دانشگاه علم و صنعت با هدف حمایت از شرکت های نوپا، برج فناوری می سازد
دکتر سید علی اصغر بهشتی، مدیر مرکز رشد و فناوری اطلاعات دانشگاه علم و صنعت، از راه اندازی اولین برج فناوری شرق تهران با مشارکت شورای اسلامی و شهرداری تهران خبر داد. این برج قرار ...
دکتر سید علی اصغر بهشتی، مدیر مرکز رشد و فناوری اطلاعات دانشگاه علم و صنعت، از راه اندازی اولین برج فناوری شرق تهران با مشارکت شورای اسلامی و شهرداری تهران خبر داد.
این برج قرار است در فضایی به مساحت 2500 متر مربع احداث گردد و شرکت های دانش بنیان اساتید دانشگاه علم و صنعت و دیگر شرکت های خارج از دانشگاه که در شرق تهران ساکن هستند، در این مجموعه مستقر خواهند شد.
بهشتی افزود در حال حاضر 25 شرکت فناور در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت حضور دارند که از بین آنها چهار شرکت به مرحله رشد رسیده و از مرکز خارج شدند، 9 شرکت به تازگی پذیرش شده و همچنین 7 شرکت موفق به گرفتن درجه دانش بنیان شده اند.
وی اظهار داشت با توجه به اینکه برخی از شرکت های دانش بنیان و فناور به دلیل نوپا بودن، شناخته شده نیستند و نمی توانند تضمین های لازم را برای عقد قرارداد با صنعت فراهم سازند، این مرکز وارد عمل شده و حمایت های لازم را برای رشد آنها فراهم خواهد ساخت.
مدیر مرکز رشد و فناوری اطلاعات دانشگاه علم و صنعت تصریح کرد شرکت های فعال در این مرکز، موظف به ارائه گزارش سه ماهه هستند تا مطمئن باشیم ظرف مدت سه سال حضور در این مرکز، به پیشرفت کافی رسیده و بتوانند با قدرت از این مجموعه خارج گردند.
گفتنیست هدف از ایجاد برج های فناوری، تجمیع شرکت های دانش بنیان پراکنده در سطح شهرهاست و کنار هم قرار گرفتن این مجموعه های نوپا در کنار حمایت های مالی و فنی دانشگاه ها، می تواند نقش بسزایی در پیشرفت علم و فناوری در کشور داشته باشد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
از اساتید دانشگاههای ایران خیلی بعیده خروجی به درد بخور در بیاد ... مخصوصا تو رشتههای ما (کامپیوتر و برق و ...) چون معمولا کسانی که کارایی بالاتری داشتند در دوران قبل از دکتری یا قبل از تدریس جذب کار درست درمونی شدن ...