ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

طرح های مفهومی کشتی بین ستاره ای ناسا برای سفر به دنیاهای تازه

ناسا در سال ۲۰۱۲ اعلام کرد که قصد ساخت یک پیشرانه در هم تنیده را دارد که می تواند سریع تر از نور حرکت کند. ۲ سال از آن زمان گذشته و این سازمان هنوز چنین ...

نیما دادگستر
نوشته شده توسط نیما دادگستر | ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ | ۲۰:۵۹

ناسا در سال ۲۰۱۲ اعلام کرد که قصد ساخت یک پیشرانه در هم تنیده را دارد که می تواند سریع تر از نور حرکت کند. ۲ سال از آن زمان گذشته و این سازمان هنوز چنین سفینه ای نساخته ولی به لطف هنرمند طراح، مارک رادمیکر، حالا می دانیم که در صورت ساخته شدن، آن سفینه چه ظاهری خواهد داشت. نتیجه کار او IXS Enterprise نام گرفته و شباهت هایی با سفینه تخیلی فیلم پیشتازان فضا و شاتل فضایی ناسا دارد.

رادمیکر در کنار دکتر هرولد وایت از ناسا به طراحی این ایده های مفهومی پرداخته. وایت و تیمش امیدوارند که سفر با سرعت مافوق نور را توسط پیشرانه های الکیوبیر میسر کنند. این پیشرانه ها که نام فیزیکدان مشهور میگل الکیوبیر را یدک می کشند، روی کاغذ قادر به خم کردن فضا-زمان هستند. با انبساط فضای جلوی سفینه و انقباض فضای پشت آن، IXS Enterprise می تواند مسافت ۴.۳ سال نوری تا مجموعه ستاره ای آلفا را در ۲ هفته طی کند.

آقای رادمیکر می گوید تحت تاثیر طراحی سفیه انترپرایز پیشتازان فضا توسط مت جفریز قرار داشته ولی بر خلاف آن، سفینه جدید را در داخل دو حلقه عظیم معلق کرده. به این شکل امکان ذخیره مقادیر زیادی آذوقه و جا دادن امکانات در بخش های الحاقی به سفینه اصلی میسر شده.

تا زمانی که ناسا بتواند سفینه مافوق نورش را بسازد (البته اگر بتواند) ما می توانیم با این طرح های مفهومی سرگرم باشیم. چند تصویر زیبای دیگر از این مجموعه را در ادامه مطلب مشاهده کنید.

 

سفینه Alcubierre روی کاغذ قادر است به سرعت های بالا برسد ولی تا نزدیک ترین همسایه ما همچنان ۲ هفته راه است. هر وسیله "سریع تر از نور" باید آنقدر بزرگ باشد که فضای کافی برای خدمه و آذوقه و امکانات مورد نیاز برای زنده ماند در فضای بیرون منظومه شمسی را داشته باشد.
سفینه Alcubierre روی کاغذ قادر است به سرعت های بالا برسد ولی تا نزدیک ترین مجموعه ستاره ای مجاور ما همچنان ۲ هفته راه است. هر وسیله "سریع تر از نور" باید آنقدر بزرگ باشد که فضای کافی برای خدمه و آذوقه و امکانات مورد نیاز برای زنده ماند در فضای بیرون منظومه شمسی را داشته باشد.
تصاویر آقای رادمیکر مربوط به زمان ساخت سفینه هستند. دیزاین آن ماژولار است و فضای کافی برای ۴ استوانه محافظ در پیرامون را دارا است که محل زندگی و ذخیره آذوقه است.
این طرح آقای رادمیکر مربوط به زمان ساخت سفینه است. دیزاین ماژولار سفینه امکان اسمبل آن در فضا را می دهد و نیز جای کافی برای ۴ استوانه محافظ در پیرامون را هم دارا است که محل زندگی و ذخیره آذوقه است.
اسپانسر های این طرح انتظار دارند که صنعت سفینه های تجاری-مسافرتی به رشد خود ادامه دهد.
اسپانسر های این طرح انتظار دارند که صنعت سفینه های تجاری-مسافرتی به رشد خود ادامه دهد. لوگوی یکی از شرکت های سری فیلم های بیگانه هم آن پایین گوشه سمت چپ هست.
بدنه سفیه IXS Enterprise در داخل دو حلقه بزرگ معلق است. تصمیم به داشتن چنین دیزاینی به آن معنا است که سفینه می تواند به صورت امن داخل حباب تولید شده توسط پیشرانه الکیوبیر (Alcubierre) قرار بگیرد. همه ضمیمه های بیرون سفینه نیز تحت تاثیر خمیدگی فضا-زمان قرار خواهند گرفت.
سفینه IXS Enterprise در داخل دو حلقه بزرگ معلق است. تصمیم به داشتن چنین دیزاینی به آن معنا است که سفینه می تواند به صورت امن داخل حباب تولید شده توسط پیشرانه الکیوبیر (Alcubierre) قرار بگیرد. همه ضمیمه های بیرون سفینه نیز تحت تاثیر خمیدگی فضا-زمان قرار خواهند گرفت.
طرح مفهومی یک سفینه با ساختار تار و پودی که در حال حاضر توسعه آن بیشتر شبیه تخیل است ولی در عین حال تصاویر طراحی شده توسط رادمیکر عناصر واقعی را با پیشنهادهایی از دنیای علمی-تخیلی بازطراحی کرده. گویا این پنل های کناری سفینه انترپرایز از ایستگاه فضایی بین المللی قرض گرفته شده اند.
طرح مفهومی سفینه با ساختار در هم تنیده، در حال حاضر توسعه آن بیشتر شبیه تخیل است ولی در عین حال تصاویر طراحی شده توسط رادمیکر عناصر واقعی را با پیشنهادهایی از دنیای علمی-تخیلی بازطراحی کرده اند. این طور به نظر می رسد که این پنل های کناری سفینه انترپرایز از ایستگاه فضایی بین المللی قرض گرفته شده اند.
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (22 مورد)
  • ميلاد فضايي!!!
    ميلاد فضايي!!! | ۲۵ خرداد ۱۳۹۳

    خيلي خوبه براي هر كار بزرگي ابتدا بايد تخيل كرد سپس روزي كه بهش نخنديم احتمال به واقعيت پيوشتنش زياده
    مثلا ايده آسانسور فضايي كه قبلا همه مسخرش ميكردند ولي حالا همه دوست دارن براي خودش بسازند!!!
    من يك سياره خوب در فاصله٢٠ سال نوري پيدا كردم
    آگهي هاي آينده
    خريد يك سياره با فاصله ٣٠ سال نوري و كاملا قابل سكونت و اندازه زمين !! فروش قاره ها به صورت اقساطي !!!

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی