ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

اسپیس اکس به زودی تولید انبوه راکت های مورد نیاز برای سفرهای فضایی تجاری را آغاز می کند

هرچند اسپیس اکس در ماه های اخیر فراز و نشیب زیادی را پشت سر گذاشته، اما روز به روز در حال گسترش فعالیت های خود و نزدیک تر شدن به هدف آغاز سفرهای تجاری فضایی ...

سینا گلستانه
نوشته شده توسط سینا گلستانه | ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۸:۳۰

هرچند اسپیس اکس در ماه های اخیر فراز و نشیب زیادی را پشت سر گذاشته، اما روز به روز در حال گسترش فعالیت های خود و نزدیک تر شدن به هدف آغاز سفرهای تجاری فضایی است.

بر همین اساس اخیراً یکی از مقامات این شرکت در سخنرانی خود در کنفرانس ترابری تجاری فضایی اعلام کرد که مراحل توسعه و آزمایش فالکون ۹ به پایان رسیده و اسپیس اکس قصد دارد تولید انبوه این راکت را آغاز نماید.

مدیر عملیاتی اسپیس اکس می گوید: «ما در حال حاضر مشغول ایجاد تغییرات مورد نیاز در کارخانه هستیم تا میزان تولید ۷ یا ۸ راکت فعلی در سال را به ۱۸ برسانیم و این رقم در نهایت و تا پایان سال جاری (میلادی) به ۳۰ راکت در سال خواهد رسید.»

اسپیس اکس قصد دارد با راکت بعدی خود ماهواره ارتباطی موسوم به SES-9 را به مدار زمین ارسال نماید، پرتابی که به گفته این مقام در چند هفته آینده صورت خواهد گرفت اما پس از آن و با توجه به فعالیت های انجام گرفته برای افزایش تولید، این شرکت در آینده نزدیک می تواند هر ۲ یا ۳ هفته یک پرتاب انجام دهد.

علاوه بر این، اسپیس اکس قصد دارد نخستین پرتاب سرنشین دار خود را نیز سال آینده توسط فضاپیمای Dragon به انجام برساند و به همین دلیل آزمایش سیستم نجات ابداعی خود تا پیش از پایان سال ۲۰۱۶ را در برنامه دارد، سیستمی که نخستین در نوع خود به حساب می آید. عملکرد سیستم نجات به این شکل است که در صورت بروز مشکل هنگام پرتاب سفینه، کپسول حاوی سرنشینان برای جلوگیری از بروز تلفات انسانی از راکت جدا شده و با چتر نجات به زمین باز می گردد.

در نهایت، بخش دیگری از فعالیت اسپیس اکس نیز به توسعه راکت سنگین فالکون اختصاص یافته که نخستین پرتاب آن در سال جاری میلادی انجام خواهد گرفت، راکتی با ۲ برابر قدرت بیشتر نسبت به قوی ترین نمونه های مورد استفاده تاکنون که قادر است تا ۵۳ تن متریک جرم را همراه با خود به فضا منتقل نماید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • s.s.b
    s.s.b | ۱۹ بهمن ۱۳۹۴

    بسیار هیجان زده ام فکرشو بکن هزینه هر پرتاب از 90 میلیون دلار به 1 میلیون دلار کاهش پیدا کنه جالبه رقیبش این کارو 460 میلیون دلار انجام میداد کل سال 2014 فقط 94 موشک به هوا پرتاب شد به نظر میره این عدد قراره چند برابر بشه

مطالب پیشنهادی