ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نرم افزار و اپلیکیشن

نگاهی بر نسخه 2.3.1 اپلیکیشن نزدیکا؛ یک شبکه اجتماعی ایده آل برای کاربران ایرانی

حدودا شش ماه پیش بود که در دیجیاتو با «نزدیکا»، عضو تازه وارد خانواده شبکه های اجتماعی ایرانی آشنا شدید؛ اپلیکیشنی که در آن می توانید با ساخت یک حساب کاربری با آدم های دور ...

امین بیگ‌زاده
نوشته شده توسط امین بیگ‌زاده | ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۹:۰۰

حدودا شش ماه پیش بود که در دیجیاتو با «نزدیکا»، عضو تازه وارد خانواده شبکه های اجتماعی ایرانی آشنا شدید؛ اپلیکیشنی که در آن می توانید با ساخت یک حساب کاربری با آدم های دور و اطرافتان آشنا شوید، در جریان اتفاقاتی که در شهر محل زندگیتان می افتد قرار بگیرید و به قول توسعه دهندگان اپ «به پیام های نزدیک خود گوش فرا دهید».

نزدیکا از همان ابتدای عرضه سوژه جالبی برای کاربران ایرانی بود؛ هم رابط کاربری و امکانات خوبی داشت و هم جز معدود اپلیکیشن های اجتماعی بومی محسوب می شد که کاربر می توانست به عملکرد صحیح و حفظ حریم خصوصی اش در آن اعتماد کند.

عملکرد مطلوب تیم توسعه دهنده در بروزرسانی اپ و رفع ایرادات فنی، در نهایت منجر به این شد که نزدیکا در جشنواره وب و موبایل سال گذشته به عنوان برترین اپلیکیشن اجتماعی ایرانی انتخاب شود.

این موفقیت بی دلیل نیست. تیم توسعه دهنده نزدیکا طی شش ماهی که از انتشار اپلیکیشن گذشته، همواره به فکر بروزرسانی و رفع عیوب محصول خود بوده و برای بهتر شدن آن تلاش کرده اند.

از انتشار نسخه 2.3.1 نزدیکا چند وقتی می گذرد؛ نسخه ای که می توان گفت بالاخره این شبکه اجتماعی را به پایداری نزدیک کرده و تلاش کرده تا با جلب مخاطب بیشتر مجموعه را به بلوغ برساند. عرضه این نسخه جدید و تغییرات صورت گرفته در آن بهانه ای شد تا یک بار دیگر به مرور قابلیت های نزدیکا پرداخته و به بروزرسانی های آن در قسمت های مختلف نگاهی بیندازیم.

اگر تاکنون از اپلیکیشن استفاده نکرده اید، باید بگوییم که نزدیکا در واقع یک شبکه اجتماعی موقعیت محور است با امکانات روتین نمونه های مشابه خارجی. می توانید در آن یک تایم لاین بسازید و اتفاقات جالب زندگی تان را در قالب متن و عکس با دوستان و هم محله ای ها و هموطنان خود به اشتراک بگذارید. در واقع چیزی مابین فیسبوک و اپلیکیشن لاین با این تفاوت که امکان پیام رسانی و گفتگوی مستقیم با افراد را در آن ندارید.

Nazdika 1

بگذارید از نخستین صفحه ای که پس از ثبت نام در نزدیکا به آن وارد می شوید شروع کنیم: صفحه خانه. تایم لاین ساده و خلوت نسخه های قدیمی نزدیکا، در نسخه 2.3.1 جایش را به صفحه ای شامل دسته بندی ها، مسابقات عکاسی و پیشنهادات جذاب داده که در رابط کاربری متریال بهینه سازی شده اپ شاهدشان هستید.

نخستین ستون، بخشی است به نام اطراف من که با ورود به آن و دادن دسترسی به اپ برای موقعیت یابی، می توانید آخرین پست های کسانی که تا شعاع ده کیلومتری شما زندگی می کنند را مطالعه کنید. در بالای همین قسمت هم گزینه ای تحت عنوان کاربران پیشنهادی می بینید که بر حسب افراد و صفحاتی که دنبال کرده اید، افراد جدیدی برای دوستی به شما معرفی می کند.

Nazdika 2

نسبت به نسخه های قدیمی، نسخه 2.3.1 در بارگذاری صفحات و موقعیت یابی عملکرد بهتری از خود به نمایش می گذارد و می توانید پیشرفت را به طور محسوس در آن ببینید. پست های این قسمت را می توانید لایک کنید، پایشان نظر بگذارید و اگر مایل به دوستی با ارسال کننده اش بودید، وارد پروفایل او شده و او را دنبال کنید. البته تیم نزدیکا هنوز امکان ارسال پیام خصوصی یا گفتگوی مستقیم میان کاربران را به اپلیکیشن اضافه نکرده که احتمالا دلیل این کار به محدودیت های قانونی این مسئله بر می گردد.

اما بخش بزرگی از صفحه خانه، به مسابقات عکاسی برگزار شده توسط تیم توسعه دهنده و هشتگ های داغ روز اختصاص داده شده. تیم نزدیکا هر از گاهی برای مناسبت های مختلف، مسابقات عکاسی ای با موضوعات مشخص برگزار کرده و از کاربرانش برای شرکت در آن دعوت به عمل می آورد.

مهلت شرکت در این مسابقات خیلی زیاد نیست، و همین هم نکته مثبتی است چرا که هم کاربر به شرکت در آن تشویق شده و هم داوری و اعلام افراد برنده زودتر انجام می گیرد. به غیر از مسابقات که هشتگ و دسته بندی ویژه ای دارند، کلیه پست های نزدیکا در دسته های موضوعی مختلفی طبقه بندی می شوند که تیم آدران آن ها را «کانال» نام نهاده.

Nazdika 3

اگر به دنبال سوژه به خصوصی در نزدیکا هستید، تیم توسعه دهنده برای این کار یک موتور جستجوی بسیار خوب در اختیارتان قرار داده که نسبت به جستجوگر ابتدایی نسخه های قدیمی در این نسخه با پیشرفت قابل ملاحظه ای همراه بوده است. با اشاره روی آیکن ذره بین به بخشی وارد می شوید که در آن قادرید به جستجوی میان کاربران، کانال ها، هشتگ ها و مکان ها بپردازید که عملکرد سریع و صحیحی دارد.

اما یکی از مهم ترین بروزرسانی های نزدیکا در نسخه 2.3.1 در بخش ارسال پست آن صورت پذیرفته. با اشاره روی آیکن شناور دایره ای شکل پایین صفحه، ادیتوری برایتان باز می شود که می توانید در آن پستی به تایم لاین خود بفرستید. یکی از بزرگترین تغییرات اضافه شده به این قسمت، امکان بارگذاری تصاویر از محیط گالری است که در نسخه های قدیمی نزدیکا غایب بود.

Nazdika 4

در این بخش پس از نوشتن متن یا بارگذاری عکس، باید موضوع پست را در کانال های پیش فرض نزدیکا معین کرده و اگر دوست داشته باشید، مکان ارسالش را هم با مخاطبین خود در میان بگذارید. گزینه جدیدی که به تنظیمات اپلیکیشن اضافه شده، استفاده از مکان عکس (استخراج از متادیتا) به جای مکان فعلی دستگاه است که از قسمت تنظیمات می توانید به آن دسترسی داشته باشید.

نزدیکا برای حفظ حریم خصوصی، قابلیتی فراهم کرده تا بتوانید اکانت خود را برای نمایش به عموم بسته و آن را محدود به دوستان و فالوئرهایتان کنید. همچنین اگر قصد دارید مدتی در نزدیکا فعالیت نداشته باشید، می توانید از گزینه خروج از حساب کاربری در بخش تنظیمات بهره بگیرید. اگر هم خواستید نزدیکا را برای همیشه ترک کنید، امکان حذف کامل حساب کاربری هم در اختیارتان قرار گرفته.

تغییرات نسخه 2.3.1 نزدیکا در مجموع تغییرات مثبتی هستند و این شبکه اجتماعی را یک گام دیگر به سوی پایداری نزدیک کرده اند. با این حال، نزدیکا هنوز هم جای رشد دارد. پشتیبانی از تصاویر متحرک، ویدئو، بارگذاری آهنگ، امکان تعیین عکس کاور برای پروفایل و اضافه شدن به تعداد کانال های موضوعی می توانند قدم های بعدی تیم آدران در راستای ارتقای تجربه کاربری نزدیکا باشند. اگر تاکنون این شبکه اجتماعی ایرانی را امتحان نکرده اید، بهترین فرصت همین حالاست.

نزدیکا

نزدیکا

سازنده: آدران قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: اندروید حجم: 5.4 مگابایت زبان:
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (10 مورد)
  • هیوا
    هیوا | ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵

    اینا باید شفاف سازی کنن ، اطلاعاتشون رو به حکومت میدن یا نه ، من که بیشتر گروه های خارجی و اینا رو دنبال می کنم ، نه تلگرام و نه این یکی به درد نمیخوره . شاید برای یه فرد که ته کارش چت با دور وبرشه خوب باشه

  • سالیسا
    سالیسا | ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵

    در ابعاد یک شبکه اجتماعی مدرن ایرانی نزدیکا واقعا تحسین برانگیز هستش! ?

  • Mehdi_Bakhtiari
    Mehdi_Bakhtiari | ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵

    وقتی یه اپلیکیشن خوب تولید شده و نظرهای آدم‌ها و کاربران رو می‌خونم واقعا ناامید می‌شم. منظورتون از امنیت چیه؟ یعنی اینستاگرام و نمونه‌های خارجی امنتر هستند و شما به قطع به این مسئله اشراف کامل دارید؟ سرور ضعیف دیگه یعنی چی؟ آیا چیزی روی ارتباط خوب و با سرعت بالا کند لود میشه که گفته میشه سرور ضعیف داره؟ واقعا چرا باید بیرونی رو آباد کرد و درونی رو با غرض ورزی نابود؟؟؟
    بیایید اگر محصول خوبی تولید می‌شه از اون و صنعت آی‌تی کشور حمایت کنیم.

    • Azad3463
      Azad3463 | ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵

      عزیزم همه ما مردم میدونیم که که اینها اگه بتونند از همه ما جاسوسی میکنند و بخاطر همین که هیچوقت کسی به این شبکه اجتماعی ایرانی اعتماد نمیکنه چرا!چون اگه حکومت ازش هر کاری رو بخواد باید انجام بده پس ما هم مثل بقیه تا احساس امنیت نکنیم از اینها استفاده نمیکنیم و خارجیها رو بهتر میپسندیم.درضمن فکر کنم نمیدونید که اینها حتی تلگرام رو هم تحت فشار گذاشته بودند برای جاسوسی از ما مردم سلحشور ایران!تمام شبکه های مهم اجتماعی رو فیلتر کردند بعدش بگو چه توقعی از ما مردم داری؟باور کن منم دلم میخواد اما حیف که نمیشه به دولتمردان اعتماد کرد.

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی