ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

اپل رسما به فشارهای دولت انگلیس جهت افشای اطلاعات کاربران اعتراض کرد

اپل امروز لایحه ای که در کشور انگلیس ارائه شده را به شدت زیر سوال برد. در این لایحه، احتمال تصویب قوانینی وجود دارد که بر اساس آن، این شرکت مجبور خواهد بود تا یک راه ...

امیر مستکین
نوشته شده توسط امیر مستکین | ۱ دی ۱۳۹۴ | ۱۸:۰۰

اپل امروز لایحه ای که در کشور انگلیس ارائه شده را به شدت زیر سوال برد. در این لایحه، احتمال تصویب قوانینی وجود دارد که بر اساس آن، این شرکت مجبور خواهد بود تا یک راه ورودی [در اصطلاح امنیتی، "درب پشتی"] برای سرویس های رمزگذاری شده خود در اختیار مقامات این دولت قرار دهد تا سازمان های امنیتی کشور یاد شده قادر باشند با پیگیری مکالمات کاربران، خطرات تروریستی را شناسایی کنند.

شرکت ساکن کوپرتینوی کالیفرنیا اکنون در پیغام هایی که از طریق سرویس iMessages رد و بدل می شوند، از رمزگذاری کامل بهره می برد و اذعان دارد که در حال حاضر، حتی خودش هم نمی تواند به این مکالمات دسترسی داشته باشد. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.

اپل در اعتراض به این لایحه، دادخواستی هشت صفحه ای را به کمیته پارلمانی انگلیس ارائه داده و بیان نموده که با ایجاد درب های پشتی و قابلیت رهگیری در سرویس های رمزگذاری شده، نه تنها سازمان های اطلاعاتی، بلکه همه [هکرها] قادر به استفاده از آن خواهند بود و به همین شکل، امنیت کلی کاربران و حریم خصوصی آنها زیر سوال خواهد رفت.

در این دادخواست دقیقا نوشته شده: «کلیدی که شما زیر پادری خانه خود قرار می دهید، نه تنها توسط افراد خانواده، بلکه از طریق هر شخص دیگری قابل استفاده برای ورود به خانه شماست.»

همانگونه که ذکر شد، اپل در سرویس iMessages از رمزگذاری سر-به-سر استفاده می کند. همین امر به معنای آن است که تنها فرستنده و گیرنده پیام قادر به دیدن آن هستند. این در حالیست که قوانین انگلیس به سویی پیش می روند که در صورت نیاز، شرکت های سرویس دهنده چنین اپ هایی «باید» در صورت لزوم، اطلاعات مورد نیاز از کاربران را در اختیار مقامات این کشور قرار دهند.

سخنگوی اپل در همین رابطه می گوید: «ما باور داریم که تضعیف امنیت صدها میلیون کاربر مطیع قانون، یک توجیه برای یافتن چند نفر که از قانون سرپیچی می کنند نیست. در عصری که امنیت دیجیتالی به شکل مداوم زیر سوال می رود، کمپانی ها باید این آزادی را داشته باشند که امنیتی بسیار بالا را در اختیار مشتریان خود قرار دهند.»

اپل همچنین در مورد بخش دیگری از لایحه مورد بحث ابراز نگرانی کرد. در قسمتی از این لایحه آمده که دولت انگلیس به آژانس های امنیتی کشورش اجازه خواهد داد تا به شکل جهانی، قادر گردند کامپیوترهای که آنها را تهدید به شمار می آورند را هک کرده و واردشان شوند.

اولین بار نیست که اپل در برابر چنین اقدامات و قانونگذاری هایی واکنش نشان می دهد. شب پیش در برنامه «۶۰ دقیقه» شبکه CBS، تیم کوک در برابر چارلی رز به همین مسئله پرداخت در حالی که مدتی پیش هم با نشریه تلگراف مصاحبه کرده و خطرهای تصویب شدن چنین قانون هایی را ذکر کرده بود.

وی در رابطه با تضعیف حریم خصوصی کاربران و ایجاد درب پشتی در محصولات این شرکت، طی مصاحبه اش با تلگراف گفته بود:

تیم کوک

تیم کوک

«برای حفاظت از کاربرانی که از گجت ها استفاده می کنند، باید به رمزگذاری روی آورد. ما به رمزگذاری اعتقادی راسخ داریم و به هیچ عنوان، هیچ درب پشتی را نیز در محصولاتمان باز نخواهیم گذاشت. اصلا احساس نمی کنم مردم علاقه داشته باشند که ما ایمیل های آنها را بخوانیم، و واقعا هم چنین است، ما چنین حقی نداریم. یک درب پشتی برای دسترسی به اطلاعات کاربران، دربی است که بر روی همه باز می شود و نباید این موضوع را ساده پنداشت. باز کردن درب پشتی برای دسترسی برخی سازمان ها به اطلاعات می تواند عواقب بسیار ناخوشایندی به همراه داشته باشد.»
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (9 مورد)
  • بهمن
    بهمن | ۲ دی ۱۳۹۴

    فقط تبلیغاته
    بخاطر پایین اومدن ارزش سهامش داره جون میکنه

  • عباس
    عباس | ۱ دی ۱۳۹۴

    واقعا فکر میکنید که که انگلیس از ایمیل های شما که تو گجت ای او اسی تان هست خبر نداره
    خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی