توئیتر در صدد حذف محدودیت 140 کاراکتری برای سرویس خود است
براساس گزارشی تازه، کاربران توئیتر احتمالا به زودی می توانند در یک توئیت، بیش از 140 کاراکتر را تایپ نمایند. طبق گزارش سایت Re/Code این شبکه اجتماعی هم اکنون روی محصول تازه ای کار می ...
براساس گزارشی تازه، کاربران توئیتر احتمالا به زودی می توانند در یک توئیت، بیش از 140 کاراکتر را تایپ نمایند. طبق گزارش سایت Re/Code این شبکه اجتماعی هم اکنون روی محصول تازه ای کار می کند که به کاربرانش امکان می دهد بیش از 140 کاراکتر را در توئیت های خود قرار دهند.
در این گزارش آمده است که کاربران توئیتر قادر خواهند بود «محتوی بلند» را با استفاده از اکانت خود توئیت نمایند با این حال هنوز مشخص نیست که این قابلیت چطور کار می کند.
در ادامه این مطلب با دیجیاتو همراه باشید.
البته در حال حاضر کاربران می توانند با استفاده از سرویس هایی نظیر OneShot و TwitLonger پیام های بلند خود را در این سایت اجتماعی به اشتراک بگذارند اما در روش ارائه شده توسط OneShot عکسی از محتوی مورد نظر کاربر به اشتراک گذاشته می شود و TwitLonger هم توئیت ها را به یک صفحه خارجی لینک می دهد و در برگیرنده عبارت ادامه دارد (یا cont) است تا کاربر را به خواندن ادامه متن ترغیب کند.
در هر صورت توئیتر با انجام این کار و برداشتن محدودیت 140 کاراکتر برای توئیت های کاربرانش گامی بزرگ را خواهد برداشت هرچند که این شرکت از هرگونه اعلام نظر در این رابطه خودداری کرده است.
آنطور که در نشریه وال استریت ژورنال آمده، مدیریت این پروژه که نام "140 Plus" یا بیشتر از 140 کارکتر بر آن نهاده شده، بر عهده جک دورسی مدیرعامل موقت و یکی از بنیانگذاران توئیتر است.
در گزارش این نشریه آمده است، یکی از روش های مورد بررسی توسط توئیتر برای عملیاتی ساختن این طرح بالا بردن محدوده کاراکترها به رقم 150 یا بیشتر است. با این همه، برخی از کارکنان توئیتر باور دارند که بهترین راهکار برای اجرای این تغییر ایجاد یک پلتفرم تازه برای انتشار محتوی است.
همچنین احتمال می رود که این سایت امکانی را برای کاربرانش فراهم آورد که متن بیشتری را در داخل یک توئیت امبد نمایند و در کنار آن آپشنی برای مشاهده محتوی بیشتر را نیز به آن اضافه کند. با این کار ظاهر کلی توئیتر تقریبا به شکل قدیم می ماند و تغییر زیادی نخواهد کرد.
این خبر یک ماه بعد از آغاز به کار سرویس ارسال پیام مستقیم این شرکت منتشر می شود که با هدف فراهم نمودن امکان ارسال بیشتر از 140 کاراکتر راه اندازی شد و همچنین مصادف شده با دوران مدیریت موقت دورسی و تقویت گمانه زنی ها مبنی بر انتخاب دائمی وی برای تصدی این سمت.
علاوه بر این ها گفته می شود که توئیتر روش های مورد استفاده خود برای ارائه محصولات جدید را هم مورد بازنگری قرار داده و به جای ارائه آپدیت های افزایشی و مستمر قصد دارد در هر مرتبه، تغییرات بزرگ تری را به کاربرانش معرفی نماید که در واقع همخوانی بیشتری با چشم انداز کلی اش دارند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
ی جا هست که کسی نمیتونه پر حرفی کنه( البته نه لزوما ) . اونم گند میزنن بهش.
واقعا مزخرف میشه اون وخ !
توییتر میکرو بلاگینگه و اگه بیشتر از ۱۴۰ کاراکتر بشه ، اون وخ هیچ فرقی با سرویس های بلاگینگ دیگه نخواهد داشت !
اصن به نظر من دلیل جذاب بودن و حتی فلسفه وجودی توییتر به همین ۱۴۰ کاراکتره :|
گاهی وقتا همین محدودیت ها هست که کاری رو زیبا می کنه
حذف محدودیت کاراکتر ها یکی از بدترین کارهایی هست که می تونه بکنه