ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

مایکروسافت قصد دارد «کورتانا» را به خودروها بیاورد

مایکروسافت در کنفرانس بیلد سال ۲۰۱۴ برای اولین بار از ایده و طرح مفهومی استفاده از ویندوز در خودرو ها پرده برداشت. در آن زمان، ایده چنین بود که از طریق یک نمایشگر که در ...

امیر مستکین
نوشته شده توسط امیر مستکین تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۷:۰۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

مایکروسافت در کنفرانس بیلد سال ۲۰۱۴ برای اولین بار از ایده و طرح مفهومی استفاده از ویندوز در خودرو ها پرده برداشت. در آن زمان، ایده چنین بود که از طریق یک نمایشگر که در خودرو قرار گرفته، بتوانید با موبایل ویندوزی خود ارتباط برقرار کنید.

البته مدیران این شرکت خبر دادند که قرار نیست ظاهر و منوی کاربری موبایل صرفا به نمایشگر منتقل گردد، بلکه رابط کاربری به شکل کامل برای استفاده در خودرو بازطراحی خواهد شد. در ضمن، گفته شده بود که کاربر خواهد توانست با استفاده از صدای خود با این سیستم به تعامل بپردازد.

اکنون به نظر می رسد که شرکت ساکن ردموند، تصمیم گرفته تا از کورتانا در طرحی مشابه استفاده کرده و آن را به خودروها بیاورد. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.

مایکروسافت امروز در تایوان یک کنفرانس خبری با نام «TechDays» برگزار کرد و آقای ساموئل شن، مدیر ارشد تحقیقات مایکروسافت در آسیا خبر داد که این شرکت، اکنون تصمیم دارد از کورتانا در خودرو ها استفاده کند. در واقع، قرار است نمایه ای از رابط کاربری و دستیار دیجیتالی به شیشه جلو تابانده شود تا راننده به راحتی بتواند با آن به گفتگو بپردازد.

یکپارچه سازی کورتانا با خودروها این ویژگی را در اختیار رانندگان قرار خواهد داد تا بتوانند به راحتی، از طریق شیشه جلوی خودروی خود، دست به رزرو رستوران، تماشای نقشه های مجازی از مکان و مسیر های مختلف و اقداماتی از این قبیل بزنند.

در این میان Taipei Times خبر می دهد که آقای «شن» گفته: «به دلیل هزینه ساخت بالا، تا کنون محصولات اینچنینی در مایکروسافت به تولید نرسیده اند اما اکنون تلاش داریم تا با خودرو سازان تایوانی به توافق برسیم تا بلکه بتوانیم با همکاری هم، چنین فناوری هایی را به خودروهای جدید وارد کنیم.»

به نظر می رسد که تلاش های مایکروسافت در خصوص بهبود شرایط خودروها، از سال گذشته جدی تر شده اند. لازم به اشاره است که در سال های اخیر، مایکروسافت با شرکت های خودروساز بسیاری همچون نیسان، بی ام دبلیو، فورد، کیا و فیات همکاری داشته و سرویس هایی را برای بخش سرگرمی اتومبیل های آنها توسعه داده است. اکنون هم این شرکت ها در تلاش هستند تا نسخه ای مخصوص از ویندوز ۱۰ را به خودروهای خود بیاورند که البته به نظر می رسد هر سازنده، ظاهر اختصاصی خودش را به کار خواهد برد و شاهد استانداردی در این زمینه نخواهیم بود.

حال باید دید تلاش های ردموندی ها در زمینه ورود به خودروها چه نتیجه ای خواهد داشت و آیا مایکروسافت خواهد توانست رقابتی جدی را با «اندروید آتو» از گوگل و «کارپلی» از اپل آغاز کند؟

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (7 مورد)
  • علی
    علی | ۲۵ شهریور ۱۳۹۴

    این کورتانا فکنم آخرش میشه شبی اون هوش مصنوعی جراویس تو فیلم Avengers
    :D

  • مسعود
    مسعود | ۲۵ شهریور ۱۳۹۴

    کورتانا خیلی باحاله با اندروید باهاش کار کردم
    فکرشو بکن کورتانا رو پراید نصب شه خخخخخ
    کورتانا پراید منو روشن کن
    درجا میسوزه خخخخخ

  • محمد
    محمد | ۲۵ شهریور ۱۳۹۴

    هر جا که می تونه میخواد این کورتانا رو ببره
    ویندوز 10
    ویندوز 10 موبایل
    اندروید
    iOS
    سیانوژن
    حالا هم خودرو

  • Kiomars Vs Q.shady
    Kiomars Vs Q.shady | ۲۵ شهریور ۱۳۹۴

    من احساس ميكنم بهتر باشه بيشتر رو دستوراى لمسى كار كنن، من ماشين اينجورى داشته باشم مايل نيستم تو منو ها ورق بزنم حالا هر سيستم عاملى، خودروها كه جا بيشتر دارن ميتونن پردازنده هاى قوى تر بزارن پردازش هاى صوتى افلاين انجام بشه عوضش لمس خيلى كمرنگ تر بشه اينطورى خيلى كمتر حواس(حواص هرچى :D ) راننده پرت ميشه

  • متین
    متین | ۲۵ شهریور ۱۳۹۴

    کورتنا نسخه تحت وب داره ??خیلی علاقه مندم تجربش کنم من با سیری کارکردم بهتر از گوگل ناو بود حالا باید ببینیم این چی میگه

  • R3D
    R3D | ۲۵ شهریور ۱۳۹۴

    برام يه سوالي پيش اومده اونم اينه كه مورتانا از سال ٢٠١٤ عرضه شد و الان بعد يك سال ٤ ماه ميشه گفت همه جا هست،موبايل ها چه ويندوزي و چه اندرويدي و در آينده آيفون ، تبلت ها،سيستم عامل دسكتاپ ويندوز،اكس باكس و حالا هم در آينده در خودرو ها ولي گوگل و خصوصاً اپل دستيار هاي صوتي خودشون رو فقط محدود به سيستم عامل هاي موبايل كردن با اينكه سيري از سال ٢٠١١ شروع كرد!اپل طي اين همه سال هنوز سيري رو به مك نيورده و تنها در طي اين سالها بعد iOS به اپل تي وي اوورده.

    • متین
      متین | ۲۵ شهریور ۱۳۹۴

      مطمعنی کورتنا نسخه اندروید داره جدا از اون سیری فقط برای سیستم عامل ای او اس هستش و جدا از اون کورتنا هم برای ویندوز و هم برای ویندوز فون هست

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی