ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

امنیت

اسپیکر هوشمند خانگی تصادفاً از وقوع احتمالی قتل پیشگیری کرد

در سال جاری میلادی اسپیکرهای هوشمند خانگی یکی از مورد توجه ترین وسایل الکترونیکی بازار بودند که با ارائه خدماتی مانند استریم موسیقی، گزارش وضعیت آب و هوا، اخبار و سایر قابلیت های دستیارهای هوشمند، ...

محسن خوشنود
نوشته شده توسط محسن خوشنود | ۱۹ تیر ۱۳۹۶ | ۱۰:۳۰

در سال جاری میلادی اسپیکرهای هوشمند خانگی یکی از مورد توجه ترین وسایل الکترونیکی بازار بودند که با ارائه خدماتی مانند استریم موسیقی، گزارش وضعیت آب و هوا، اخبار و سایر قابلیت های دستیارهای هوشمند، کاربران زیادی را به خرید خود ترغیب نموده اند.

حال به نظر می رسد علاوه بر موارد فوق، ابزار مورد اشاره کارکرد دیگری نیز دارند؛ در ایالت نیومکزیکوی آمریکا، یک دستگاه اسپیکر هوشمند به صورت تصادفی پیامی را برای مرکز پلیس ارسال کرده که به گفته رئیس پلیس، احتمالاً جان یک انسان را نجات داده است.

اسپیکر هوشمند اشتباهاً پیام درخواست کمک را ارسال کرده بود

قضیه از این قرار است که شخصی به نام «ادواردو باروس» پس از درگیری لفظی با نامزد خود، به سمت او اسلحه کشیده و وی را تهدید به مرگ می کند. در این میان اسپیکر موجود در خانه (که بنا به گزارشات اولیه یک دستگاه گوگل هوم بوده ولی این امر بعداً تکذیب شد) کلمات به کار رفته توسط باروس را اشتباهاً به صورت دستوری متوجه شده و یک پیام درخواست کمک را برای اداره پلیس ارسال می کند.

نیروهای امنیتی نیز پس از دریافت درخواست مذکور، به محل اعزام شده و نامزد آقای باروس و دختر کوچک وی را از خانه خارج کردند. ادواردو نیز پس از تقریباً یک ساعت مقاومت مسلحانه، دستگیر شده و تحویل مقامات قضایی داده شد.

اتفاق مورد بحث نشان می دهد که ابزار الکترونیکی هوشمند خانگی، می توانند در برخی موارد به صورت ناخواسته موجب پیشگیری از وقوع بعضی از جرایم نیز بشوند اما از سوی دیگر، ممکن است در آینده با افزایش تعداد پیام های اشتباه ارسالی توسط اسپیکرهای هوشمند (مثلاً با شنیدن جملات مختلف در فیلم های تلویزیونی) به مراکز پلیس، فناوری جدید بیش از آن که کمک حال مأموران قانون باشد، موجب سردرگمی و هدر رفت زمان آنان شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • یحیی خالدی
    یحیی خالدی | ۱۹ تیر ۱۳۹۶

    مثلاً با شنیدن جملات مختلف در فیلم های تلویزیونی؟؟ این دستگاه ها قابلیت تشخیص صدا رو دارن و با صدای همه کار نمیکنن

  • .
    . | ۱۹ تیر ۱۳۹۶

    فکر کن یه فحش بشنوه و زنگ بزنه به اونجایی که نباید بزنه خلاصه تا تکمیل بشن دهن خیلیارو سرویس می کنند

مطالب پیشنهادی