ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

این ماشین می تواند آب را به سوخت ترکیبی تبدیل کند

ماشین های الکتریکی طی سال های اخیر از نظر تعداد و کیفیت با افزایش قابل توجهی رو به رو بودند اما جایگزینی کامل شان با موتورهای بنزین سوز سال ها به درازا خواهد انجامید. این ...

محسن وفانژاد
نوشته شده توسط محسن وفانژاد | ۲ آذر ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۰

ماشین های الکتریکی طی سال های اخیر از نظر تعداد و کیفیت با افزایش قابل توجهی رو به رو بودند اما جایگزینی کامل شان با موتورهای بنزین سوز سال ها به درازا خواهد انجامید. این حقیقت را هم باید در نظر داشت که سوخت فسیلی تا ابد در دسترس ما نیست و اتمام تمامی منابع شناخته شده سطح کره زمین، قریب الوقوع است.

در ادامه مطلب با دیجیاتو همراه باشید.

Capture

یک شرکت آلمانی به نام Sunfire GmbH می گوید که راه حل تبدیل H2O و دی اکسید کربن به هیدروکربن مایع، مثل دیزل، نفت سفید و پترول را یافته است. این اتفاق در نتیجه ترکیب فرآیند فیشر-تروپش و فعالیت سلول های الکترولیز کننده جامد رخ می دهد.

طی فرآیند فیشر-تروپش، مونو اکسید کربن در واکنش با هیدروژن، انواع هیدروکربن ها را تولید می کند. سلول های الکترولیز کننده هم سلول های سوختی خاصی هستند که از هیدروژن و اکسیژن، ساختارهای گازی می سازند.

سانفایر می گوید سیستم فعلی 50 درصد بهینه عمل می کند اما این پتانسیل وجود دارد که رقم ذکر شده را تا 70 بالا برد. صرفا جهت مقایسه، موتورهای دیزلی مدرن دقیقا به اندازه این دستگاه می توانند ماده تولید کنند در حالی که موتورهای بنزین سوز امروزی 14 الی 30 درصد مصرف دارند.

در هر صورت، دستگاهی که بتواند با هیدروژن آب و مونو اکسید کربن، ماده سوختی تولید کند، قطعا آینده ای روشن در صنعت خواهد داشت و باید دید شرکت سانفایر تا چه حد می تواند موفق عمل کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (12 مورد)
  • حسن فتحي
    حسن فتحي | ۳ آذر ۱۳۹۳

    با سلام و سپاس از دوستاني كه اين مطلب رو به اشتراك گذاشتند
    من فكر مي كنم
    ١- اثرات زيست محيطي اين مسأله هم بايد برأسي بشه
    ٢- به قول Androird ما اول به فكر آب خوردن باشيم
    ٣- به نظر من در كشور ايران كه بيشتر از ٧٠ دردشة رو مناطق خشك تشكيل ميده و بحران داره، سوخت هاي فسيلي هم كه آلودگي دارند، بقيه منابع هم به نوعي مشكل دارند بياييم به فكر انرژي خورشيدي باشيم، ما اين همه آفتاب داريم و مي تونيم نيروگاههاي بزرگ خورشيدي داشته باشيم.

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی