ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

مقامات آمریکایی به دنبال رمز عبور مهاجرین در شبکه های اجتماعی هستند

«جان فرانسیس کلی» که به تازگی عهده دار وزارت امنیت داخلی ایالات متحده شده، می گوید تمام افراد متقاضی ورود به خاک آمریکا باید رمز عبور حساب کاربری خود در تمام شبکه های اجتماعی را در ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۰:۳۰

«جان فرانسیس کلی» که به تازگی عهده دار وزارت امنیت داخلی ایالات متحده شده، می گوید تمام افراد متقاضی ورود به خاک آمریکا باید رمز عبور حساب کاربری خود در تمام شبکه های اجتماعی را در اختیار مقامات امنیتی قرار دهند.

«کلی» در جریان نشستی با کمیته امنیت ملی آمریکا و در رابطه با فرمان اجرایی ترامپ در مورد مهاجرین، گفت:

می خواهیم با در اختیار داشتن رمز عبور، مستقیماً وارد حساب های کاربری آنها شویم تا ببینیم چه می کنند و چه می گویند. اگر همکاری نکنند، ما هم اجازه ورود به آنها نمی دهیم.

البته این نخستین بار نیست که ارزیابی از طریق شبکه های اجتماعی به عنوان بخشی از فرایند مهاجرپذیری پیشنهاد شده. در دولت اوباما نیز گزینه ای اختیاری در فرم ها وجود داشت که از متقاضیان می خواست در صورت تمایل، اطلاعات شبکه های اجتماعی خود را وارد نمایند، هرچند هیچگاه رمز عبور حساب های کاربری درخواست نشده بود.

وزیر امنیت داخلی آمریکا حتی پا را فراتر گذاشته و قصد دارد به سوابق مالی افراد نیز دست یابد. او در این رابطه می گوید:

می توانیم اموال افراد را ردیابی کنیم، تا ببینیم چطور زندگی خود را می گذرانند و با چه اشخاصی مراودات مالی دارند. این فرایند تحت شرایط خاص و برای آن دسته از مهاجرین استفاده می شود که احتمالاً با سازمان های تروریستی در ارتباط هستند.

لازم به ذکر است حتی در صورت اجرای این پیشنهاد، به نظر نمی رسد نتیجه خاصی عاید نهادهای امنیتی آمریکا شود. افرادی که می خواهند با نیت سوء وارد ایالات متحده شوند، به راحتی می توانند با ساخت ایمیل ثانویه، اکانت های دیگری را برای خودشان در تمامی شبکه های اجتماعی بسازند و رمز عبور آنها را در اختیار مقامات امنیتی قرار دهند.

با این حال، تصویب چنین قانونی باعث آشفتگی بیشتر در وضعیت کنونی و تحریک سازمان های مدافع حقوق شهروندی و حریم شخصی خواهد شد و اعتراضات گسترده ای را در پی خواهد داشت.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • Mohammad Reza Baghban
    Mohammad Reza Baghban | ۲۵ بهمن ۱۳۹۵

    به عنوان یک دانشجو پراسپکتیو یکی از دانشگاه های معتبر هلند که از 6 تا دانشگاه معتبر آمریکا از قبلی MSU , ISU , UNM و ... هم پذیرش داشته ، فرد اگر بخواد رشد کنه در خارج آمریکا هم میتونه رشد کنه و کشور های اتحادیه اروپا کانادا استرالیا در این مسئله مشکلی ندارن ، واقعا موندم چقدر آدم باید ذلیل باشه با این وضعیت بخواد خفت رو در این حد بپذیره برای آمریکا اقدام کنه

    مگر محو رویای آمریکایی شده باشه که همچنین آدمی غرق توهم و جهالته.

    اگر آدم قراره با مهاجرتی که قراره توش پیشرفت باشه عزت و سربلندی خودش اینقدر خفت بار از دست بده دیگه چی از شرف آدمی باقی میمونه

    واقعا دیگه حالم بهم میخوره از شدت نفرتی که در حال پخش شدنه.

    • محمد امینی
      محمد امینی | ۲۵ بهمن ۱۳۹۵

      واقعا علت این همه منفی رو نمیفهمم

  • Alireza omid
    Alireza omid | ۲۵ بهمن ۱۳۹۵

    دنبال یه چیز خاصی از سوی مهاجرن از جمله تروریست و... به خاطر امنیت "دولتی" امریکا و افشاگری ها و...هستن
    و گرنه این چین واکنش ناگهانی برای مهاجران پیش نمیومد و صرفا این واکنش سودی برای امنیت اجتماعی نداره و بسیاری از قوانین حریم شخصی رو هم نغز میکنه

    • HOOMAN_96
      HOOMAN_96 | ۲۶ بهمن ۱۳۹۵

      نقض

  • | ۲۵ بهمن ۱۳۹۵

    دیگه گندشو در آوردن ???

مطالب پیشنهادی