ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

کمپانی فضایی لاکهید مارتین هم برای سفر به مریخ برنامه ریزی کرده است

ایلان ماسک تنها کسی نبود که روز گذشته در جریان کنگره جهانی فضانوردی استرالیا به صحبت درباره ماموریت کمپانی خود برای قدم گذاشتن بر مریخ صحبت کرد. کمپانی «لاکهید مارتین» هم که قصد دارد طی ...

شایان ضیایی
نوشته شده توسط شایان ضیایی | ۸ مهر ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۰

ایلان ماسک تنها کسی نبود که روز گذشته در جریان کنگره جهانی فضانوردی استرالیا به صحبت درباره ماموریت کمپانی خود برای قدم گذاشتن بر مریخ صحبت کرد. کمپانی «لاکهید مارتین» هم که قصد دارد طی دهه آتی، انسان ها را به سیاره سرخ بفرستد به صحبت درباره برنامه ریزی های خود در قبال این پروژه جاه طلبانه پرداخت. این کمپانی فضایی و دفاعی، در حال حاضر مشغول ساخت ماژول سفینه فرماندهی برای فضاپیمای Orion ناسا است.

این سفینه در نهایت با حمل چهار خدمه، به مریخ خواهد رفت اما در این مسیر تنها نخواهد بود؛ زیرا ماموریت شاتل مورد اشاره به صورت همزمان با فضاپیمای Mars Base Camp لاکهید مارتین انجام می شود که قرار است ماموریتی برای گردش به دور مریخ را پشت سر بگذارد. در همین راستا، لاکهید مارتین از طراحی فضاپیمای خود رونمایی کرده که قرار است خدمه، محموله های گوناگون و تجهیزات علمی را در خود جای دهد. علاوه بر این، مدل مفهومی یک فرودگر هم رونمایی شده که می تواند فضانوردان را از مدار، به سطح مریخ ببرد.

MBC قرار است از چهار بخش کلی برخوردار باشد و از چهار پنل خورشیدی بزرگ برای تولید الکتریسیسته و برق رسانی به فضاپیما بهره مند خواهد بود. از طرف دیگر، فضاپیما به دو رانشگر برودتی مجهز شده و دو مخزن در طرفین آن به چشم می خورد که سوخت لازم (یعنی اکسیژن مایع و هیدروژن مایع) در آنها ذخیره می شود.

6 فضانوردی که 1000 روز از زندگی خود را در این فضاپیما سپری می کنند، می توانند وقت خود را صرف ورزش، مطالعه، غذا خوردن و خوابیدن در دو محل سکونت و فضای مرکزی کنند. لاکهید مارتین می گوید ماموریت اولیه به سطح مریخ، ماموریتی کوتاه و بسیار علمی خواهد بود. برای انتقال از MBC به مریخ، تا سقف چهار فضانورد می توانند سوار فرودگر Mars Base Cape شوند که قابلیت استفاده مجدد را نیز دارد. این کمپانی ضمناً می گوید هر ماموریت روی سطح مریخ تا دو هفته به طول می انجامد و نیازی به بازگشت برای سوخت گیری نخواهد بود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • ahooramazda
    ahooramazda | ۸ مهر ۱۳۹۶

    واقعا تفاوت ایران با کشورهای جهان اول روز به روز داره بیشتر میشه . اینا هنوز تو اینترنت فیلتر شده حجمی گیر کردند اونا دارن مریخ رو فتح میکنن!!!

  • حسن حسینی
    حسن حسینی | ۸ مهر ۱۳۹۶

    کشور ما هم برای فیلترینگ بیشتر و ِلغو کنسرت ها و افزایش قیمت همه چیز و فشار بیشتر بر روی مردم برنامه ریزی کرده است.

مطالب پیشنهادی