ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

ارسال خون به مناطق صعب العبور رواندا با استفاده از پهپاد

چندی قبل کشور رواندا رسما جدیدترین پروژه تحویل محموله خود با پهپاد را کلید زد. به لطف این طرح، از این پس خون و پلاسما با استفاده از پهپادهای خودکار برای مراکز درمانی روستایی این کشور ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۲۵ مهر ۱۳۹۵ | ۱۹:۴۵

چندی قبل کشور رواندا رسما جدیدترین پروژه تحویل محموله خود با پهپاد را کلید زد. به لطف این طرح، از این پس خون و پلاسما با استفاده از پهپادهای خودکار برای مراکز درمانی روستایی این کشور ارسال خواهند شد که به خاطر شرایط نامطلوب جاده هایشان بعضا برای دریافت این فراورده ها باید ساعت ها و شاید روزها منتظر بمانند.

حالا اما با پهپادهایی که ارسال این محموله های حیاتی را بر عهده خواهند گرفت، این زمان به چند دقیقه تقلیل می یابد. طرح مذکور را یک شرکت کالیفرنیایی به نام زیپ لاین با همکاری بنیاد خیریه وابسته به شرکت باربری UPS و همچنین یک صندوق خیریه تزریق واکسن تحت حمایت بیل گیتس اجرا خواهند کرد. البته دولت رواندا نیز سهم خود را در این پروژه ادا می کند و مبلغی برابر با هزینه انتقال خون توسط موتور سیکلت را بابت آن پرداخت می نماید.

zipline-delivery.0

در مورد زیپ لاین هم باید بگوییم که یک شرکت خصوصی است و نام های بزرگی نظیر پل آلن از بنیانگذاران مایکروسافت و جری یانگ یکی از موسسان یاهو را در فهرست سرمایه گذاران خود دارد.

در هر حال به محض آنکه پروژه به فاز نهایی اجرایی شدن برسد، روزانه بین 50 تا 150 درون در آسمان این کشور به پرواز در می آیند تا خون مورد نیاز بیماران را به دست شان برسانند. گفتنی است در کشور رواندا خونریزی پس از زایمان اصلی ترین علت مرگ نو-مادران است که متاسفانه نبود منابع کافی در مراکز درمانی این کشور برای نگهداری از خون و فراورده های خونی و همچنین تاسیسات مناسب برای این منظور نیز بر این مساله دامن می زند. از طرفی در فصول بارندگی انتقال خون به صورت زمینی در این کشور گزینه چندان مناسبی به حساب نمی آید.

کارکنان مراکز درمانی برای دریافت خون باید پیامکی را برای مرکز اصلی ارسال نمایند تا سی دقیقه بعد محموله به دستشان برسد. درون های شرکت زیپ لاین روی مراکز درمانی فرود نمی آیند و در مقابل محموله را از آسمان و با استفاده از چتر فرود برای آنها رها می کنند.

این درون ها می توانند با هر بار شارژ مسافت حدود 144 کیلومتر را با سرعت 65 کیلومتر بر ساعت بپیماید. گفتنی است شرکت UPS فرایند انتقال درون های زیپ لاین به رواندا را  به صورت رایگان بر عهده داشته و مبلغ 1.1 میلیون دلار را نیز به این پروژه اختصاص داده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • امیرحسین
    امیرحسین | ۲۵ مهر ۱۳۹۵

    یک هفته پیش این خبر رو برنامه کلیک بی بی سی پوشش داد از دنیا عقبید

  • sobhanhk
    sobhanhk | ۲۵ مهر ۱۳۹۵

    این اخبار جذابتر از اخبار گوشی و ... هست
    استفاده درست از درون ها اینه نه اینکه ویدیو استریم کنی توی .... .
    البته اونم خوبه اما این کجا و آن کجا

مطالب پیشنهادی