ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

آمار و ارقام حکایت از افزایش فروش تلفن های هوشمند در سه ماهه دوم ۲۰۱۵ دارند

مطابق بررسی هایی که از سوی کمپانی Gfk صورت گرفته بازار تلفن های هوشمند در سه ماهه دوم ۲۰۱۵ با افزایش فروش مواجه شده است. این کمپانی بالا رفتن میزان تقاضا در بازارهای در حال ...

رضا مقدری
نوشته شده توسط رضا مقدری | ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ | ۲۰:۰۰

مطابق بررسی هایی که از سوی کمپانی Gfk صورت گرفته بازار تلفن های هوشمند در سه ماهه دوم ۲۰۱۵ با افزایش فروش مواجه شده است. این کمپانی بالا رفتن میزان تقاضا در بازارهای در حال توسعه و به میدان آمدن پرچمدارهای تازه را عامل اصلی قضیه یاد شده می داند.

Gfk می افزاید در مجموع فروش تلفن های هوشمند ۵ درصد نسبت به سه ماهه ی پیشین رشد داشته و کاربران ۳۰۲.۱ میلیون دستگاه از این گجت ها را خریداری کرده اند. تولید کنندگان نیز توانسته اند درآمدی ۹۲.۴ میلیارد دلاری نصیب خود نمایند در حالیکه رقم مذکور در سه ماهه مشابه سال قبل برابر با ۸۶ میلیارد دلار بوده است.

در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.

Q2-2015-smartphone-sales-and-value

بیشترین رشد فروش در کشورهای آسیا-اقیانوسیه و خاورمیانه رخ داده، جایی که تعداد خریداران نسبت به سال پیش ۲۰ درصد بیشتر شده. ضمناً رشد ۱۰ درصدی بازار اروپا و آمریکای شمالی نیز خبر خوشایندی برای موبایل سازان محسوب می شود، هر چند که در سوی دیگر یکی از حائز اهمیت ترین بازارها، یعنی چین، نسبت به سه ماهه دوم ۲۰۱۴ تنزلی ۱۰ درصدی داشته که این مسئله می تواند زنگ خطری باشد برای آن دسته از شرکت هایی که انبوهی از اسمارت فون های اقتصادی و ارزان قیمت را راهی سرزمین مذکور می کردند.

در بحث درآمد، قابل توجه ترین دگرگونی ها در آمریکای شمالی و چین رقم خورده اند و در هر یک از مناطق مورد اشاره درآمد سازندگان اسمارت فون ها به ترتیب ۱۷ و ۱۹ درصد زیادتر گشته. GfK می گوید چنین افزایش درآمدی در سرزمین های یاد شده ناشی از تقاضای بسیار بالا برای پرچمداران جدید است که حاشیه سود بسیار زیادی دارند.

نکته جالب توجه اینکه بازار چین علیرغم تنزل کلی، با ۷ درصد افزایش تقاضا برای دیوایس های گرانقیمت و رده بالا مواجه بوده و پیش بینی می شود این رقم در آینده نیز مجدداً بزرگتر گردد.

تلفن های هوشمند میان رده در محدوده ی قیمت ۲۵۰ الی ۵۰۰ دلار ظاهراً با کاهش جدی تعداد خریداران در آمریکای شمالی مواجه شده اند. در همین راستا ذکر می گردد کیفیت بالای Moto E در کنار قیمت اقتصادی اش سبب شده تا آمریکایی ها روی بسیار خوشی به این محصول نشان داده و بیش از هر زمان دیگری به سمت آن سوق پیدا کنند و چنین اسمارت فونی را به سایر نمونه های میان رده ترجیح دهند.

در یک نگاه کلی و با قرار دادن گزارش Gfk‌ در کنار سایر گزارش های مشابهی که از جانب دیگر کمپانی های طی روزهای اخیر منتشر شده اند، می توان به این نتیجه رسید که بازار رقابت مابین برندهایی گوناگون در عرصه ی موبایل های میان رده و اقتصادی همچون گذشته بسیار داغ و فشرده است. اما کماکان بیشترین حاشیه سود به دیوایس های پرچمدار تعلق دارد که البته عمده درآمد و منفعت حاصله از فروش چنین دیوایس هایی راهی جیب دو نام بزرگ یعنی سامسونگ و اپل می شود.

برندهای کم ارزش تر همچون شیائومی، هوآوی و لنوو نیز در پی حضور در بازارهایی تازه هستند تا بتوانند رشد خود را در این دست از بازارها ادامه دهند و رفته رفته فاصله شان را با بزرگان بازی کمتر کنند. سونی، ال جی و اچ تی سی هم بر حسب داده های موجود مغلوب برتری سامسونگ و اپل شده اند و فعلا مجال عرض اندام چندانی پیدا نمی کنند و باید دید آینده برای آنها چگونه رقم خواهد خورد و فرصتی برای بهبود زخم هایشان خواهند یافت یا خیر.

پیش بینی می شود فروش تلفن های هوشمند در ادامه ی سال ۲۰۱۵ نیز بازهم روند صعودی داشته و تا پایان سال جاری میلادی ۱.۳ میلیارد از این دسته گجت ها توسط کاربران ابتیاع شده باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (8 مورد)
  • mortezaall(mutd)
    mortezaall(mutd) | ۲۷ مرداد ۱۳۹۴

    آقای مقدری تولدتون مبارک...!

  • آیییخم و خونواده گلکسی s6 ( اسکی از آیفون و z3 )
    آیییخم و خونواده گلکسی s6 ( اسکی از آیفون و z3 ) | ۲۷ مرداد ۱۳۹۴

    این همه درآمد حتی گاهی بیشتر از درآمد های منابع نفتی ....

    چرا ایران نباید یه شرکتی مثل هواوی و شیائومی و لنوو و ... داشته باشه ؟

    واقعا تا به کی اخت... و پر کردن جیب آقا زاده ها ...

    منم دوس دارم ایران هم یه اسمی داشته باشه نه اینکه تا اسم افتخار میاد کوروش 2500 سال پیشو بگیم .. :(

    • محمد
      محمد | ۲۷ مرداد ۱۳۹۴

      سلام. چون ایران کشوریه که توش تازه انقلاب شده و حکومت نوزاده. برا همین ایران این مشکلات رو داره. که اینا عادیه برا یه حکومت تازه تاسیس.که متاسفانه شبکه های ماهواره ای دارن این مشکلارو بزرگنمایی میکنن. اون امریکا حکومتش نزدیک به صدسال قدمت داره. کره و ژاپن و.... که پیشرفتن به خاطر حکومت های بالغشونه. فقط کمی صبر و تلاش میخواد و به جای اینکه مشکلات رو تو سرمون بزنیم مثل یه فرصت بشماریم

      • Mohammad Reza
        Mohammad Reza | ۲۷ مرداد ۱۳۹۴

        چرت نگو داداش.کره ای ها زمان شاه اینجا راننده بودن.چیزی بیش از بدبخت بیچاره نبودن.درست مثل ما از 40-30 سال پیش شروع کردن.الان اونا کجان ما کجاییم

      • محمد_
        محمد_ | ۲۷ مرداد ۱۳۹۴

        چرت وپرت نگو برادر من.
        ما تازه انقلاب کردیم؟
        37 سال گذشت.!

        • SAEED DASTMARD
          SAEED DASTMARD | ۲۷ مرداد ۱۳۹۴

          لایک

      • m. masoud
        m. masoud | ۲۷ مرداد ۱۳۹۴

        35 سال کمه برا کار کردن؟؟
        کجا تازه انقلاب شده؟؟
        اگه مسئولین محترم هی کشور رو درگیر بحران های ساختگی نکنن و واقعا برای پیشرفت مملکت کار کنن، تو این 35 ساله ایران قدرت واقعی میشد

      • Karen_Mahdavi
        Karen_Mahdavi | ۲۸ مرداد ۱۳۹۴

        مملکت رو چهارتا سپاهی به گند کشیدن از بس فلسطین فلسطین کردن اخرم رییس دفتر حماس که برادرای سپاهی این قدر سنگش رو به سینه می زنن برگشت گفت خلیج....... تا کی می خوایم مملکت مون رو بخاطر دیگران به گند بکشونیم تا کی می خوایم مملکت ما هیچ پیشرفتی نکرده برو همین کشور اذربایجان رو نگاه کن ببین نسبت به 4سال پیش چی شده

مطالب پیشنهادی