ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ثبت پتنت جدیدی برای پروژه تحویل کالا با پهپاد
تکنولوژی

گوگل پتنت «محفظه مخصوص تحویل کالا» توسط پهپادها را به ثبت رسانده است

گوگل به تازگی پتنتی را به ثبت رسانده که می توان آن را تکمیل کننده پروژه مبتنی بر پهپاد این شرکت به حساب آورد. پتنت جدید در خصوص یک محفظه نگهدارنده خاص است که از مرسوله ...

محمد مافی‌ها
نوشته شده توسط محمد مافی‌ها | ۷ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۹:۰۰

گوگل به تازگی پتنتی را به ثبت رسانده که می توان آن را تکمیل کننده پروژه مبتنی بر پهپاد این شرکت به حساب آورد. پتنت جدید در خصوص یک محفظه نگهدارنده خاص است که از مرسوله ها تحویلی توسط پهپادها حفاظت کرده و آنها را به محل نگهداری امنی منتقل می کند.

این محفظه هوشمند از طریق امواج اینفرارد با پهپاد در حال نزدیک شدن ارتباط برقرار کرده و آن را به محل تحویل محموله راهنمایی می کند. سپس می تواند کالای تحویل داده شده را به محلی امن چون یک گاراژ منتقل کند.

البته در اسناد پیوست پتنت فوق اطلاعاتی در مورد سازوکار و نحوه طراحی این ابزار ارائه نشده است. حتی یکی از سخنگویان آزمایشگاه Google X در مصاحبه با خبرگزاری رویترز نیز حاضر نشد که جزئیات بیشتری را در مورد این ایده در اختیار رسانه ها قرار دهد.

این پتنت تازه می تواند شمایی کلی از آنچه گوگل برای پروژه بلندپروازانه خود در نظر دارد را آشکار سازد. پروژه ای که از سال 2012 کار روی آن را آغاز کرده و طبق گفته مدیر طرح، Dave Vos، به احتمال زیاد از سال 2017 اجرایی می شود. این طرح با نام ابتدایی «Project Wing» به طور رسمی در سال 2014 با انتشار ویدیوی از تست تحویل کالا در کشور استرالیا، رونمایی شد.

آلفابت و آمازون از جمله شرکت هایی هستند که تلاش دارند شیوه تحویل کالا از طریق پهپادها را عملیاتی کنند، اما قوانین جدید اداره سرپرستی امور حمل و نقل هوایی فدرال آمریکا در خصوص پرواز پهپادهای تجاری، محدودیت هایی را برای آنها ایجاد کرده و ممکن است سبب ایجاد تاخیر در اجرای طرحشان شود.

بر طبق این قانون جدید هر کس که پهپادی سنگین تر از نیم پوند (حدود 220 گرم) و سبکتر از 55 پوند (حدود 24 کیلوگرم) داشته باشد، می بایست قبل از به پرواز درآوردن آن مجوزهای لازم را از سازمان مربوطه دریافت نماید. تا به امروز بیش از 181 هزار پهپاد برای دریافت مجوز فوق اقدام کرده اند.

البته از دیدگاه Vos این قانون مانع از اجرای پروژه پهپادهای آلفابت نمی شود و آنها می توانند علی رغم دردسرهای دریافت مجوز، باز هم پروژه خود را عملیاتی کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی