با وجود سهم 88 درصدی اندروید، تمام سود صنعت موبایل به اپل می رسد
چندی پیش خواندید سهم اندروید از بازار اسمارت فون به 88 درصد رسید و رکورد جدیدی را بر جای گذاشت. با این حال، ظاهراً این موضوع چندان اهمیتی برای اپل ندارد، زیرا آنها تمرکز خود را ...
چندی پیش خواندید سهم اندروید از بازار اسمارت فون به 88 درصد رسید و رکورد جدیدی را بر جای گذاشت. با این حال، ظاهراً این موضوع چندان اهمیتی برای اپل ندارد، زیرا آنها تمرکز خود را روی موضوع مهم تر، یعنی سودآوری قرار داده اند.
طی تحقیقات انجام شده از سوی «تیم لانگ» تحلیلگر کمپانی BMO Capital Market در حال حاضر سهم اپل از سود بازار تلفن همراه به رقم حیرت انگیز و عجیب 103.6% می رسد. در گزارش Investor's Business Daily آمده است:
تیم لانگ برآورد کرده اپل 103.6 درصد از سود صنعت اسمارت فون را در سه ماهه سوم به دست آورده. دلیل اینکه سهم کمپانی مذکور بالای 100% عنوان شده، این است که بسیاری از شرکت ها در بازار فوق زیاندهی داشته اند. لازم به ذکر است در گزارش «لانگ» اعلام شده که در مدت مشابه سال قبل، رقم فوق به 90% می رسید.
طبق گزارشات مالی اخیر، بسیاری از تولیدکنندگان همچون ال جی و اچ تی سی نتوانستند سودی را از بازار موبایل نصب خود کنند، سامسونگ هم به سختی توانست در این حوزه 0.9 درصد سودآوری داشته باشد.
در مجموع، این خبر به خوبی نشان می دهد که آماری همچون سهم بازار، فی نفسه معیار کاملی برای ارزیابی موفقیت شرکت ها در بازار فوق العاده رقابتی اسمارت فون به شمار نمی رود. در واقع سهم بازار کنونی اپل که حدود 12.1% برآورد شده، درآمد و سود فوق العاده ای را برای اهالی کوپرتینو به همراه دارد.
حال با توجه به اینکه تولیدکنندگان موبایل های اندرویدی با وجود برتری مطلق از نظر سهم بازار، هنوز در تلاش و تقلا برای کسب سود در صنعت مورد بحث هستند، باید اذعان کرد که حتی تلاش برای رسیدن به اپل در زمینه سودآوری، عملی بیهوده به نظر می رسد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
کاربران گرامی درسته همه مون از خیلی چیزها دل پری داریم ولی باید یه سری چیزها رو رعایت کنیم. مثلا همین جا. کامنت برای هر پستی می زارن که فقط بیای در رابطه به همون مطلب چیزی بنویسی. حداقل چهار جمله بنویسی و یه چیزی به مطلب اصلی اضافه کنی. نه اینکه ... نه تنها اینجا اینجوره. متاسفانه اغلب ماها فرهنگ و آداب شبکه های اجتماعی رو رعایت نمی کنیم. چرا که در گفتارهای روزمره خودمون هم رعایت نمیکنیم. حالا چرا اینجوره ... بماند. فکر کنم جامعه شناس ها ، روانشناس ها هم برای درک این ناهنجاری ها بمونن.
میدونید علت اصلی پیشرفت کشوری مثل امریکا چیه؟
از توهین کردن به همدیگه ترسی ندارن درعوض طرف توی رقابت کیفیت کارشو بالا میبره.
آزادی فکر . بیان ریشه اصلی رشد انسانه.
از توهین کردن بترسی همیشه ضعیف خواهی بود.
سلام به همه روشن فکرا?
همین که مقدسی ماله کش اینو ترجمه یا نوشته باشه از درجه اعتبار ساقطه
تا دید یه خبر با تیتر 88 درصد دنیای موبایل دست اندرویده رفت گشت از هرجایی بتونه یچیزی علیه اش پیدا کنه
مقدسی جان ماله کشی مال زمان میمون درختی بود الان 3 ساله اون رفته
اپل عشششقه مخصوصا از ۵اس به بالاش لامصب حرف نداره، سونی هم تو اندرویدخوبه درسته رمش و حاشیه بالا پایین گوشیش زیاده ولی با جفتشون کار کردم حرف ندارن