ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

بلندترین آسمان خراش دنیا یک کیلومتر ارتفاع خواهد داشت

در حال حاضر «برخ خلیفه» دبی لقب بلندترین آسمان خراش دنیا را با خود یدک می کشد و در رکوردهای جهانی گینس نیز نام آن به ثبت رسیده. اما احتمالا به زودی این عنوان را ...

فروغ بیداری
نوشته شده توسط فروغ بیداری | ۱۰ آذر ۱۳۹۴ | ۱۷:۰۰

در حال حاضر «برخ خلیفه» دبی لقب بلندترین آسمان خراش دنیا را با خود یدک می کشد و در رکوردهای جهانی گینس نیز نام آن به ثبت رسیده. اما احتمالا به زودی این عنوان را از دست خواهد داد زیرا دولت عربستان سعودی بودجه ای برابر با 1.2 میلیارد دلار را به ساخت و تکمیل «برج جده» اختصاص داده که قرار است ارتفاعی حدود یک کیلومتر داشته باشد.

در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.

به گزارش مقامات دولت سعودی در روز یکشنبه، کمپانی «جده اکونومی» که پیمانکار و توسعه دهنده برج یاد شده به شمار می رود با بانک سرمایه گذاری الانماء عربستان به منظور تکمیل بلندترین ساختمان دنیا قراردادی با مبلغ 2.2 میلیارد دلار آمریکا امضا نموده. البته بخشی از این سرمایه برای توسعه پروژه «شهر اقتصادی جده» نیز هست و صرفا برای بالا بردن برج مذکور هزینه نخواهد شد.

برج Jeddah که پیش از این «برج پادشاهی» نامگذاری شده بود در شهر جده و در ساحل دریای سرخ ساخته خواهد شد و بنا بر گزارشات موجود، ارتفاعی برابر با 999.74 متر خواهد داشت که به اندازه 9 زمین فوتبال است. در حال حاضر 26 طبقه از 200 طبقه این آسمان خراش ساخته و تکمیل گشته اند.

با استناد به اظهارات موسسات معماری گوردن گیل و آدریان اسمیت که طراحان این ساختمان هستند، مرتفع ترین آسمان خراش آتی دنیا، یک هتل لوکس، طبقات اداری، مسکونی، آپارتمان های لوکس و یک رصدخانه خواهد داشت. در ضمن، 59 آسانسور که شامل 54 بالابر تک کابین و 5 آسانسور دو کابین می شود و 12 پله برقی نیز برای آن در نظر گرفته شده است.

full-jedah-model

طراحی پایه این برج فوق العاده چشمگیر و زیباست و به دلیل نزدیکی آن به دریا، موج گیرهای بلندی برای آن در نظر گرفته شده که قدرت محافظت از ساختمان در برابر موج های بلند دریا را خواهند داشت و به همین دلیل، ظاهر ساختمان در طبقات ابتدایی، با بقیه بدنه برج متفاوت است.

jeddah-stairs-exterior

به گفته Leclercq، مدیر بخش خاور میانه WSP، موجگیرهای یاد شده به صورت دایره ای اطراف آسمان خراش را پوشش خواهند داد و همانند بلوک های بتنی ساده که در دیگر ساختمان ها شاهد آن هستیم، در جلوی برج به کار نرفته اند.

مدیر کمپانی جده اکونومی، مُنیب حمود، نیز تایید نموده که قرارداد یاد شده منعقد گشته و آسمان خراش جده منطبق بر برنامه زمانی تعیین شده، در سال 2020 میلادی تکمیل خواهد شد.

jeddah-terrace

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (28 مورد)
  • امیر غلامی
    امیر غلامی | ۱۳ آذر ۱۳۹۴

    پول مفت نفت و برج ساز های آمریکایی ...

  • spry
    spry | ۱۱ آذر ۱۳۹۴

    پول مفت است دیگر

  • arman
    arman | ۱۱ آذر ۱۳۹۴

    آفرین به عربا.نه دانشمندی دارن نه تولید علم میکنن فقط با پول نفتشون دنیا رو گرفتن.اما این ‌طرف مردم ایران... ما هم سواد داریم هم نفت.چرا انقد بدبختیم؟؟؟؟

  • iman
    iman | ۱۱ آذر ۱۳۹۴

    به جان خودم ما از تحریما ضربه چندانی نخوردیم هیچ باعث خودباوریمونم شد که این عربا نمیدونن چی هست تنها چیزی که اقتصاد مملکتو داره میکوبه فقط و فقط اختلاس و دزدی های کلان میلیاردی هست شما خودت ببین بااین پولی ک امثال زنجانی و خاوری دزدیدن چندتا مرکز پژوهشی مدرن میشه ساخت؟؟یه عده هستن نمیخوان این مملکت پیشرفت کنه فقط همین یکم به خودمون بیایم انقدر لم ندیم توخونه و کامنت علیه اقتصاد و اینا بزاریم برادرم منو تو مردم این کشوریم و منو تو جامعه ایم اگه منو تو خودمونو اصلاح کنیم جامعه هم به خودی خود اصلاح میشه فک کردی اروپایی ها از اسمون براشون پیرفت میباره نه فقط اتحاد و نظم دارن همین

  • Alireza
    Alireza | ۱۰ آذر ۱۳۹۴

    از برج و آسمان خراش ملولم پرایدم آرزوست

    • Emad Fani
      Emad Fani | ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵

      عاقا دمت گرم ترکیدم از خنده

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی