ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

خودرو

انقلاب هیبریدی کانتیننتال با فن آوری جدید 48-ولتی

فن آوری 48-ولتی قرار است به صورت تولید انبوه در صنعت خودروسازی و به خصوص خودروهای هیبرید استفاده شود. شرکت فن آور محور بزرگ آلمانی یعنی کانتیننتال به همراه خودروساز فرانسوی یعنی رنو قرار است ...

پویا بهرامی
نوشته شده توسط پویا بهرامی | ۱۹ تیر ۱۳۹۶ | ۱۵:۱۵

فن آوری 48-ولتی قرار است به صورت تولید انبوه در صنعت خودروسازی و به خصوص خودروهای هیبرید استفاده شود.

شرکت فن آور محور بزرگ آلمانی یعنی کانتیننتال به همراه خودروساز فرانسوی یعنی رنو قرار است از سیستم 48-ولتی هیبرید در محصولات جدید دیزلی رنو یعنی سنیک و گرند سنیک استفاده کند.

کانتیننتال مدعی است که این اولین سیستم 48-ولتی دنیا به شمار می رود، گرچه در حال حاضر تکنولوژی مشابه ای در آئودی SQ7 استفاده می شود.

کانتیننتال مدعی است که سیستم 48 ولتی قادر است مصرف سوخت و گازهای خطرناک خارج شده از اگزوز خودرو را به صورت محسوسی کاهش دهد. این سیستم که در واقع جایگزین استارت موتور خودرو می شود یک موتور الکتریکی است که 6kw قدرت را به صورت دائمی و 10Kw قدرت را به صورت موقت به سمت میل لنگ موتور هدایت می کند.

سیستم های هیبرید فعلی در ولتاژ 300 تا 400 کار می کنند و قیمت بسیار گران تری به نسبت این سیستم دارند.

کانتیننتال پیش بینی می کند که این سیستم تبدیل به یکی از قطعه های اساسی در صنعت خودروسازی مبدل شود که استفاده از آن منجر به کاهش مصرف سوخت و رعایت قوانین زیست محیطی جدید در آینده خواهد بود.

تا سال 2020 احتملا 4 میلیون خودرو از این سیستم استفاده خواهند کرد و رنو با استفاده از این سیستم ادعا می کند که مصرف سوخت سنیک به صورت ترکیبی 3.5 لیتر در هر 100 کیلومتر خواهد بود.

CO2 تولیدی نیز در هر کیلومتر تنها 92 گرم خواهد بود. این سیستم دارای بازیابی انرژی نیز است که پس از ترمزگیری در یک باتری کوچک لیتیوم یونی ذخیر خواهد شد.

به صورت کلی این سیستم در حدود 10kw نیرو و 60 نیوتن متر گشتاور به قدرت کلی خودرو اضافه خواهد کرد بعلاوه این که به وسیله تسمه 150 نیوتن متر گشتاور نیز کمک حال میل لنگ موتور خواهد بود.

در حال حاضر بازده این سیستم 13 درصد است و کانتیننتال مدعی است که در آینده به رقم های بالاتر از این نیز دست می یابد.

این سیستم نقش بسیار خوبی در حین رانندگی شهری ایفا می کند و توانایی این را دارد که در سرعت های زیر 20 کیلومتر بدون روشن شدن موتور دورن سوز، خودرو را به حرکت در آورد.

مرسدس بنز نیز سیستم مشابه ای با این فن آوری دارد و فعلا از آن در موتور 6 سیلندر خطی توربوشارژ شده S کلاس جدید استفاده می کند که این امر نشان دهنده پیشرو بودن خودروسازان و شرکت های آلمانی در جدیدترین فن آوری ها روز است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • آریا
    آریا | ۱۹ تیر ۱۳۹۶

    هیبرید رو ولش کنین. فقط تمام الکتریکی

مطالب پیشنهادی