ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

استارتاپی که بدنبال ذخیره سازی اطلاعات مغز انسان است

آپلود و ذخیره‌سازی محتویات ذهن انسان در کامپیوترها، ایده‌ای است که بیشتر در ادبیات و فیلم‌های علمی تخیلی مطرح شده است. حال یک استارتاپ کالیفرنیایی به نام  Nectome مدعی شده که راهی برای انتقال اطلاعات ابداع ...

امین قیاسی
نوشته شده توسط امین قیاسی | ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۱

آپلود و ذخیره‌سازی محتویات ذهن انسان در کامپیوترها، ایده‌ای است که بیشتر در ادبیات و فیلم‌های علمی تخیلی مطرح شده است. حال یک استارتاپ کالیفرنیایی به نام  Nectome مدعی شده که راهی برای انتقال اطلاعات ابداع کرده است.

شرکت مذکور که در سانفرانسیسکو استقرار دارد توانسته روشی ابداع کند تا به وسیله‌ی آن، خاطرات و تفکرات یک فرد را به شکلی خاص در حافظه‌های ابری ذخیره سازی کند.

با اینکه به نظر می‌رسد اتفاق توصیف شده، دستارود مطلوبی در زمینه جاودانه‌سازی ذهن انسان باشد، مشکل بزرگی در این متد وجود دارد که استفاده از آن را به شدت محدود می‌کند.

به گزارش دانشگاه MIT ماساچوست، استارتاپ یاد شده با استفاده از یک محلول شیمیایی خاص موفق شده بدن انسان را تا هزاران سال به صورت یک مسجمه‌ی شیشه‌ای حفظ نماید.

البته مشکل اساسی در برابر راهکار جدید، این است که روش مذکور ۱۰۰ درصد کشنده است و تنها می‌توان از آن برای مبتلایان به بیماری‌های لاعلاج استفاده نمود.

کسانی که به حفظ و ذخیره شدن ابدی ذهن خود علاقه دارند باید با این مرگ حتمی کنار بیایند. البته هنوز هیچ اطمینانی درباره عملکرد درست این روش نیز وجود ندارد و از طرفی ممکن است فرد موردنظر جانش را از دست داده و هیچ اطلاعاتی از مغزش را نتواند ذخیره کند.

در هر حال Nectome ترجیح داده تا از این روش برای مبتلایان به بیمار‌ی‌های لاعلاج (نظیر مرگ مغزی‌ها) استفاده کند تا بدین وسیله به آنها امید حیات دوباره بدهد. به گفته‌ی کارشناسان این شرکت، تجربه‌ این روش برای یک کاربر بسیار شبیه به خودکشی‌های خودخواسته به دست پزشکان است و بیماران باید اعتماد کاملی به پزشکان خود داشته باشند.

استارتاپ یاد شده هزینه‌ای ۱۰ هزار دلاری برای انجام این عملیات درنظر گرفته که هر فرد موظف است برای ورود به لیست انتظار، آن را پرداخت کند. البته علاقمندان می‌توانند در صورت پشیمانی از تصمیم شان مبلغ واریز شده‌‌ی خود را از این شرکت پس بگیرند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • HyperHope
    HyperHope | ۲۴ اسفند ۱۳۹۶

    شما واقعا فک میکنید از این محلول برای جاسوسا یا افراد کلیدی یه کشور دیگه استفاده نکردن تاحالا :) بعد این استارتاپ تا حالا چند نفرو کشته که توتسه محلول و تولید کنه :)

مطالب پیشنهادی