ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

سیم کارت در کشور 21 ساله شد

این روزها دستگاه های موبایل به همراه همیشگی مان بدل شده اند و تصور روزی که این گجت ها در زندگی مان حضور نداشتند شاید کمی دشوار باشد. تلفن های همراه که زمانی نشانه تمول و تجدد بودند حالا ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۰۸

این روزها دستگاه های موبایل به همراه همیشگی مان بدل شده اند و تصور روزی که این گجت ها در زندگی مان حضور نداشتند شاید کمی دشوار باشد. تلفن های همراه که زمانی نشانه تمول و تجدد بودند حالا در هر خانه ای پیدا می شوند و دیگر نداشتنشان است که در نظر افراد جامعه عجیب به نظر می آید.

حالا 21 سال از زمان فعال سازی نخستین سیم کارت ها در کشور می گذرد و دیگر با نسل هایی روبرو هستیم که دوران قبل از ورود این دستگاه ها به زندگی شان را به یاد نمی آورند. در ادامه این مطلب توجه شما را به بیانیه رسمی اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران جلب می کنیم که به مناسبت 21 سالگی سیم کارت در کشور منتشر گردیده. با دیجیاتو همراه باشید.

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، ۲۱ سال پیش در چنین روزی (۱۹ مرداد ۱۳۷۳) با واگذاری ۴ سیم کارت به کارکنان نهاد ریاست جمهوری، عرضه سیم کارت تلفن همراه در ایران رسماً آغاز شد.

بهره برداری از اولین فاز شبکه تلفن همراه کشور، در مرداد ماه سال ۱۳۷۳ در شهر تهران با ۲۴ سایت BTS و با ظرفیت ۹۲۰۰ شماره آغاز شد. به دنبال استقبال غیرمنتظره و بی نظیر مردم از این پدیده، شرکت مخابرات ایران درصدد گسترش پوشش آن از تهران به کل کشور بر آمد. بنابراین با توجه به نیاز و تقاضای مردم به این پدیده، فعالیت هایی متناسب با جهت گیری جهانی برای توسعه شبکه تلفن همراه در اهداف عالی مجموعه مخابرات کشور صورت گرفت.

در ادامه این برنامه هیئت وزیـــران بنا بــه پیشنهــاد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اساسنامه شرکت ارتباطات سیار را با سرمایه ۲۰۰۰ میلیارد ریال تصویب کرد و کلیه وظایف امور ارتباطات سیار شرکت مخابرات ایران به شرکت ارتباطات سیارایران واگذار شد.

با جدی شدن خصوصی‌سازی صنعت مخابرات کشور و اهمیت حضور در بازار رقابت تجاری، این شرکت از سال ۱۳۸۶، دارای نام تجاری ویژه خود یعنی همراه اول شد و عبارت «هیچکس تنها نیست» را به عنوان شعار خود انتخاب نمود.

همچنین در سال ۱۳۸۹ پس از خصوصی شدن شرکت مخابرات ایران، این شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل شد.

هم اکنون شرکت ارتباطات سیار ایران با بیش از ۷۳ میلیون مشترک در ۱۲۴۲ شهر بالغ بر ۷۰ هزار کیلومتر از جاده های کشور را تحت پوشش دارد. ضریب نفوذ این اپراتور ۸۱ درصد و ارتباط رومینگ بین الملل آن با ۲۶۵ اپراتور در ۱۱۰ کشور جهان برقرار است. همراه اول، علاوه بر این که پیشتاز عرضه سیم کارت در کشور بوده است، با نوسازی مداوم شبکه خود، به روزترین تجهیزات شبکه تلفن همراه کشور را نیز داراست.

همچنین همراه اول پس از دریافت مجوز ارتقاء پروانه ارائه خدمات تلفن همراه به نسل ۳ و نسل های بالاتر در تاریخ ۴ شهریورماه ۱۳۹۳، در کمتر از یکسال با نصب بیش از ۴۰۰۰ سایت در ۲۵۷ شهر بیشترین آنتن نسل ۳ را در کشور نصب کرده است که این اقدامات با محدودیت های زمانی و تحریم کم نظیر است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (11 مورد)
  • nooria
    nooria | ۱۰ شهریور ۱۳۹۴

    همراه اول چند ماهی از من کوچیکتره:D

  • reza_zarchi
    reza_zarchi | ۱۹ مرداد ۱۳۹۴

    توی شهر ما که از ایرانسل جلو زده. هنوز ایرانسل نسل سوم رو توی شهر ما نیورده ولی همراه اول خیلی وقته که توی شهر ما نسل سوم داره. همین الان هم من با اینترنت نسل سوم همراه اول متصل شدم فقط کاشکی بسته های اینترنت متنوع تری مثل ایرانسل ارائه بده...

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی