نگاه نزدیک دیجیاتو: آیفون ۶
آیفون ۶ را می توان یکی از پر سر و صدا ترین موبایل های چند ساله اخیر اپل دانست. دستگاهی که شاید تفکرات استیو جابز کمتر در آن دیده می شود و به نوعی بیانگر ...
آیفون ۶ را می توان یکی از پر سر و صدا ترین موبایل های چند ساله اخیر اپل دانست. دستگاهی که شاید تفکرات استیو جابز کمتر در آن دیده می شود و به نوعی بیانگر نقطه عطفی جدید در تاریخ این شرکت است. نقطه عطفی که با تفکرات تیم کوک گره خورده و خبر از اپلی جدید می دهد.
از زمان معرفی آیفون ۶، خبر های مختلفی را در مورد آن پوشش دادیم، اما امروز این فرصت را پیدا کردیم تا به محصول جدید اپل نگاهی نزدیک بیندازیم و برآورد خود را با شما در میان بگذاریم. در ادامه مطلب با دیجیاتو همراه باشید تا بیشتر با آیفون ۶ آشنا شوید.
هنگامی که برای اولین بار آیفون ۶ را در دست بگیرید، از خود سوال می کنید که چرا اپل اینقدر دیر ابعاد موبایلش را تغییر داده. سایز ۴.۷ اینچی اکنون آیفون را از لحاظ ابعاد به تلفن هوشمندی ایده آل تبدیل کرده است.
اپل فرآیند تغییر سایز را آنقدر مطلوب انجام داده که آیفون ۶ در همان بار اول، جای خود را در دستان شما باز خواهد کرد. گوشه های کناری دستگاه اکنون انحنای بیشتری پیدا کرده اند و ارگونومی آن را تحت تاثیر خود قرار داده اند.
زبان طراحی آیفون ۶ به آخرین نسل آیپاد تاچ شباهت زیادی دارد. هرچند این نوع طراحی از زیبایی های خاص خود برخوردار است، اما اگر بخواهیم صادقانه به ماجرا نگاه کنیم، باید بگوییم که آیفون جدید در مقایسه با نسل قبلی خود، زیبایی چندانی ندارد.
کناره های صیقل خورده با الماس، یکی از فاکتور هایی بودند که ایفون های قبلی را در حد و اندازه های یک کالای کاملا لوکس به نمایش می گذاشتند. با حذف این مورد در آیفون ۶، موبایل جدید اپل مقداری از لوکس بودن خود را از دست داده است.
در آیفون ۶ بدنه پشتی از آلمینیوم ساخته شده و به صورت یکپارچه اطراف دستگاه را نیز فرا گرفته. نکته ای که هنگام مشاهده پشت دستگاه توی ذوق می زند، نوار هایی پلاستیکی است. نام اپل و جنس پلاستیک بر خلاف دیگر رقبا، تجانس چندانی با یکدیگر ندارند، اما در آیفون ۶ نوار های پلاستیکی که وجودشان به آنتن دهی بهتر کمک می کند، تا حدودی طراحی دستگاه را تحت تاثیر خود قرار داده اند. این نوار ها ضخامت نستبا بزرگی دارند و با اندکی برجستگی، حس و حال آلومینیومی بودن آیفون را خراب می کنند.
به غیر از نوار های پلاستیکی، نکته دیگری که در پشت آیفون خودنمایی می کند، لنز برجسته دوربین است. نمی توان با قطعیت برجستگی لنز آیفون ۶ را یک فاکتور زشت در طراحی آن دانست، چرا که هر کاربر ممکن است نسبت به آن نظر و سلیقه ای متفاوتی را داشته باشد. اپل لبه آلمینیومی این لنز را با الماس صیقل داده و تلاش کرده تا حد امکان ظاهر آن را زیبا نماید. با این وجود باید بگوییم که لنز برجسته دوربین آیفون ۶ همچون زائده ای در پشت آن به نظر می رسد.
کیفیت نمایشگر محصولات اپل همواره در بهترین حالت قرار داشته و این موضوع در آیفون ۶ نیز رعایت شده است. موبایل جدید اپل رزولوشن ۱۳۴۴ × ۷۵۰ را در برابر چشمان کاربر قرار می دهد. این نمایشگر در هر اینچ خود ۳۲۶ پیکسل را جای داده و با استفاده از پنل IPS زاویه دید بسیار مناسبی را فراهم می آورد.
رنگ ها همچون همیشه در عین اینکه از کنتراست مطلوبی برخوردار هستند، اما حس اغراق آمیز نمایشگر های سامسونگ را به کاربر منتقل نمی کنند و طیفی بسیار نزدیک به واقعیت دارند. در مقایسه با آیفون های قبلی رزولوشن آیفون ۶ بهبود یافته و این موضوع به خوبی خودش را در شفافیت تصاویر و خوانا تر بودن نوشته ها نشان می دهد.
اما اگر بخواهیم مرور سریعی نیز به دوربین آیفون ۶ داشته باشیم، باید بگوییم که همچنان دوربین این دستگاه یکی از بهترین تجربه های عکاسی موبایل را در اختیار شما قرار می دهد. سنسور استفاده شده در آیفون ۶ همچنان ۸ مگاپیکسلی باقی مانده؛ عددی که در مقایسه با نسل های قبلی، تفاوتی را به خود ندیده است.


نمونه ویدیو Time-Laps ثبت شده توسط آیفون ۶
[videojs mp4="http://cdn.digiato.com/Img%200047-1.mp4"]
نمونه ویدیو Slow-Motion ثبت شده توسط آیفون ۶
[videojs mp4="http://cdn.digiato.com/Img%200048-1.mp4"]
اما برای اپل میزان مگاپیکسل اهمیت چندانی ندارد. مهم ترین بهبود های دوربین آیفون ۶ مربوط به عملیات فوکوس کردن و فیلم برداری در فریم ریت های بالا می شود. آیفون ۶ اکنون قادر است ویدیو هایی با سرعت ۶۰ فریم در ثانیه را با کیفیت 1080p به ثبت رساند. دوربین این دستگاه همچنین برای ضبط صحنه های Slow Motion سرعت خود را به ۲۴۰ فریم در ثانیه افزایش می دهد.

در آخر باید بگوییم که آیفون ۶ در نگاه اول از آن مجذوب کنندگی نسل های قبلی خود بی بهره است. در روزهای آینده با بررسی جامع این دستگاه، سعی می کنیم تا جزییات بیشتری را در مورد آن با شما مرور کنیم.
آیفون ۶ با حجم ۶۴ گیگابایت در حال حاضر با قیمت ۳.۴۸۰.۰۰۰ تومان در بازار ایران به فروش می رسد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.







دوربین که اومده بیرون خیلی تو ذوق میزنه.
اگه قاب پشتی رو برامدگی قرار میگرفت قشنگ تر میشد.
دنیای گجتها بی تعصب خیلی قشنگ تره جایی که طرفدارای همه برندها گجتهای برندهای دیگه رو هم تجربه کنن و بهترینها رو انتخاب کنن من هم اندروید کار میکنم هم آی او اس هم سامسونگ هم اپل هم اچ تی سی هربرندی ضعف و قوت خودش رو داره :)
تشکر از دیجیاتو که واقعا فعاله!!!!!!
Thank you digiato!!
و دم اپل هم با آیفون 6 گرم.!
مرسي ديجياتو
به نظر منم يكي از فاكتورهاي مهم محصولات اپل يعني زيبايي دستگاه زير سوال رفته ولي خب بايد از نزديك ديدش و باهاش كار كرد كه ببيني به دلت ميشينه يا نه؟
منتظر بررسی جامع هستیم. لطفا مقایسه دوربین و صفحه نمایش رو با گوشی های دیگر کمپانب ها هم انجام بدید.
خیلی هم عالی اما قیمتش بالاس اومد پایین تجربش میکنم
با اينكه حواشي خيلي زيادي داشته ولي يك گوشي خيلي خوب موجوده و جزو ٥ گوشي برتره.
من خودم به شخصه ٦ رو به ٦+ ترجيح ميدم چون سايز ٦ به نظرم نرمال تره و گوشي هايي مثل نوت يا ٦+ يا ١٥٢٠ به خاطر ابعادشون كمي مشكل سازن.
كلاً من بخوام گوشي بخرم يكي از اين دو تا رو ميخرم:
از تو بعیده ، دوربین 20 پیورویو ، NFC ، شارژ وایرلس ، کورتانا ، صفحه نماش full HD ، بازی های ایکس باکس مثل halo spartan و AOE ول می کنی ، می ری سمت این
شما نسخه مایکروسافتی میلاد فضایی و سامسونگ 4 اور هستی میای به بقیه میگی متعصب!!
نظز شما مثل همه دوستان برام محترمه اما تعصب از حد گزشته قابل قبول نیست
من خیلی وقت ها از اندرویید و گوگل دفاع کردم هم از موتورولا و اینتل و پبل و ... در ضمن من اینجا فقط اومدم برتری های 930 رو گفتم ، اگه فکر می کنی اشتباهن در خدمتم توضیح بده چرا، در ضمن در مورد چیزای دیگه هم که نوشتم همیشه منبع داشتم ، هر کدومو که فکر می کنی اشتباه کردم بگو تا لااقل اصلاح شم
در ضمن متعصب به کسی می گن که خم شدن تلفن شرکتشون رو نسبت می دن به سامسونگ
اگرم من از مایکروسافت زیاد دفاع می کنم به خاطر اینکه به نظرم ایران نسبت به محصولات مایکروسافت ضعف شدید اطلاعات دارن ، در ثانی ساله دیگه دارم وارد اکادمی مایکروسافت می شم فکر کنم نسبت به بقیه بیشتر اجازه دفاع کردن داشته باشم
دوست عزیز من نه تنها از کامنت ها و حضور شما در اینجا ناراضی نیستم بلکه فوق العاده خوشحالم و مثل همه بچه ها ارزوی موفقیت شما رو دارم اما نظر من این بود که زیر پست های مختلف نظر های کمتر مرتبط میزارید
امیدوارم سال دیگه باعث افتخار ما در مایکروسافت باشید
ميدونم عزيز جان.
كلا. روحيه ي من اين شكلي ه كه عاشق اين دو تا برندم يكي مايكروسافت يكي هم اپل و بينشون هم نمي تونم يكي رو انتخاب كنم،به غير از اين دو تا برند هم تا حالا برند ديگه اي نخريدم به غير از تلويزيون و امثال تلويزيون(اونم نه سامسونگ و رفقا)،هم از ios استفاده ميكنم هم از ويندوز فون ، هم از ويندوز و هم از مك،اين وسط فقط اكس باكسه كه سوگوليه. :)
خدا انشالله جفتش رو قسمت كنه مثل آيفون ٥ و لوميا ٩٢٥.
آفرین بر این سلیقه
منم همین که شما گفتی به علاوه بلک بری پسپورت
هر سه طراحی های بسیار زیبا ایی دارن که روح ادم به پرواز در میاد
سیستم عامل های قوی (بلک بری البته یکم ضعیف تره ازین دو)
امکانات خوب
کیفیت خوب
و باز هم طراحی زیبا
و باز هم...
مرسی سلیقه... اگر اجازه بدی من گلکسی آلفا رو هم بین اینا قرار میدم. و همینطور m8 و جی3 و زد3 کامپکت و پاسپورت و لومیا 830. ایشالا آخر سال اگر حقوقمونو بدن و اذیت نکنن همرو یه جا میگیرم.
دوستان اپلی ببخشید ولی بنظرم ایسوس خیلی محترمانه تر برخورد کرده بهرحال هرشرکتی سعی میکنه تو بازار جایی برای خودش باز کنه ، فقط از جهت طنز قضیه براتون گذاشتم من خودم از ایسوس استفاده می کنم ولی از بین تمام ایفون هایی که علاقه ای بهشون نداشتم از 6 خوشم اومد بخاطر طراحی متفاوتش ،
Think Diffrent
سامسونگ ریی** ابم قعطه ...!!!!!
آلومینیوم در برابر گالاکسی دمپایی 4 :)
چند بار یه عکسو میزاری؟ عاقا ما تسلیم شما درست میگی
ما افتخار میکنیم دمپایی پلاستیکی میزاریم در گوشمون
دارم ناهار میخورم عکس پروفایلتو دیدم اشتهام کور شد . اه
متاسفم :| شما هم نمیخواد ۲۰ بار بگی
توي ٤ تا پست اين كامنت رو دادي و تو همشون منفي كه درو كردي هيچ ، كلي هم كامنت براي توضيحت اومد،يعني اون همه مدرك و دليل رو به ديوار ميگفتن ديگه اين كامنت رو نمي داد.
نمیدونم چرا این ترولا رو مسئولین بن نمیکنن
تو سایت همسایه ام یکی مثل ایشون هست برعکس طرفدار سامسونگه و مخالف اپل
راجع به ماکروسافتم اونجا خبر میزارن این یه چیزی بر علیه اپل میگه
البته جالب اونجا کلی مثبت میگیره در قبال جملات چاله میدانیش :D
نه منفی میدم به شما نه مثبت. نمیدونم به کلماتی که گفتید منفی بدم یا به زاویه دید آیفون مثبت بدم!!!
لطفا به عقاید بقیه احترام بذارید تا اونا هم به عقاید شما احترام بذارن. حالا تقصیرشه اگه یک طرفدار سامسونگ بیاد اینجا بد بگه ازآیفون؟ با این رفتارتون معلومه که بد میگن.
منتظر بررسی کامل هستیم
به امید حضور رسمی اپل در ایران و قیمت عادلانه.
ایا گند سامسونگ با افتابه قابل جمع کردن است ؟ :)
جواب :) آبـــــــــــــــــــــــــــــــ قطع است ...!!!!
در مورد شما دوست عزیز کریه المنظر باید بگم فک میکنم اپلی نیستی و فقط میخوای اونها رو خراب کنی...امیدوارم دیجیاتو فعالیت شما رو به عنوان یه کاربر مسدود کنه و در صورت تکرار IP شما رو هم ببنده!!...
=============================
در مورد خبر بالا چند تا نکته فقط به ذهنم رسید!
اولا مانی جان رنگ ها شدتشون توی Note3 و S5 و حتی S4 قابل تنظیم هست و فک نمیکنم این یه عیب باشه که انتخاب رو به شما داده برای تون رنگی و غلظت اونها...من هیچوقت نشده حالت استاندارد خود سامسونگ رو عوض کنم چون رنگهاش یه جور جادو میکنه چشماتو کاری به دقت رنگ ندارم کلا زیباتر نشون میده همه چیزو و من و مطمئنا خیلی های دیگه اونو با رنگ های طبیعی عوض نمیکنیم...با این حال در حالت Movie و Professional Photo این انتخاب رو دارین تا امتحان کنین
من روی اون حالت خیلی تست کردم و هیچ فرقی بین رنگ های S4 و Iphone 5S ندیدم!
مطمئنا اس5 باز هم بهتر شده و Note4 هم که بررسی تخصصی DisplayMate گویا هست براش!
=======
نکته بعدی فقط منم اینجا فک میکنم عکس های iPhone 5 بهتره؟؟؟
آیفون 6 آسمون رو کمی بهتر نشون داده اما آیفون 5 در قسمت اون کابل های برق به نظر میرسه جزئیات بهتری ثبت کرده...
در هر حالت من پیشرفت چشمگیری نمیبینم توی دوربینش و همونطور که انتظار داشتم از 8 مگاپیکسل نمیتونی 20 مگاپیکسل جزئیات بگیری!!
===============
با این حال در قسمت بررسی ابعاد کلی گوشی فک میکنم بازم کمی علاقه به برند اپل تاثیر گذار بود و ستایش ها بی مورد
برای مثال میتونم به گوشی S4 اشاره کنم که نزدیک 18 ماه پیش معرفی شد و اون زمان با نمایشگر 5 اینچی ابعادی برابر با آیفون 6 داشت.
فکر میکنم قدری این ستایش بی مورد بود
همچنان آیفون حاشیه بسیار زیادی داره در قیمت بالا و پایین خودش
===============
فقط یه نکته که واقعا نکته منفی هست دوربین بیرون زده اونه
من با اس5 خودم هم خیلی مشکل دارم و مجبور شدم برای جلوگیری از خش افتادن شیشه دوربین یه برچسب صفحه رو برش بزنم و بچسبونم به لنزش!
واقعا اذیت کنندست!
کاش یه فکری بکنن برای این دوربین ها و کوچیکترشون کنن
اپل حضور رسمیم داشته باشه باز قیمت عادلانه نمیشه
تا دست های پشت پرده پا برجاست نمایندگی اپلی هم در ایران وجود نخواهد داشت.