ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

استراتژی رشد

۸ شخصیت سمی که باید از زندگی خود حذف کنید

حضور شخصیت های سمی در اطراف شما انرژی تان را می گیرد. اینگونه افراد می توانند روی اراده ی پیشرفت شما تأثیر منفی داشته باشند؛ به همین دلیل کارآفرینان باید بی نهایت در اطرافیان خود دقت ...

پیام ادیب
نوشته شده توسط پیام ادیب | ۴ دی ۱۳۹۴ | ۱۲:۰۰

حضور شخصیت های سمی در اطراف شما انرژی تان را می گیرد. اینگونه افراد می توانند روی اراده ی پیشرفت شما تأثیر منفی داشته باشند؛ به همین دلیل کارآفرینان باید بی نهایت در اطرافیان خود دقت کنند. سردرگمی و اضطرابی که شخصیت های سمی با خود به زندگی دیگران می آورند موانعی هستند که می شود از آنها اجتناب کرد.

شما نیز احتمالاً چنین افرادی را می شناسید، ممکن است کارمند یا دوستتان باشند. هرچه زودتر آنها را از زندگی خود خارج کنید بهتر است. در ادامه شما را با ۸ نوع شخصیت سمی آشنا می کنیم که حضورشان در زندگی شما می تواند موفقیتتان را تحت تأثیر قرار دهد.

با دیجیاتو همراه باشید.

۱- شخصیت قضاوتگر

انسان های قضاوتگر از هر چیز و هر کسی که سر راهشان قرار می گیرد به نحوی ایراد می گیرند. شما ممکن است وقت بگذارید و چیزی را با جزئیات کامل و دقیق برای آنها توضیح دهید، اما توضیحات شما از یک گوش آنها وارد و از گوش دیگر خارج می شود. این گونه افراد پیش از آنکه توضیحات شما را بشنوند نتیجه گیری یا بهتر بگوییم پیش داوری خود را کرده اند. شخصیت های قضاوتگر شنونده های خوبی نیستند و در ارتباط برقرار کردن با دیگران عملکرد به شدت نامناسبی دارند. از یک فرد قضاوتگر توصیه یا بازخور خواستن، یک اتلاف وقت به تمام معناست.

۲- شخصیت حسود

Angry-Employee

زندگی کارآفرینی می تواند بالا و پایین های بسیاری داشته باشد. داشتن کسانی که بتوانند هنگام دشواری ها شما را حمایت کنند از اهمیت زیادی برخوردار است. اما داشتن کسانی که هنگام پیروزی ها و موفقیت ها به شما تبریک بگوید و تشویقتان کند نیز به همان اندازه مهم است. شخصیت های حسود هیچوقت از موفقیت شما خوشحال نمی شوند. آنها حس می کنند تمام موفقیت ها باید فقط به خودشان برسد.

۳- شخصیت کنترل گر

شخصیت های کنترل گر هیچ وقت دوست ندارند به حرف کسی گوش دهند، مجبور هم نیستند، چون به خیال خود همه چیز را بلد هستند و می دانند بهترین راه انجام هر کاری کدام است. چنین افرادی در زندگی شخصی مایه ی دردسر هستند، اما کار کردن با آنها در محیط کار یک کابوس تمام عیار است. یک کسب و کار موفق به اعضایی نیاز دارد که به دستورالعمل ها گوش دهند و به آنها عمل کنند. اگر شما هم در تیم خود از این دست افراد خودمحور و سلطه جو دارید ممکن است با مشکل «چند آشپز و آش شور» مواجه شوید.

۴- شخصیت متکبر

اعتماد به نفس را با غرور و تکبر اشتباه نگیرید؛ انسان های با اعتماد به نفس الهام بخش دیگران می شوند، در حالی که افراد متکبر و مغرور دیگران را آزار می دهند. کسانی که روحیه ی خود بزرگ بینی دارند احساس می کنند از اطرافیان خود بهتر و برتر هستند. این موضوع در بافتار زندگی شخصی می تواند آزار دهنده باشد، در حالی که در موقعیت حرفه ای می تواند فضای معذب کننده ای به وجود بیاورد.

۵- شخصیت قربانی

shutterstock_118545829

شخصیت هایی که مدام خود را قربانی شرایط جلوه می دهند، همیشه اشتباهات خود را توجیه می کنند و انگشت اتهام را به سمت دیگران نشانه می گیرند. این شخصیت ها نمونه ای از سمی ترین افرادی محسوب می شوند که می توانید در کنار خود داشته باشید. آنها هیچ گاه مسئولیت اشتباهات خود را به عهده نمی گیرند و همیشه دیگران را مقصر می دانند. این عادت در محیط کار باعث می شود دیگران نیز برای تبرئه ی خود از اتهام وارده، شروع به متهم کردن دیگران کنند و این روند همینطور ادامه پیدا می کند و به این ترتیب خیلی سریع جو عمومی محیط مسموم می شود. آنها را از کسب و کار خود خارج کنید تا از چنین دردسر بزرگی در امان بمانید.

۶- شخصیت منفی باف

کسانی که همیشه به جنبه ی منفی ماجرا نگاه می کنند و افکار منفی نگرانه دارند، بلافاصله انرژی مثبت و سازنده را از شما می گیرند. آنها تنها با خراب کردن روحیه ی تک تک اطرافیان خود احساس رضایت پیدا می کنند. شما هیچ وقت از دهان چنین فردی حمایت یا تشویق نخواهید شنید. شخصیت های منفی نگر ارزش تمام ایده های شما را زیر سؤال می برند و به جای حمایت و تمرکز روی فرصت ها و پتانسیل موفقیت، تمام مسیر های احتمالی شکست را به رختان می کشند. آنها هر جا که باشند، انرژی خوب محیط را از بین می برند.

۷- شخصیت دروغگو

هر کسی برای رسیدن به موفقیت باید اطراف خود را با انسان های موفقی پر کند که به آنها اعتماد داشته باشد و بتواند روی آنها حساب کند. شما نمی توانید به افراد دروغگو اعتماد کنید و حساب کردن روی آنها نیز امکانپذیر به نظر نمی رسد، چون هیچ وقت نمی توان گفت راست می گویند یا دروغ. این عدم اطمینان، به سرعت شما را فرسوده می کند. دروغگو ها را از زندگی خود حذف کنید تا مجبور نباشید مدام به این فکر کنید که به شما راست می گویند یا دروغ.

۸- شخصیت سخن چین

Re: Emailing: Dreamstime gossip.jpg On 2013-09-30, at 12:07 PM, Rubin, Josh wrote: <> Dreamstime photo for ellie column on gossip.

افراد به این دلیل پشت سر دیگران شایعه پراکنی می کنند که خودشان احساس ضعف دارند. آنها نمی دانند وقتی حقایق کمی پیچیده می شوند چطور باید حقیقت را از حدسیات جدا کرد. به این ترتیب اطلاعات غلط در اختیار دیگران قرار می دهند و با این کار احساسات خیلی ها را جریحه دار می کنند و باعث بروز دشمنی می شوند. حضور این دسته از افراد در کسب و کار شما می تواند بسیار مخرب باشد. تعداد آنها مثل سرطان به سرعت در فضای شرکت رشد می کند و محیطی منفی به وجود می آورد.

اگر هر کدام از این موارد به نظرتان آشنا می آید احتمالاً در اطرافیانتان شخصیتی سمی وجود دارد. شما باید به فکر حذف آنها از معادله ی زندگی خود باشید. این کار به شما اجازه می دهد ۱۰۰ درصد تمرکز خود را روی رسیدن به اهدافتان نگه دارید؛ بدون آنکه لازم باشد حواستان به چیز دیگری منحرف شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (17 مورد)
  • musa ghorbanzade
    musa ghorbanzade | ۲۶ آبان ۱۳۹۵

    این لینک قرار بود لینک دهگانه هانه پرسرعت باشه

  • تبسم
    تبسم | ۶ دی ۱۳۹۴

    منم یکی رو میشناسم که همه ی این ویژگیا رو داره. تهوع آور و چندشه این آدم متوهم!! آه آه آه. حتی فکر کردن بهش هم حالمو به هم میزنه... :|

  • Peyman A
    Peyman A | ۵ دی ۱۳۹۴

    اگه راه حل اين باشه كه دورى كنيم از چنين افرادى پس كلا بايد در خونه رو ببندين و خودمون رو حبس كنيم.دقيقا عين همين كار رو انجام دادم و تتها چيزى كه به دست آوردم تنهايى و منزوى شدنم از جامعه بود.هيچ كدوم از ما نيستيم كه ذره اى از رفتار بالا تو وجودمون نباشه.غير ممكنه.شخصيت ما،همه ما،تشكيل شده از تعدادى رفتار و عادت بد و ناپسند و تعدادى رفتار خوب.همه ما عادات خوب و بد رو با هم داريم.اصلا از بعد فلسفى تنها دليل وجود خوبى بدى هست.همينطور كه تا تاريكى وجود نداشته باشه نور معنا نداره.حالا چيزى كه اينجا وجود داره كه تقسيم بندى ايجاد ميكنه بين انسان خوب و بد رفتار غالب بر باقى رفتارهاشه.يهنى ما همه كارهلى حوب و بد رو انجام ميديم ولى مهم اينه كه كدوم بر باقي رفتارها غلبه ميكنه و بيشتر به چشم مياد و تبديل و مهم ترين مولفه شخصيتى ما ميشه.البته هميشه استثناهايى وجود داشته و خواهد داشت كه اجازه نده به راحتى قضاوت كنيم.بسا آدمهايى كه مجبور به انجام بدترين ها شدن ولى واقعا انسان هاى خوبى بودن و بر عكس.لذا برا زندگى بهتر و راحت تر و بيشتر دوست داشته شدن بهتر كه خوب و بد دوستانتون رو با هم بپذيريد ولى يادتون باشه كه هميشه هشيار باشيد.پذيرفتن خوب و بد اطرافيان با هم به اين معنى نيست مه هر كسى رو بپذيريد يا از هر رفتارى بگذريد.با شناخت زندگى كنيد،در هر موردى و يادتون باشه زندگى دستور العمل نداره،كامپيوتر نيست كه ١٠ رفتار رو تا ديديد خشك دكمه دليت رو بزنيد.زندگى نياز به انعطاف داره...

    • فرید
      فرید | ۱۵ فروردین ۱۳۹۵

      مطلبتون صیحیح. اما من فکر میکنم منزوی بودن و به عبادت کردن خیلی بهتر باشه تا زیر فشار اجتماع محیط. میدونم که در یک دل 2 عشق نمیشه.

  • مسیح
    مسیح | ۵ دی ۱۳۹۴

    والا من هرکیو دیدم یکی از این 8 مورد رو داشته. باید محل زندگیمو ظاهرا تغییر بدم. خخخخخ. ولی مطلب خوبی بود. ازش قطعا استفائه میبرم.

  • theWisdomShadow
    theWisdomShadow | ۴ دی ۱۳۹۴

    اینطوری هیچ کس با استیو جابز کار نمیکرد... اینها همش حرفه و اگر به این نکات در این متن دقت کنید میفهمید که کسی که نوشتتش خودش به شدت آدم Judgmental یا قضاوت کننده ای بوده که یه کاری میکنه به اطرافیانتون بدبین بشید و عامل اصلی به نتیجه نرسیدن استارت آپ ها در کشوری مثل ایران همین هست...به نظرم مقاله ی خوبی نبود...بیشتر شکل تخلیه عقده ی یک نفر از محیط کارش بود که به شدت هم آدم خود خواه و قضاوت کننده ای بوده...همه ی آدم ها در جای خودش خوبی های خودشونو هم دارن و اینطوری نباید راجع بهشون پیش داوری کرد.

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی