ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

قیمت تمام شده هر دستگاه گلکسی اس 8 برای سامسونگ چقدر است؟

همان طور که می دانید، گلکسی اس 8 اندکی گران قیمت تر از نسل قبلی کهکشانی های سامسونگ است. در همین رابطه IHS Markit گزارشی را منتشر ساخته و در آن، هزینه ساخت هر دستگاه از ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۰

همان طور که می دانید، گلکسی اس 8 اندکی گران قیمت تر از نسل قبلی کهکشانی های سامسونگ است. در همین رابطه IHS Markit گزارشی را منتشر ساخته و در آن، هزینه ساخت هر دستگاه از پرچمدار کره ای را برآورد نموده که نشان می دهد این افزایش قیمت، بی دلیل نیست.

تولید هر دستگاه گلکسی اس 8 برای سامسونگ 307.5 دلار هزینه دارد

به گزارش این شرکت تحلیلگر بازار، هزینه قطعات اولیه (BOM) برای نسخه 64 گیگابایتی گلکسی اس 8 دقیقاً 301.60 دلار است، که با احتساب مخارج تولید (5.9 دلار به ازای هر دستگاه) به 307.50 دلار می رسد. با این حساب، هزینه تولید پرچمدار جدید سامسونگ 43.34 دلار بیشتر از گلکسی اس 7 و 36.29 دلار بالاتر از گلکسی اس 7 اِج است. البته در این گزارش قیمت دقیق تمام قطعات ذکر نشده، اما به عنوان مثال حافظه فلش NAND و DRAM روی هم رفته 41.50 دلار، و باتری 3000 میلی آمپر ساعتی نیز 4.50 دلار برای سامسونگ آب می خورند.

با حساب سرانگشتی می توان فهمید اختلاف هزینه تمام شده برای هر دستگاه گلکسی اس 8 و حداقل قیمت خرده فروشی آن (720 دلار) به 412.5 دلار می رسد، که باز هم مبلغ کمی نیست. البته تمام این اختلاف قیمت به جیب سامسونگ نمی رود، چون مخارج دیگری از جمله حمل و نقل، بازاریابی و تعرفه گمرکی در کشورهای مختلف نیز وجود دارند.

هزینه های تحقیق و توسعه، حمل و نقل، بازاریابی و سود خرده فروشان نیز در قیمت نهایی گلکسی اس 8 نقش بسزایی دارند

از سوی دیگر، هر کدام از خرده فروشان و اپراتورهای طرف قرارداد با سامسونگ نیز مقداری سود دریافت می کنند، ضمن اینکه هزینه های تحقیق و توسعه این کمپانی کره ای را نیز باید در نظر گرفت. همان طور که می دانید سامسونگ یکی از بزرگ ترین مراکز R&D جهان را در اختیار دارد و فقط در سال 2016 نزدیک به 13 میلیارد دلار بودجه را به این حوزه اختصاص داد. به تمام این موارد، هزینه های سربار شرکتی از جمله حقوق و مزایای مدیران اجرایی و رده بالا [که تعدادشان کم هم نیست] را نیز اضافه کنید.

البته با احتساب تمام موارد فوق، باز هم سامسونگ حاشیه سود خوبی را به ازای فروش هر دستگاه گلکسی اس 8 به دست می آورد، اما این مبلغ از آنچه انتظار می رفت، کمتر است و با توجه به هزینه تولید دیگر پرچمداران موجود در بازار، نمی توان غول تکنولوژی کره جنوبی را به گران فروشی متهم ساخت.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (19 مورد)
  • Javad Mirzaei
    Javad Mirzaei | ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶



    کاستی و نقص بخشی از تمام کارهایی است که انسان‌ انجام می‌دهد و این نقص برگرفته از ذات انسانی است که خطاپذیر است. به نظر می‌رسد اخبار منتشرشده در مورد عجله‌ی سامسونگ برای رونمایی و عرضه‌ی گلکسی اس ۸ حقیقت دارد؛ چراکه یافته‌های جدید نشان از وجود لرزش گیر اپتیکال در دوربین سلفی این گوشی هوشمند دارند، حال آنکه این ویژگی غیرفعال است و در واقع هیچ کاربردی در زمان ثبت تصاویر ندارد. به‌طور حتم در صورتی که چنین قابلیتی به‌صورت کاربردی در گلکسی اس ۸ سامسونگ وجود داشت، کره‌ای‌ها تبلیغاتی با هدف نمایش این ویژگی در دستور کار قرار می‌دادند. با استفاده از لرزش گیر اپتیکال در دوربین سلفی گوشی‌های هوشمند می‌توان تصاویر واضح و شفافی ثبت کرد که این نتیجه با استفاده از روش‌های نرم‌افزاری به دست نمی‌آید و در واقع تصویری با کیفیت بهتر ایجاد می‌کند.

    قرار دادن لرزش گیر اپتیکال در دوربین گوشی‌ هوشمند امری بسیار حساس و خطیر است؛ چراکه این گجت به دلیل فرم‌فکتوری که از آن پیروی می‌کند، فضای کمتری برای مانور باقی می‌گذارد؛ بنابراین تعبیه چنین ماژول‌های حساسی بسیار سخت می‌شود. برخلاف لرزش گیر الکترونیک که با استفاده از نرم‌افزار اقدام به برطرف کردن تاری می‌کند، لرزش گیر اپتیکال با استفاده از ماژول‌های قابل حرکت که در واقع عدسی‌های در حال حرکت هستند، لرزش و حرکت دوربین را بی‌اثر می‌کند و در نتیجه تاری تصویر را از بین می‌برد.

    تعبیه چنین سنسوری در گوشی‌ هوشمند بسیار سخت است و استفاده از آن در دوربین سلفی در مقایسه با دوربین اصلی گوشی به‌مراتب مشکل‌تر است. گمانه‌زنی‌ها حکایت از این دارند که سامسونگ در میانه‌های راه، استفاده از لرزش گیر اپتیکال در دوربین سلفی را کنار گذاشته است. البته شاید در آینده‌ی نزدیک شاهد انتشار یک فرم‌ور برای گلکسی اس ۸ باشیم که امکان به‌کارگیری لرزش گیر اپتیکال در دوربین سلفی را فراهم کند.

  • Mohammadreza pashapour
    Mohammadreza pashapour | ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶

    به نظرم این قیمت تمام شده گوشی نشان دهنده ی کیفیت قطعات به کار رفته در گوشی هست البته به نظر من

  • armanmalki
    armanmalki | ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶

    اشغال به تمام معنا

  • Amir_Safari
    Amir_Safari | ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶

    اگه این ۳۰۰دلار دروامده پس موبایل های اول۱۰۰دلار هم در نمیاد

  • Navid as
    Navid as | ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶

    یه دوست کره ای دارم وقتی گوشی های سامسونگ رو تو دستای ما.میدید و ماشینای هیوندای و کیا رو میدید چشماش برق میزد اما هیچ وقت حتی بروی خودش نیورد که اینا تولید ماست بهش پیگفتم حست چیه که تولیداتون رو همه جای دنیا میبینین فقط میگفت این پیشرفتها کافی نیست ما باید خیلی دیگه تلاش کنیم ما رقیب زیاد داریم

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی