمت خدمات درمانی هم برده بود. او حالا با پپر که می تواند چندین وظیفه را انجام دهد، آینده سافت بنک را جذاب تر از هر زمانی نشان می دهد.

قرار است از فردا دو ربات پپر در فروشگاه های سافت بنک در ژاپن شروع به کار کنند و به مرور به کل کشور گسترش یابند. شاید جالب ترین ویژگی پپر قیمت آن باشد: این ربات هوشمند ژاپنی Pepper از فوریه با برچسب ۱۹۳۰ دلار در ژاپن به فروش عمومی گذاشته خواهد شد.

حتما یادتان هست که یک هفته قبل اینتل Jimmy را معرفی کرد. این آینده است که با سرعت می آید. آینده ای که از پرده نقره ای سینما بیرون زده و در زندگی روزمره انسان ها پا می گذارد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (23 مورد)
  • TROOL
    TROOL | ۲ مهر ۱۳۹۳

    واقعا قیمت محشری داره !!!
    ۱۹۳۰ دلار

  • TROOL
    TROOL | ۲ مهر ۱۳۹۳

    خیلی دلم میخواد پپر و کورتانا رو جلو هم بزارم ببینم کی زودتر اون یکی رو دک میکنه

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی