ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

کاغذ نورانی و قابل چاپ توسط Rohinni ساخته شد

تکنولوژی به سمت نازک تر شدن پیش می رود و پس از اختراع چاپگر سه بعدی می بینیم که بسیاری از محصولات را می توان به همین طریق تهیه کرد. حال به لطف شرکت Rohinni ...

حامد پورحسینی
نوشته شده توسط حامد پورحسینی | ۲ آذر ۱۳۹۳ | ۲۱:۰۰

تکنولوژی به سمت نازک تر شدن پیش می رود و پس از اختراع چاپگر سه بعدی می بینیم که بسیاری از محصولات را می توان به همین طریق تهیه کرد. حال به لطف شرکت Rohinni نوبت به منبع نور و روشنایی بخش منازل ما رسیده که هر دو خصوصیت را داراست: لامپ کاغذی و قابل چاپ

روهینی توانسته چراغی را تولید کند که به ضخامت یک کاغذ است و به همین دلیل نام آن را Lightpaper نهاده. همچنین به مدد تکنولوژی چاپ سه بعدی می توان این نوع لاپ را فارغ از شکل و شمایل، پرینت کنیم.

در ادامه مطلب با دیجیاتو همراه باشید.

مدیر بازاریابی این شرکت، نیک اسموت، در رابطه با لایت پیپر می گوید: "لایت پیپر در واقع ظاهری دارد که هنوز حتی نمی دانیم چطور دقیقا از آن استفاده کنیم. تمام آنچه که می دانیم این است که ما در حال تلاش برای گشودن در جدیدی به روی این تکنولوژی هستیم."

3038890-inline-thin

در حال حاضر لایت پیپر به وسیله ترکیب جوهر و چراغ های LED ریز با یکدیگر و چاپ آنها در یک سطح رسانا تولید می شود. دیودهای بسیار ریز که به اندازه گلبول های قرمز خون هستند، در یک لایه بین ۲ متریال مذکور قرار می گیرد و به صورت پراکنده در آنجا پخش می شود.

به لطف انقلابی که تکنولوژی OLED در این صنعت ایجاد کرد، ما شاهد نازک تر شدن روز به روز پنل های تصویری هستیم ولی لایت پیپر بارها از OLED کم ضخامت تر است و در ۲۰ سال آینده می توان انتظار داشت تلویزیون های فوق باریک و ارزان قیمت را ببینیم.

البته شرکت روهینی، تولید کننده لایت پیپر علاقه ای به ورود به حوزه تلویزیون ندارد. در عوض این کمپانی قصد دارد تکنولوژی خود را در بخش هایی وارد کند که بیشترین تفاوت را نسبت به قبل ایجاد کند. از روشن شدن لوگوی تلفن های هوشمند گرفته تا نورپردازی درون خودرو.

چند شرکت در حال حاضر از لایت پیپر در محصولات خود استفاده می کنند، اما اسموت هیچ اشاره ای به آنها نکرد. او در این رابطه گفت: "ساخت این محصول به حدی ساده و سریع است که می توان در یک بعد از ظهر آن را به انجام رساند. ما به محض دریافت سفارشات خود می توانیم تا پیش از پایان روز آن را به بازار عرضه کنیم به همین دلیل افراد زیادی با ما در این رابطه همکاری دارند."

3038890-inline-glow

در حال حاضر مشکلی که در رابطه با نسخه اول لایت پیپر وجود دارد، نحوه قرار دادن آن در محل مورد نظر پس از اتمام پرینت است. فعلا امکان اتصال و چاپ مستقیم این کاغذ نورانی به روی سطوح مختلف وجود ندارد. اسموت معتقد است این مشکل آنچنان مسئله مهمی نیست چرا که هدف تولید نور در یک برگه بسیار نازک است. او می گوید در نسخه دوم که ماه های آینده آماده سازی می شود، این مسئله هم وجود نخواهد داشت.

مصرف کنندگان تا اواسط سال ۲۰۱۵ لایت پیپر را در اختیار خواهند داشت. باید دید آیا این کمپانی چگونه قصد دارد محصول خود را در دسترس علاقه مندان قرار دهد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (10 مورد)
  • Prime
    Prime | ۳ آذر ۱۳۹۳

    NICE !!!

    چاپگرهای سه بعدی رو میشه از جمله مهمترین دستاوردهای یک دهه قبل نامید! واقعا چه کارا که نمیشه کرد باهاشون!

  • Amir Reza
    Amir Reza | ۳ آذر ۱۳۹۳

    مزسی عالی بود

  • TROOL
    TROOL | ۲ آذر ۱۳۹۳

    دمشون گرم علاوه بر اون چه میکنه پرینتر 3 بعدی

  • bahram
    bahram | ۲ آذر ۱۳۹۳

    خیلی جالبه. علم الکترونیک پایان نداره :)
    تشکر

  • steve
    steve | ۲ آذر ۱۳۹۳

    چه جالب و باحاله :) اميدوارم كاربردي باشه

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی