ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

محمود واعظی: کانال های خبری شبکه های اجتماعی باید مجوز بگیرند

دومین همایش ملی خدمات عمومی الزامی ICT در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته امروز و فردا در مرکز تحقیقات مخابرات ایران برگزار می گردد. محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز که در مراسم ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۱۵ آذر ۱۳۹۵ | ۱۴:۰۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

دومین همایش ملی خدمات عمومی الزامی ICT در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته امروز و فردا در مرکز تحقیقات مخابرات ایران برگزار می گردد.

محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز که در مراسم افتتاحیه این همایش حضور یافته بود به ذکر توضیحاتی در مورد مصوبه آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی به ریاست روحانی پرداخت و اعلام داشت که براساس این مصوبه کانال های خبری و اطلاع رسانی در شبکه های اجتماعی ساماندهی می شوند.

به گفته واعظی، براساس این مصوبه، افرادی که در کانال های مختلف خبری و اطلاع رسانی فعالیت می کنند و بیشتر از یک سطح مشخص عضو دارند، باید مجوزهای لازم را دریافت نمایند. بر این اساس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف به تشکیل کمیته‌ ای و تدوین آیین‌ نامه مربوطه ظرف یک ماه شد.

کانال هایی که بیشتر از 5 هزار عضو دارند باید مجوز بگیرند

آیین نامه مذکور نیز طبق گفته واعظی شامل جزئیات مجوز و تعداد اعضای کانال به طور دقیق مشخص می‌شود که در صحبت‌های اولیه حداقل 5 هزار کاربر در کانال‌های خبری برای شرط الزام اخذ مجوز مطرح شده است.

وزیر ارتباطات همچنین از تخصیص بودجه ای معادل ۳۵۰ میلیارد تومان برای ارتباط رسانی به روستاهای کشور در سال ۱۳۹۶ خبر داد. وی ارائه خدمات روستایی که به تعبیرش طی ۳.۵ سال گذشته توجه خاصی نسبت به آن صورت گرفته را از برنامه های مهم دولت اعلام کرد.
به گفته واعظی اکنون تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار به تلفن دسترسی دارند و تلاش بر آن است که در یک‌ سال آینده دسترسی به اینترنت نیز در این روستاها صورت بگیرد. او اظهار داشت که فراهم نمودن ارتباطات اینترنتی برای روستاها موجب رونق کسب و کار در این مناطق می شود.

واعظی اظهار کرد: زمانی با بردن اینترنت به روستاها مخالفت‌ های متعددی می شد و این‌ گونه تصور می گردید که با این اقدام روستاها دچار فساد خواهند شد. در حالی که تلاش ما ارائه خدمات در روستاهاست.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (18 مورد)
  • بیژن
    بیژن | ۱۶ آذر ۱۳۹۵

    با این شبکه های اجتماعی دیگه نمیشه به مردم دروغ گفت...هر اتفاقی هر نقطه کشور بیافته در عرض یه ساعت بلکه کمتر کل کشور با خبر میشن.البته بعضی از خبرهای تلگرام هم کذبه که باید از به اشتراک گذاشتن اونا جلوگیری کرد.

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی