ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

مرگ ایمیل به دست کاربران جوان رقم خواهد خورد

اگر تا چند سال پیش کسی باور نمی کرد که اپلیکیشن های پیام رسان بتوانند جایگزین ایمیل بشوند، اکنون دیگر همه مردم و حتی کارشناسان نیز اذعان دارند که این برنامه ها نقش اصلی را ...

فروغ بیداری
نوشته شده توسط فروغ بیداری | ۹ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۸:۳۰

اگر تا چند سال پیش کسی باور نمی کرد که اپلیکیشن های پیام رسان بتوانند جایگزین ایمیل بشوند، اکنون دیگر همه مردم و حتی کارشناسان نیز اذعان دارند که این برنامه ها نقش اصلی را در ارتباطات آنلاین افراد ایفا می نمایند.

بر اساس گزارشی از App Annie، در دنیای کنونی که بخش عمده کاربران اینترنت را نسل جوان تشکیل داده، ایمیل خیلی سریع به دست فراموشی سپرده خواهد شد و کمتر کسی از سرویس های پست الکترونیک برای نامه نگاری های خود استفاده خواهد نمود.

با استناد به این آمار، در حال حاضر افراد بین 13 تا 24 سال حدود 3.5 بار از زمان کلی استفاده از اینترنت خود را در اپ های پیام رسان سپری می نمایند و این در حالی است که افراد بالای 45 سال همچنان به ایمیل و وبگردی وابسته هستند.

آمار مذکور بر اساس مطالعات موسسه تحلیلی یاد شده در بالا به دست آمده. البته باید توجه داشته باشید که این موسسه تقریبا همه تمرکز خود را روی کاربران اسمارت فون های تحت اندروید و ساکن آمریکا گذاشته و نتیجه ای که به آن اشاره نموده ایم، به این قشر تعلق دارد.

به موجب اینکه موبایل ها این روزها استفاده گسترده ای دارند و جوانان کنونی، بزرگسالان سال های آتی به شمار می روند، بعید نیست که سرویسی همانند ایمیل به طور کلی از رده خارج گشته و جایگاه خود را به انواع پیام رسان های اینترنتی که به صورت رایگان در دسترس مردم قرار دارند، بدهد.

شرکت های بزرگ اینترنتی نیز تمرکز خود را روی اپ های پیام رسان گذاشته اند. به طور مثال، فیس بوک در تلاش است تا مسنجر اختصاصی خود و واتس اپ را از قالب یک نرم افزار نوشتاری خارج نموده و امکاناتی پیشرفته تر برای ارتباط های کاری و تجارت های الکترونیک به آنها اضافه نماید و به کمک دستیار مجازی بسیاری از سوالات کاربران را پاسخگو باشد.

در حال حاضر اپلیکیشن هایی همانند KakaoTalk، لاین و وی چت نیز همین روند را در پیش گرفته اند و امکانات ویژه ای را در اختیار کاربران قرار می دهند. بد نیست یاد آوری کنیم که در حال حاضر برخی از اپ های یاد شده به عنوان درگاهی برای مرور وب نیز محسوب می گردند.

بعلاوه، جوانان اکنون نه تنها کاربران اصلی پیام رسان ها هستند، بلکه از جمله مصرف کننده های اصلی سرویس های استریم ویدئو نیز به شمار می روند و در مقایسه با افراد بالای 45 سال، بیش از دو برابر بیشتر از زمان خود را در این نوع برنامه های سپری می کنند.

همچنین، هنگام خرید موبایل، رده سنی 25 تا 44 سال که میان سال محسوب می شوند، بخش زیادی از زمان خود را در 5 اپلیکیشن فروش برتر در اندروید سپری می کنند و تکرار این کار در میان آنها بیشتر از سن های بالاتر و پائین از اعداد ذکر شده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • محسن
    محسن | ۱۰ فروردین ۱۳۹۵

    ایمیل تازه خط مشی خودشو پیدا کرده

  • رضا
    رضا | ۱۰ فروردین ۱۳۹۵

    از اينكه شبكه‌هاي اجتماعي هست خوشحالم. خوشبختانه مدت‌هاست در ايميلم، خبري از ارسال ناخواسته جوك و لينك و ... توسط دوستان و آشنايان نيست و اين وظيفه خطير! در تلگرام انجام مي‌شود.

  • سعید
    سعید | ۱۰ فروردین ۱۳۹۵

    ایمیل تغییر کار بری داده نمرده. به عنوان شناسنامه هر فرد برای عضویت و خرید و محل امن نگهداری برخی اطلاعات و ... کافی همین الان بگن ایملتون پاک شده چه اتفاقی می افته غیر این که نصف اطلاعات و حتی دارایی تون از دست میدید کافی فکر دامنه ها و هاست هایی نرم افزار ها که باهاش خرید کردید بیوفتید ایمیل تغییر کاربری داده شاید حتی قوی تر از گذشته شده کارت هویت هر فرد

  • رضا
    رضا | ۹ فروردین ۱۳۹۵

    اما مشكل اينجاست كه براي ايميل، يك استاندارد از قبل تدوين شده هست. اما اپليكيشن هاي پيام رسان، هر كدام ساز خودشان را مي زنند و استانداردي براي ارتباط بين اپلكيشن هاي متفاوت با يكديگر وجود ندارد.

  • بهنام
    بهنام | ۹ فروردین ۱۳۹۵

    این درست نیست مثل اون جریانه که میگفتند موبایل میخواد جای پی سی رو بگیره هرکدوم یه کاربردی دارند قرار نیست هیچ کدوم جای اون یکی رو بگیرند
    هرکدوم کاربرد خودشون رو دارند

مطالب پیشنهادی