ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

تصمیم سامسونگ الکترونیکس قطعی شد؛ ساختار کمپانی هلدینگ در پیش گرفته نمی شود

مدتی پیش یکی از سهام داران اقلیت سامسونگ الکترونیکس به نام Elliot Associates، که به نوعی نقش صندوق پوششی را برای این کمپانی ایفا می کند، به کره ای ها پیشنهاد داد که کمپانی را ...

شایان ضیایی
نوشته شده توسط شایان ضیایی | ۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۸:۰۰

مدتی پیش یکی از سهام داران اقلیت سامسونگ الکترونیکس به نام Elliot Associates، که به نوعی نقش صندوق پوششی را برای این کمپانی ایفا می کند، به کره ای ها پیشنهاد داد که کمپانی را به دو بخش مجزا تبدیل کنند. این سرمایه گذار پیشنهاد کرده بود که یک کمپانی، امور عملیاتی را برعهده باشد و کمپانی دیگر، در نقش هلدینگ ظاهر شود تا ارزش سهام آن افزایش یابد.

سامسونگ مدتی را صرف بررسی این پیشنهاد کرد و طی جلسه سالانه خود با سهام داران طی ماه گذشته میلادی، اعلام نمود فعلاً برنامه ای برای روی آوردن به ساختار هلدینگ و زیر مجموعه ندارد. با این همه، سامسونگ احتمال در پیش گرفتن چنین رویکردی را هم به کلی زیر سوال نبرد. اما به نظر می رسد که حالا این تصمیم قطعی شده و بنابر اعلام رسمی سامسونگ، هیئت مدیره تصمیم گرفته اند که ساختار یک کمپانی هلدینگ را پیاده سازی نکنند.

سامسونگ می گوید ساختار یک کمپانی هلدینگ، به افزایش قدرت رقابتی تجارت های سامسونگ کمکی نخواهد کرد

سامسونگ که این تصمیم را با صحبت با مشاوران شخص ثالث اتخاذ کرده می گوید ساختار یک کمپانی هلدینگ، به افزایش قدرت رقابتی تجارت های سامسونگ کمکی نخواهد کرد و حتی در طولانی مدت، می تواند به عملیات های آنها آسیب بزند.

در اطلاعات ارائه شده از سوی سامسونگ گفته می شود که ساخت یک کمپانی هلدینگ، نیازمند سلب سهام برابر از سامسونگ الکترونیکس و زیرمجموعه های آن خواهد بود. چنین تصمیمی، باید از سوی مدیران و سهام داران تمام کمپانی های وابسته تایید شود و سامسونگ الکترونیکس به تنهایی قادر به پیاده سازی چنین ساختاری نخواهد بود. قوانین فعلی، کمپانی های زیرمجموعه را به پراکندگی تمام یا بخشی از سهام مجبور می سازند و این می تواند به نوسانات فراوان در قیمت سهام هر یک از آنها منجر شود.

با توجه به این مسائل، سامسونگ به نتیجه رسیده که ایجاد چنین تغییرات عظیمی در ساختار کمپانی، به افزایش ارزش سهام سرمایه گذاران و رشد تجارت هایش در طولانی مدت کمکی نخواهد کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی