ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

فروش پایین تبلت در بازار، بسیاری از تولیدکنندگان را از دور خارج کرده است

چند وقتیست که بازار تبلت از تب و تاب افتاده. در سال 2010 برای اولین iPad معرفی شد و پس از آن تبلت های اندرویدی با سرعتی سرسام آور از تمامی خانه ها سر درآوردند. ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۹ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۹:۳۰

چند وقتیست که بازار تبلت از تب و تاب افتاده. در سال 2010 برای اولین iPad معرفی شد و پس از آن تبلت های اندرویدی با سرعتی سرسام آور از تمامی خانه ها سر درآوردند. با این حال، چنین دستگاهی در موقعیت نامناسب بین موبایل و لپ تاپ جای گرفت، که نه این بود و نه آن، یعنی نه قابلیت حمل و نقل ساده موبایل را داشت و نه کاربرد و عملکرد برتر لپ تاپ را.

به همین دلیل، کاربران پس از ذوق و شوق اولیه، دیگر دلیلی برای استفاده از آنها پیدا نکردند و ترجیح دادند همان تلفن همراه یا لپ تاپ را به کار بگیرند.

با کاهش تقاضا برای این ابزار، تولید کنندگان اقدام به کاهش تنوع سبد محصولاتشان کرده و چرخه نوسازی و تغییرات را در آنها تسریع نمودند، یا به تولید تبلت هایی با کاربری خاص آموزشی، صنعتی، نظامی و غیره دست زدند، اما برخی از آنها نیز ترجیح دادند به طور کامل از این بازار آشفته خارج شوند.

مثلاً کمپانی Asus که یکی از بزرگ ترین سازندگان این نوع دستگاه ها به شمار می رود، انتظار دارد طی سال 2016 جمعاً کمتر از 3 میلیون تبلت به فروش برساند و در نتیجه تمرکز اصلی اش را به دیگر حوزه ها از جمله واقعیت مجازی، واقعیت افزوده و بخش تحقیق و توسعه تلفن های هوشمند معطوف ساخته.

کمپانی Acer نیز که به ساخت محصولاتی ارزان قیمت معروف است، سطح تولید خود را تا جای ممکن پایین آورده و شرکت تایوانی MSI نیز اعلام کرده که دیگر در حوزه تبلت فعالیت نخواهد کرد.

البته در حوزه لپ تاپ-تبلت های هیبریدی هنوز شاهد رشد مداوم اما بسیار کندی هستیم. بدون شک عرضه ویندوز 10 از سوی مایکروسافت، که قابلیت ارائه عملکردی مشابه روی دیوایس های دسکتاپ و موبایل را دارد، به این پیشرفت دامن زده.

همچنین اپل نیز هنوز با آیپدهایش با قدرت به پیش می رود، هرچند معرفی ابزار عظیم الجثه آیپد پرو در کنار فروش قلم Apple Pencil با قیمتی گزاف و ارائه تجهیزاتی جانبی مانند صفحه کلید هوشمند برای آن، هنوز از نظر کارشناسان توجیه پذیر نیست.

باید دید آیا تبلت ها دوباره به روزهای اوج خود باز می گردند، یا اینکه همچون بسیاری از ابزارهای تکنولوژی، به دست فراموشی سپرده خواهند شد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • heydar hejazi
    heydar hejazi | ۹ شهریور ۱۳۹۵

    تبلتها تا وقتی که لپ تاپها سنگین بودن کاربردشون خوب بود مثلا من برای خوندن کتاب یا گشتو گذار توی نت و سایر مصرفیها توی رختخوابم انجام میدم و خیلی کیف داره اما یه مشکلی که دارن بیشتر کار موبایلو انجام میدن البته از لحاظ تماس و نت بازهم ضعیفتر از موبایلن ولی یه چیزی مثل سرفیس خوب جا میفته اگر قیمتش متعادل بشه.۳میلیون پول تبلت دادن کار احمقانه اییه حتی اگه سیستم دکستاپی روش باشه چون توی انجام کارای دکستاپی هنوز قدرت نداره.

  • Pedram Zarei
    Pedram Zarei | ۹ شهریور ۱۳۹۵

    یکی از چیزی هایی که باعث این اتفاق شد فقط این نبود که نه گوشی بود نه لب تاب بلکه بیشتر بخاطر این بود که به نسبت سخت افزار شون قیمت بالایی دارن _ البته فقط در بعضی برند ها

مطالب پیشنهادی