ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رئیس
کسب و کار

آیا آماده هستید رئیس خود باشید؟

ترکیب درستی از علم، فرصت و طرز تفکر یک کارآفرین را می سازند. رها کردن کار روتینی که حقوق آن به طور ماهیانه به حساب ریخته می شود و ورود به کاری که وضعیت مالی ...

لیلا حیدری
نوشته شده توسط لیلا حیدری | ۲۹ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۰

ترکیب درستی از علم، فرصت و طرز تفکر یک کارآفرین را می سازند. رها کردن کار روتینی که حقوق آن به طور ماهیانه به حساب ریخته می شود و ورود به کاری که وضعیت مالی نامعلومی دارد، آسان نیست. برای این ورود باید از توانایی های خود مطمئن باشید؛ لذا اگر این 9 علامت را در خود دیدید، بدانید می توانید کسب و کار شخصی تان را شروع کنید:

  1. داشتن سرمایه اولیه

برای تحقق بخشیدن به رویای تان و بازنگشتن به حقوق معین ماهانه، داشتن سرمایه ی اولیه، حمایت مالی از خانواده یا سرمایه گذاری که میزان پول لازم برای ایجاد کارتان را به شما دهد، یکی از ضروریات است.

  1. آگاه بودن

جزئیاتی وجود دارد که در موفقیت کار از اهمیت بالایی برخوردارند و نباید اجازه دهید که شوق و هیجان شروع کسب و کار باعث نادیده گرفتن آن ها شود. اطلاعات کافی از بیمه، مسائل قانونی، نگهداری سوابق مالی، منابع انسانی، بازاریابی و مقررات مربوطه مثال هایی از این قبیل اند.

  1. آمادگی رویارویی با موانع

رویارویی با موانع

کارآفرینی یعنی قدم گذاشتن در راهی طولانی با پستی و بلندی های بسیار. اگر فکر می کنید که راه تان بدون مانع و صاف خواهد بود، بدانید هنوز برای شروع این کار آمادگی ندارید. برای مشکلاتی که ممکن است سر راه تان قرار بگیرند از قبل برنامه ریزی کنید و یا در تیم تان مشاورانی داشته باشید که در این مواقع بتوانید از کمک شان استفاده کنید.

  1. پشتکار داشتن

ساعات فعالیت در کسب و کاری که راه می اندازید در مقایسه با کار روتین خیلی بیش تر است. درست است که رئیس خودتان خواهید بود و هروقت دوست داشتید به کار خواهید پرداخت اما کارآفرینی، ساعات کار زیادی را می طلبد. به احتمال زیاد مجبور می شوید کم تر با خانواده یا دوستان تان وقت بگذرانید. از آن جایی که کارآفرینی درآمد وسوسه برانگیزی دارد، افراد زیادی با وجود این شرایط، تن به آن می دهند.

  1. امتحان کردن

عاقلانه تر این است که هم راستا با کار تمام وقت روتینی که دارید، کار دیگری برای خود ایجاد کنید. اگر فعلا رویای شروع کارخود را در سر می پرورانید، برای آشنا شدن با شرایط عملی شدن کارتان، در ساعات پس از کار روتین تان قدم های آغازین را بردارید تا با کمترین ضرر با شرایط کار آشنا شوید.

  1. توانایی مدیریت شرایط سخت

به عنوان موسس شرکت، شرایط ایجاب می کند تصمیمات کوچک و بزرگ زیادی را باید بگیرید. اگر به نیروی کار نیاز دارید باید شروع به استخدام، آموزش، نظارت و گاهی اخراج شان کنید. باید اطلاعات زیادی در مورد کارآفرینی داشته باشید و اجازه ندهید که هیجان، باعث ندیدن واقعیاتش شود.

  1. آمادگی برای شکست

شکست

طبق آمار آژانس مدیریت کسب و کارهای کوچک (نوعی نهاد امریکایی حامی کسب و کارهای کوچک) دو سوم کسب و کار ها تنها 2 سال و 50% شان 5سال دوام می آورند. این یافته را می توان از دو دید نگاه کرد:

  • هرقدر دوام بیاورید شانس ماندگار بودن تان بیش تر می شود
  • شانس بقا برای نیمی از کسب و کارها وجود ندارد

اگر برای شروع کارتان بخواهید وام بگیرید باید توانایی پرداخت آن را نیز داشته باشید چرا که ممکن است جزء پنجاه درصدی که شکست می خورند باشید. بدانید شکست به این معنی نیست که شما کاملا به تحقق رویای تان پایبند نبودید بلکه به این معنی است که سعی کردید احتمالات را در نظر گرفته و با مشکلات کوچک و بزرگ رو به رو شوید.

  1. اشتیاق به یادگری

باید کنجکاو باشید و دائما به نیازهای جدید رشته ی کاری و مشتری های تان توجه داشته باشید و همیشه دنبال راهی برای باهوش تر شدن و بهبود دادن خودتان باشید.

  1. علاقه داشتن به رشته ی کاری

علاقه ی زیاد به زمینه ی کاری تان باعث می شود بهتر بتوانید«نه» های زیادی که از سرمایه گذاران، مشتری ها و شرکا می شنوید را تحمل کنید. شور و اشتیاق زیاد به کار، تنها عامل ضروری برای کسب و کار نیست اما می تواند شما را در مسیر پیش ببرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی