ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

گوگل و فیسبوک بالغ بر 5.4 میلیارد یورو مالیات پرداخته نشده دارند

بنابر گزارش یکی از اعضای پارلمان اروپا، دو کمپانی گوگل و فیسبوک در بازه زمانی 2013 الی 2015، از پرداخت مالیاتی بالغ بر 5.4 میلیارد یورو (6.42 میلیارد دلار) سر باز زده اند. در مستندات ...

شایان ضیایی
نوشته شده توسط شایان ضیایی | ۲۴ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۳:۱۵

بنابر گزارش یکی از اعضای پارلمان اروپا، دو کمپانی گوگل و فیسبوک در بازه زمانی 2013 الی 2015، از پرداخت مالیاتی بالغ بر 5.4 میلیارد یورو (6.42 میلیارد دلار) سر باز زده اند. در مستندات تهیه شده از سوی وی که به زودی عمومی می شوند، گفته شده این دو کمپانی بخش زیادی از سود خود را مدیون نرخ کم مالیات ها در کشورهایی مانند لوکزامبورگ و ایرلند هستند و دائماً مالیات سالانه شان کسر می شود؛ اما با این حال هم مالیات های خود را به درستی پرداخت نمی کنند.

پاول تانگ، عضو هلندی پارلمان اروپا از آن جهت دست به تهیه این گزارش زده که به زودی قرار است سیستم مالیاتی جدیدی در قاره اروپا راه اندازی شود و انتظار می رود تا تحقق آن، اتحادیه اروپا و اعضایش با موانع سیاسی مختلفی مواجه شوند. علاوه بر این، انتشار عمومی مستندات تنها یک روز قبل از سفر وزرای مالی اتحادیه اروپا به استونی صورت می گیرد؛ یعنی دقیقاً پیش از آغاز مذاکراتی دو روزه برای بازنگری در سیستم مالیاتی و نیز چگونگی برخورد دولت های اروپایی با شرکت های غول اینترنت مانند گوگل و فیسبوک برای دریافت مالیات بیشتر.

آقای تانگ در بخشی از گزارش خود مدعی شده که گوگل تنها 0.82 درصد از درآمد سالانه خود را به عنوان مالیات به اتحادیه اروپا می پردازد، آن هم در حالی که مالیات گوگل در برخی دیگر از نقاط جهان، با 9 درصد از درآمدش برابری می کند. به همین صورت، مالیات های پرداختی فیسبوک به دولت های اروپایی، 0.1 درصد درآمدش بوده است و همین رقم در برخی دولت های خارجی به 34 درصد می رسد.

در حال حاضر مدتی است که اتحادیه اروپا در پی بازنگری در سیستم مالیاتی کمپانی های تکنولوژی برآمده و پیشتر به اعضای خود فشار آورد تا هیچ قراردادی با شرکت هایی که ممکن است بدهی داشته باشند به امضا در نیاورند. اعضای اتحادیه اروپا هم مدتی است که نسبت به سیستم های مالیاتی جدید و سیستمی که تحت عنوان «ساندویچ هلندی» شناخته می شود رویکردی نه چندان جدی در پیش گرفته اند؛ اما انتظار می رود با برگزاری مذاکرات تازه و استفاده از گزارش آقای تانگ به عنوان سند عهدشکنی گوگل و فیسبوک، گام های جدی تری برای راه اندازی یک سیستم جدید برداشته شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Hamid Nezafat
    Hamid Nezafat | ۲۴ شهریور ۱۳۹۶

    الگوشونو استان قدس قرار دادن انگاری

مطالب پیشنهادی