ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

با جستجوگر توسعه یافته توسط موسس مایکروسافت بیشتر آشنا شوید

محققان، دانشمندان و استادان، سالانه نزدیک به 2.5 میلیون مقاله علمی منتشر می کنند و از سال 1665 میلادی نیز، بیش از 50 میلیون مقاله علمی دیگر به ثبت رسیده است؛ علاوه بر این، آمار ...

شایان ضیایی
نوشته شده توسط شایان ضیایی | ۲۲ آبان ۱۳۹۵ | ۱۷:۴۵

محققان، دانشمندان و استادان، سالانه نزدیک به 2.5 میلیون مقاله علمی منتشر می کنند و از سال 1665 میلادی نیز، بیش از 50 میلیون مقاله علمی دیگر به ثبت رسیده است؛ علاوه بر این، آمار انتشار مقالات علمی سال به سال در حال افزایش است. با توجه به همه این ها، دسترسی به تمام مقالات و مطالعه آنها از سوی محققان، امری غیرممکن به نظر می رسد.

اما حالا پل آلن، یکی از موسسین مایکروسافت و انستیتوی هوش مصنوعی آلن وارد صحنه شده است تا این مشکل را برطرف کند. انستیتوی وی اخیراً موتور جستجویی به نام Semantic Scholar برای مقالات علمی توسعه داده است که به کمک یادگیری ماشینی و دیگر سیستم های مبتنی بر هوش مصنوعی عمل می کند.

141209082144-paul-allen-1024x576-w600

Semantic Scholar در واقع از نوامبر سال 2015 شروع به فعالیت کرد اما تنها روی مقالات علوم کامپیوتری تمرکز داشت. اما از امروز، سرویس مورد بحث، علوم عصب شناسی را هم مورد پشتیبانی قرار می دهد که دیتابیس موتور جستجوگر را به بیش از 10 میلیون مقاله می رساند. انستیتوی آلن، موتور جستجوگر Semantic Scholar را «جایگزین پیشرفته» Google Scholar می داند که برای یافتن هر مقاله، از الگوریتم پردازش زبان طبیعی و سیستم های هوش مصنوعی بهره می گیرد.

گفتنی است که افزودن پشتیبانی از مقالات علوم عصب شناسی، تنها آغازی بر فعالیت های گسترده تر Semantic Scholar به شمار می رود. تا پایان سال 2017 میلادی، آلن و تیم وی برنامه دارند کتابخانه ای کامل از مقالات پزشکی را به سرویس خود بیفزایند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Meysam-Tn2
    Meysam-Tn2 | ۲۲ آبان ۱۳۹۵

    کسایی ک کار کردن نظرشونو بگن

مطالب پیشنهادی