ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

فیسبوک برای بازگشت به کشور چین، در حال تدارک ابزاری جهت سانسور محتواست

فیسبوک در حال تدارک و توسعه ابزاری برای این شبکه اجتماعی است که بنا بر منطقه حضور کاربران، پست های آنها را قبل از انتشار عمومی نظارت کرده و با عبور از فیلتر محتوا، سانسور ...

حسین آدینه
نوشته شده توسط حسین آدینه | ۴ آذر ۱۳۹۵ | ۰۸:۳۰

فیسبوک در حال تدارک و توسعه ابزاری برای این شبکه اجتماعی است که بنا بر منطقه حضور کاربران، پست های آنها را قبل از انتشار عمومی نظارت کرده و با عبور از فیلتر محتوا، سانسور می کند.

به گزارش نیویورک تایمز، گام اول برای رویکرد صلح طلبانه مارک زاکربرگ و بازگشت به مناطق ممنوعه ای مانند کشور پهناور چین است که البته به مذاق برخی از کارمندان این شرکت خوش نیامده است.

فیسبوک از سال 2009 در منطقه مورد بحث فیلتر شد؛ اما مدیر این شبکه اجتماعی مشابه با هر شرکت دیگری که در حوزه تکنولوژی فعالیت می نماید، به جمعیت 1.3 میلیارد نفری چین به عنوان فرصتی شگفت برای رشد و پیشرفت نگاه می کند.

facebook_area404_04

تایمز در این گزارش اشاره می کند در حال حاضر ابزارهایی برای نشر مطلب در مناطق پاکستان، روسیه و ترکیه جهت سانسور محتوا فعالیت می کنند، اما ابزار جدید به طور کلی ارسال آنها از طریق پست های شخصی را نیز تحت شعاع و نظارت قرار خواهد داد.

در همین راستا برخی از کارمندان داخلی فیسبوک که از توسعه این ابزار رضایت ندارند، تصمیم دارند به نشانه اعتراض از سمت خود استعفا کرده و انزجار خود را در مورد رویکرد چینی ها اعلام کنند.

هرچند نیویورک تایمز تاکید می کند حضور یک ابزار سانسور محتوا برای تغییر و فیلترگذاری روی گفته ها و پست های سیاسی مردم، ممکن است دولت های دیگر را نیز به استفاده از آنها ترغیب نماید؛ «مایک اسحاق» گزارشگر این خبرگزاری معتقد است احتمالاً دولت آمریکا یکی از مشتریان پروپاقرص این ابزار خواهد بود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • مجتبی محبی
    مجتبی محبی | ۵ آذر ۱۳۹۵

    موضوع منافع چین نیست... مسئله منافع دنیاست... وگرنه هیچوقت تن ب این کار نمیداد.

  • آریا
    آریا | ۴ آذر ۱۳۹۵

    رسانه ها و شبکه های اجتماعی و به طور کل اینترنت همیشه رسالتشون آزادی بیان و گردش آزاد اطلاعات بوده. خیلی بده که به خاطر منافع اقتصادی بشن ابزار سانسور در دست دولتهای دیکتاتور ? ? ? ? ? ?

  • Youness_Bozorgi
    Youness_Bozorgi | ۴ آذر ۱۳۹۵

    بنازم به کشور خودمون که دیگه حتی وقتی میخوان از سانسور هم حرف بزنن اعتنایی بهش نمیکنن. واقعا بی انصافیه دیگه در مورد سانسور باید به بزرگی ازمون یاد کنن.

    • NBBOY
      NBBOY | ۴ آذر ۱۳۹۵

      اگر برید و تحقیق کنید می فهمید که سخت ترین فیلترینگ ها و کشور چین برای مردمش گذاشته وگرونترین اینترنت رو چین داره و حتی پول این فیلترینگ ها رو هم از مردم میگیره احتمالا هم فیلترینگ بعضی از بخش ها فیسبوک به همین خاطر باشه

مطالب پیشنهادی