معرفی ElectroDroid؛ ابزاری ضروری برای دانشجویان رشته مهندسی برق
دانشجویان رشته مهندسی برق، در هر گرایشی که باشند (الکترونیک، قدرت، مخابرات، کنترل یا بیوالکتریک) دائما مجبور به محاسبه مقادیر مختلف و سر و کله زدن با اصطلاحاتی همچون مقاومت، رزونانس، خازن، دیود، ولتاژ و ...
دانشجویان رشته مهندسی برق، در هر گرایشی که باشند (الکترونیک، قدرت، مخابرات، کنترل یا بیوالکتریک) دائما مجبور به محاسبه مقادیر مختلف و سر و کله زدن با اصطلاحاتی همچون مقاومت، رزونانس، خازن، دیود، ولتاژ و غیره هستند.
از این رو، وجود منبعی جامع که هم دربرگیرنده معانی اصطلاحات تخصصی این رشته باشد و هم بتواند دانشجویان را در محاسبات پیچیده ریاضی یاری دهد، ضرورت پیدا می کند.
اپ ElectroDroid دقیقا برای همین منظور طراحی شده و یکی از کاربردی ترین ابزارهایی است که دانشجویان رشته برق می توانند در گجت هایشان به همراه داشته باشند.
در ادامه مطلب، با دیجیاتو همراه باشید.
معنی واژه PCB را نمی دانید؟ مداری طراحی کرده اید و در محاسبه افت ولتاژ با مشکل مواجه شده اید؟ دوست دارید که در کسری از ثانیه، میزان مقاومت یک مقاومت 6 بانده را بدست بیاورید؟ الکترودروید تمام این کارها را برایتان انجام می دهد.
بهترین نکته در مورد این اپلیکیشن، پشتیبانی کاملش از زبان فارسی است که اتفاقا ترجمه بسیار دقیقی هم برای اصطلاحات آن صورت گرفته، بنابراین در فهم اصطلاحات و توضیحات اپلیکیشن ابدا به مشکل بر نخواهید خورد.
نسخه رایگان الکترودروید دارای چهار بخش محاسبه، PIN-، منابع و افزونه هاست که با ورود به هر یک گزینه های مختلفی را مشاهده می کنید. تک تک ابزارهای این بخش کاربردی اند و شما را تا حد زیادی از جستجو در اینترنت یا محاسبه روی کاغذ بی نیاز می کنند.
بخش محاسبه برای حل مسائل ریاضی و تبدیل واحدها در نظر گرفته شده. مثلا در منوی قانون اهم می توانید برای طراحی یک مدار، با تغییر مقاومت یا ولتاژ باتری درستی این قانون را در آن بررسی کنید.
مبدل های فرکانس، مبدل دسیبل، مبدل آنالوگ به دیجیتال، محاسبه شارژ خازن و چندین ابزار دیگر نیز در این بخش وجود دارند که با داشتن فرمول های آماده، شما را از محاسبات پیچیده خلاص می کنند. بخش پین بیشتر مختص به دانشجویان الکترونیک و مخابرات است و در آن می توانید از ریزترین جزئیات مربوط به انواع پورت ها، کابل های مخابراتی و فیش های مختلف آگاه شوید.
بخش منابع به جداول فرمول ها و مقادیر مختلف، نمادها و اختصارات رشته برق، واحدهای SI و به طور کلی مفاهیم این رشته اختصاص داده شده و در منوی آخر یعنی افزونه ها، می توانید با اتصال به اینترنت افزونه های جدید و تخصصی تر را دانلود کنید.
برای راحتی کار با الکترودروید نیز قادرید در منوی تنظیمات، صفحه نمایش گجت را هنگام کار با اپ روشن نگه دارید یا اینکه واحدهای اندازه گیری را به متریک و SI تغییر دهید.
الکترودروید یک نسخه حرفه ای با قیمت حدودا چهار دلار هم دارد که برای بهره گیری از تمام امکانات و حذف تبلیغات می توانید به سراغش بروید. دانلود این اپلیکیشن کاربردی را به کلیه دانشجویان رشته مهندسی برق و متخصصین این رشته توصیه می کنیم.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
جناب بیگ زاده لطفا ایمیل خودتونو برام ارسال کنین
چندتا سوال ازتون دارم
پروژه کارشناسی من درمورد اپلیکیشن شماست
ازتون خواهش میکنم کمکم کنین
اگه کسی شماره یا ایمیلی از طراح این برنامه داره بهم بده لطفا
ممنون میشم
سلام
مهندس های برق هیچ نیازی به نرم افزارهای کپی شده نیازی ندارن!آیا صاحب اصلی نرم افزار خبر دارد که نرم افزارش رو فارسی کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
"رپورتاژ آگهی"
عالی بود مثه همیشه مرسی