ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

باتری های سالید استیت گام بزرگ بعدی در دنیای اینترنت اشیاء خواهند بود

این روزها تقریبا هر کسی یک تلفن هوشمند دارد و تعداد زیادی از این افراد نیز از عمر باتری دستگاه های موبایل خود گله مند هستند. در واقع، چندی است که عمر باتری به عنوان ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۱ آذر ۱۳۹۴ | ۱۱:۳۰

این روزها تقریبا هر کسی یک تلفن هوشمند دارد و تعداد زیادی از این افراد نیز از عمر باتری دستگاه های موبایل خود گله مند هستند. در واقع، چندی است که عمر باتری به عنوان اصلی ترین مشکل تلفن های هوشمند امروزی مطرح می شود.

اگر بخواهیم واقع بین باشیم، باتری ها همچون چیپست ها، دوربین ها و دیگر قطعات مورد استفاده در دستگاه های موبایل پیشرفت نداشته اند و مدتی است که در سکون به سر می برند. البته تکنولوژی هایی نظیر شارژ سریع را نمی توان در آنها نادیده گرفت اما خود باتری ها همانی هستند که قبلا بوده اند.

شرکت ها همچنین با بهینه سازی چیپست ها، تلاش کرده اند که از میزان مصرف انرژی این قطعات بکاهند و در کنار این مساله، نرم افزار و دیگر بخش های دستگاه های موبایل را هم بهبود داده اند تا تاثیری هرچند کوچک در این امر داشته باشند.

در ادامه این مطلب با دیجیاتو همراه باشید.

همین دل مشغولی کاربران در مورد عمر باتری دستگاه های موبایل، بسیاری را به ابداع و ارائه نوآوری هایی در این رابطه تشویق کرده و نتیجه، هزاران پتنتی است که تا به حال در این حوزه به ثبت رسیده اند و مرتبا نیز بر تعداد آنها اضافه می گردد. لذا با در نظر داشتن این پتنت ها، اینکه در آینده نزدیک شاهد چه تحولاتی در صنعت باتری خواهیم بود، بسیار جالب توجه است.

یکی از نوآوران این صنعت شرکتی به نام Oakridge Global Energy Solutions است که تلاش دارد نسل آتی باتری ها را به بازار معرفی نماید. این شرکت در واقع مصمم است که باتری هایی از نوع سالید استیت را ارائه نماید و در دراز مدت آنها را جایگزین باتری های لیتیومی یونی نماید.

باتری های لیتیومی یونی نخستین بار در سال 1991 میلادی معرفی شدند و حالا این شرکت باور دارد که وقت تغییر فرا رسیده. طبق ادعای شرکت مورد بحث انواع سالید استیت نسبت به نوع لیتیومی یونی برتری دارند.

حالا سوال اینجاست که باتری های سالید استیت اساسا چه هستند؟ در این باتری ها هم الکترودها و هم الکترولیت وضعیت جامد دارند. این مساله از جهات بسیاری سودمند است، از جمله اینکه الکترولیت جامد می تواند نقش یک جداکننده را ایفا نماید و به همین خاط ایمنی کلی باتری افزایش پیدا می کند.

الکترولیت های جامد فاقد برخی ترکیبات هستند و به همین خاطر می توان آنها را در مقیاس های مختلف تولید کرد و برای نمونه تراکم انرژی و توان آنها را بالا برد. در سال 2010 میلادی نیز تویوتا نمونه ای از این باتری ها را معرفی کرد و علیرغم آنکه در این حوزه پیشرفت هایی هم داشته است، نتیجه عملی از آن دست کم تا 8 سال دیگر به دست می آید.

حالا شرکت Oakridge Global Energy Solutions دنیای اینترنت اشیاء را نشانه گرفته و امید دارد که در ادامه به پیشرفت های خوبی در این حوزه دست پیدا کند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد باتری های لیتیومی یونی پیشرفته در سال های 2016 تا 2026، تکنولوژی ها، بازارها و پیش بینی های صورت گرفته در این باره می توانید نگاهی به مقاله تهیه شده توسط سایت IDTechEx بیاندازید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • بهداد
    بهداد | ۲ آذر ۱۳۹۴

    ای وای موسوی جان اصل قضیه رو جا انداختی که .... یخورده مبسوط تر بود بهتر می بود ولی ممنون از توجهت به این مقوله

مطالب پیشنهادی