ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

این اتومبیل پرنده قرار است تا سال 2022 بر فراز بام آسمان خراش ها پرواز کند

«مترو اسکای ویز» (Metro Skyways) زیر مجموعه ای از کمپانی «Urban Aeronautics» است که اخیراً از برنامه خود برای تولید یک اتومبیل پرنده هیدروژنی با قابلیت جا به جایی چهار نفر تا سال 2022 رونمایی ...

حسام الدین جعفری
نوشته شده توسط حسام الدین جعفری | ۳۱ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۱:۰۰

«مترو اسکای ویز» (Metro Skyways) زیر مجموعه ای از کمپانی «Urban Aeronautics» است که اخیراً از برنامه خود برای تولید یک اتومبیل پرنده هیدروژنی با قابلیت جا به جایی چهار نفر تا سال 2022 رونمایی کرده است.

گفتنی است اتومبیل مورد اشاره که «سیتی هاوک» (CityHawk) نام دارد ابتدا بر پایه سوخت جت توسعه یافته بود اما محققان به تدریج با اقتصادی شدن فناوری هیدروژن مایع، به استفاده از این ماده برای تأمین سوخت خودروی پرنده خود روی آوردند.

وسیله مذکور که به قابلیت پرواز و فرود به صورت عمودی (VTOL) مجهز است می تواند از روی سقف آسمان خراش ها به پرواز در آید و به حداکثر سرعت 185 کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند. همچنین از دیگر قابلیت های آن می توان به طول مدت پرواز یک ساعته و قابلیت حمل بار تا 500 کیلوگرم اشاره کرد.

کمپانی سازنده بیش از یک دهه تجربه در تولید پهپادها و هواپیماهای بدون سرنشین دارد

اما پیش از آنکه فکر کنید «سیتی هاوک» مانند دیگر پروژه های اتومبیل پرنده است و هیچگاه به مرحله تولید و بهره برداری نخواهد رسید باید عنوان کرد که «Urban Aeronautics» بیش از یک دهه روی توسعه این ایده فعالیت کرده و هم اکنون نیز صدها درون نظامی با نام «Cormorant» تولید کرده است.

گفتنی است اتومبیل پرنده «سیتی هاوک» از طراحی مشابهی با «Cormorant» بهره می برد اما به جای حمل تجهیزات نظامی، می تواند چهار مسافر را حمل کند. این پهپادها از سیستم پروانه در داخل بدنه برای تأمین نیروی رانشی استفاده می کنند و طبق گفته نمایندگان کمپانی «مترو اسکای ویز»، تمام استانداردهای لازم برای پرواز در آمریکا و اروپا را دارا هستند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • Amir_Safari
    Amir_Safari | ۳۱ فروردین ۱۳۹۶

    به قول ایلان ماسک کافیه قالپاق یکیشون در بره تا یه نفرو روی زمین بی سر کنه
    به نظرم ایده ماشین های پرنده خوب نیست و اینده حمل و نقل در تونل هایی که ایلان ماسک میگه خواهد بود.رد شدن ماشین های پرنده از بالا سر حس خوبی نداره و ادم حس امنیت نمیکنه.یا مثلا همش صدای ویزویزشون رو باید تحمل کرد و وقتی از ارتفاع کم عبور میکنن باید طوفانی که در زیرشون درست میشه رو هم تحمل کرد.در ضمن غلبه به نیروی جاذبه خیلی نیرو می خواد و درنتیجه مصرف سوخت رو خیلی بیشتر میکنه.

  • Metal
    Metal | ۳۱ فروردین ۱۳۹۶

    خيلى شبيه طرح هده ٦٠ ميلادى محله معروف علمو شده
    البته در اون طرح دو تا إز أين پروانه ها در جلوش بود ولى شكل كلى خيلى شبيه است
    فعلا مغزها داره أيده دهه ٦٠ ميلادى و پياده ميكنه

مطالب پیشنهادی