ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

نوجوان کنیایی که برای ارتقای سلامت کشورش اپلیکیشن می سازد؛ با کرولین آشنا شوید

دو سال پیش نوجوان 17 ساله کنیایی «کرولین وامبوی» عموی دوست داشتنی اش را به خاطر نارسایی کلیه از دست داد. در حالی که اغلب موارد این بیماری با عمل پیوند کلیه به طور کامل ...

حسین آدینه
نوشته شده توسط حسین آدینه | ۷ آذر ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰

دو سال پیش نوجوان 17 ساله کنیایی «کرولین وامبوی» عموی دوست داشتنی اش را به خاطر نارسایی کلیه از دست داد.

در حالی که اغلب موارد این بیماری با عمل پیوند کلیه به طور کامل قابل درمان است، هیچ فردی در خانواده و اقوام کرولین عضو سازگار با فاکتورهای بافت و خونی و آنتی ژنی بیمار را نداشته و در کشور کنیا نیز مشابه با بیشتر مناطق قاره آفریقا، این مسئله به درستی جا نیافتاده است؛ تا جایی که حتی اهدای عضو در برخی فرهنگ های این کشور یک تابوی ناخوشایند و ناپسند محسوب می شود.

اما در سوی مقابل یکی از جهاتی که در کشور کنیا رو به رشد حرکت می کند و اغلب در نظام آموزشی نمود پیدا کرده، حوزه تکنولوژی و کامپیوتر و توسعه نرم افزارهای کاربردی است.

دولت این کشور بهره مندی از لپ تاپ ها و گجت های هوشمند را در مدارس اجباری کرده و بسیاری از توسعه دهندگان بین المللی و استارتاپ های ملی در حال تولید محتوا برای این منظور هستند.

intel-caroline-2-w600

کرولین با انگیزه مرگ عمویش و به لطف فراهم شدن بستر مناسب تکنولوژیک، اپلیکیشینی به نام Life Pocket ساخته که با اتصال بیماران و اهداکنندگان عضو، دکترها و بیمارستان ها، در راستای پیشگیری از مرگ بیماران نیازمند فعالیت می کند.

این نرم افزار که همانند یک شبکه اجتماعی برای حرکت انسان دوستانه اهدای عضو (چه برای افراد زنده و چه فوت شدگان) است، ماه گذشته به صورت ملی عرضه شد و در حال حاضر توسط چندین بیمارستان در کشور کنیا به کار گرفته شده.

کرولین معتقد است Life Pocket را به جهت افزایش آگاهی مردم در مورد اهدای عضو و همینطور شکستن تابوی مورد بحث نیز توسعه داده و امیدوار است از رخداد اتفاقی مانند سرنوشت عمویش جلوگیری نماید.

91458439_caroline3-w600

ناگفته نماند هوشمندی و فعالیت جالب توجه کرولین از چشم شرکت های نرم افزاری و ساخت افزاری بین المللی به دور نمانده و او در حال حاضر به عضویت تیم توسعه دهنده دو اپلیکیشن Teach و She Will Connect (با محوریت آموزش معلمان جهت نقل دانش IT) کمپانی اینتل در کنیا در آمده است.

کرولین تصور می کند «هر نوجوانی اگر انگیزه کافی را داشته و در مسیری که من رفتم قدم بردارد، می تواند در زمینه برنامه نویسی و توسعه اپلیکیشن موفق باشد».

بدون تردید داستان کرولین تنها یکی از ده ها مورد مشابه است؛ نتیجه ای که در این زمینه برای یک نوجوان در طول دو سال رخ داده شگفت آور بوده و تکنولوژی با جذابیت های خاص خودش می تواند پتانسیل ها و استعدادهای هر نوجوانی را شکوفا نماید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • emad bagheri
    emad bagheri | ۲۱ دی ۱۳۹۵

    فوق الفاده بود ❤ امیدوارم نوجوان های ایرانی هم به خودشون بیان .

  • vahid yazdy
    vahid yazdy | ۷ آذر ۱۳۹۵

    بسیار عالی?

  • jafariiii bagher
    jafariiii bagher | ۷ آذر ۱۳۹۵

    این که چیزی نیست
    برنامه نویسان ما برنامه بسیار پیشرفته توالت یاب میسازن ?

    • mehdi
      mehdi | ۸ آذر ۱۳۹۵

      ???

مطالب پیشنهادی