ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

توسعه دستگاهی که می تواند آلودگی هوا را به جوهر تبدیل کند

مؤسسان استارتاپی با عنوان «Graviky Labs» که در آزمایشگاه دانشگاه MIT مشغول به کار هستند ادعا کرده اند که با تولید محصولی با نام «Kaalink» می توانند تا حد زیادی مشکل آلایندگی هوای ماشین ها، ...

حسام الدین جعفری
نوشته شده توسط حسام الدین جعفری | ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ | ۲۰:۴۵

مؤسسان استارتاپی با عنوان «Graviky Labs» که در آزمایشگاه دانشگاه MIT مشغول به کار هستند ادعا کرده اند که با تولید محصولی با نام «Kaalink» می توانند تا حد زیادی مشکل آلایندگی هوای ماشین ها، کامیون ها و اتوبوس ها را حل کنند.

طرز کار محصول مورد اشاره بدین صورت است که «Kaalink» با اتصال به اگزوز خودروها و با بهره گیری از فیلتر خود می تواند دوده کربنی سیاه تولید شده در اثر احتراق بنزین، گازوئیل و دیگر سوخت ها را از جریان هوای خروجی آن گرفته و آن را تبدیل به جوهر کند.

گفتنی است طبق ادعای توسعه دهندگان «Kaalink»، هر فیلتر می تواند «85 الی 95 درصد» از دوده را جذب کند. محصول مورد اشاره قادر نیست تا از ورود گاز کربن دی اکسید به هوا جلوگیری کند اما می تواند دوده های کربنی را به خود جذب کند.

لازم به ذکر است که توسعه دهندگان «Kaalink» بیش از یک سال است که در حال بهبود دستگاه خود بوده و هم اکنون آن را برای رسیدن به هدف ده هزار دلاری در Kickstarter ثبت کرده اند.

طبق اعلام مؤسسان استارتاپ «Graviky Labs» فیلترهای تولید شده توسط آنها به طور معمول می توانند بطری های 30 میلی لیتری هوا-جوهر را در عرض 45 دقیقه پر کنند و همچنین هر کدام از فیلترهای نصب شده روی خودروهای قدیمی یورو 3 پس از پیمایش 200 الی 300 کیلومتر، غیر فعال شده و کارایی خود را از دست می دهد.

اگر از جنبه ارتقای وضعیت آلودگی هوا در مقیاس کلان به محصول یاد شده نگاه کنیم، بعید به نظر می رسد که تبدیل آلودگی خودروها به جوهر بتواند با قوانین و تکنولوژی هایی که در ماشین های امروزی مورد استفاده قرار می گیرد، قابل رقابت باشد اما می تواند برای کشورهای در حال توسعه ای مانند ایران که اکثر خودروها از فناوری های قدیمی بهره می برند، ایده جالب و درخور ستایشی باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی