ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کسب و کار

مروری بر زندگی کوین سیستروم؛ بنیانگذار اینستاگرام

کوین سیستروم هم مؤسس شبکه اجتماعی محبوب اینستاگرام در تاریخ 30 دسامبر 1983 میلادی در ماساچوست آمریکا به دنیا آمد. او از دوران کودکی مانند بسیاری از همسالان خود به بازی های کامپیوتری علاقه فراوانی ...

محسن خوشنود
نوشته شده توسط محسن خوشنود | ۶ فروردین ۱۳۹۷ | ۲۲:۰۰

کوین سیستروم هم مؤسس شبکه اجتماعی محبوب اینستاگرام در تاریخ 30 دسامبر 1983 میلادی در ماساچوست آمریکا به دنیا آمد. او از دوران کودکی مانند بسیاری از همسالان خود به بازی های کامپیوتری علاقه فراوانی داشت و با طراحی مراحل اختصاصی برای بازی «Doom 2» نخستین گام هایش را در مسیر برنامه نویسی کامپیوتر برداشت.

سیستروم در دوران دبیرستان نیز کم و بیش به برنامه نویسی کامپیوتری می پرداخت و با نوشتن برنامه های مزاحم، طوری وانمود می کرد که حساب کاربری پیام رسان AOL دوستان خود را هک کرده است. او سپس وارد دانشگاه استنفورد شد و در سال 2006 مدرک علوم مدیریت و مهندسی خود را از این مرکز دریافت نمود.

طراحی مراحل جدید در بازی Doom 2 منشا علاقه مندی سیستروم به دنیای برنامه نویسی بود

سیستروم مدتی نیز در گوگل مشغول به کار شد و پس از آن به استارتاپ «Nextstop» پیوست. ایده طراحی یک شبکه اجتماعی جدید نیز در همین دوره به ذهن او رسید و کوین به کمک همکارش «مایک کرایگر» اپلیکیشنی به نام «Burbn» را طراحی نمود. البته اپلیکیشن مذکور در نهایت بسیار پیچیده از آب در آمد و استفاده از آن برای کاربران چندان راحت نبود.

سیستروم و کرایگر پس از آن شبکه اجتماعی «اینستاگرام» را راه اندازی کردند که موفقیت چشمگیری در پی داشت و با بیش از 600 میلیون کاربر فعال، به یکی از پرمخاطب ترین اپلیکیشن های موجود تبدیل شد.

دوران کودکی، تحصیلات و زندگی شخصی

کوین یورک سیستروم در روز 30 دسامبر سال 1983 میلادی و در شهر هولیستون ایالت ماساچوست آمریکا به دنیا آمد. مادر او دیان پلز مدیر بازاریابی شرکت Zipcar بود و پدرش داگلاس سیستروم پست معاونت ارشد منابع انسانی کمپانی TJX را در اختیار داشت.

کوین سیستروم مدرک کارشناسی علوم مدیریت و مهندسی خود را سال 2006 از دانشگاه استنفورد دریافت کرده است

سیستروم در دبیرستان شهر کنکورد ماساچوست درس خواند و در این مدت به واسطه بازی های کامپیوتری به مبحث برنامه نویسی علاقه مند گردید. وی سپس به دانشگاه استنفورد رفت و دوره کارشناسی خود را در رشته علوم مدیریت و مهندسی به پایان رساند. کوین سیستروم در این مدت توانست استعدادهای خود را نشان دهد و به یکی از دانشجویان برتر دانشگاه تبدیل شود.

هم مؤسس اینستاگرام در دوره دانشجویی موفق شد به عنوان یکی از 12 دانشجوی برگزیده استنفورد وارد دوره «Mayfield» شود و تحت آموزش های ویژه ای در زمینه کارآفرینی فناوری های سطح بالا قرار گیرد. عضویت در دوره مذکور فرصت های مختلفی را برای پیشرفت کوین سیستروم در حوزه کسب و کار فراهم کرد و وی توانست از این طریق وارد کمپانی «Odeo» شود.

سیستروم یکی از 12 دانشجوی برتر استنفورد بود و توانست به برنامه آموزشی Mayfield راه یابد

کمپانی اودئو بعدها به «Obvious Corp» تغییر نام داد و با گسترش فعالیت های خود، شبکه اجتماعی توییتر را راه اندازی نمود. جالب است بدانید که کوین سیستروم در طول مدت دانشجویی در دانشگاه استنفورد عضو انجمن برادری «Sigma Nu» بوده و سال سوم دوره کارشناسی در یک دوره کوتاه مدت برای یادگیری عکاسی به شهر فلورانس ایتالیا رفته است.

کوین سیستروم با «نیکول شوتز» بنیانگذار شرکت « Sutro Energy Group» ازدواج کرده. شرکت مذکور در زمینه انرژی های پاک فعالیت داشته و هدف اصلی آن جلوگیری از گرمایش کره زمین است.

در سال 2014 مجله فوربز کوین سیستروم را در لیست 30 فرد برتر زیر 30 سال حوزه فناوری های اجتماعی و موبایل قرار داد و سیستروم توانست 2 سال بعد به دلیل افزایش 5 برابری ارزش سهام فیسبوک (مالک کنونی اینستاگرام)، با ثروت 1.1 میلیارد دلار در فهرست میلیاردرهای نشریه «Magazine» قرار گیرد.

دوران حرفه ای

کوین سیستروم پس از فارغ التحصیلی وارد کمپانی گوگل شد و به عنوان مدیر بازاریابی محصول آغاز به کار کرد. سمت شغلی مذکور در گوگل برای استعدادیابی به کارکنان تازه وارد تعلق می گیرد و سیستروم در طول مدت حضورش در گوگل توانست روی محصولاتی مانند جیمیل، تقویم گوگل و Docs کار کند.

سیستروم پس از گوگل به استارتاپ Nextstop پیوست

وی دو سال در گوگل مشغول بود و پس از آن به استارتاپ «Nextstop» که توسط جمعی از مهندسان سابق گوگل مانند آدریان گراهام و چارلز لین تأسیس شده بود پیوست. اپلیکیشن استارتاپ مذکور با ارائه پیشنهاداتی برای مقصد سفر و بازدید از اماکن جدید، کاربران را راهنمایی می کرد. البته پس از کسب محبوبیت میان کاربران، در سال 2010 توسط فیسبوک خریداری شد.

کوین در استارتاپ جدید وظیفه مشاوره و بازاریابی را بر عهده داشت اما در اوقات فراغت به برنامه نویسی می پرداخت. او توانست در این مدت مهارت های مهندسی لازم را کسب کند و برای مرحله بعدی زندگی حرفه ای خود آماده شود.

یکی از ایده های سیستروم ترکیب اشتراک گذاری موقعیت با کارکردهای شبکه های اجتماعی بود و او بر این اساس نمونه اولیه محصول خود را طراحی کرد. سیستروم ایده جدید را با شرکت های سرمایه گذاری «Andreessen Horowitz» و «Baseline Ventures» در میان گذاشت و توانست نظر آنها را جلب کند.

تغییرات در اپلیکیشن Burbn به تولد اینستاگرام انجامید

پس از جلب حمایت سرمایه گذاران، سیستروم Nextstop را ترک کرد و با حمایت مالی 500 هزار دلاری سرمایه گذاران، کمپانی «Burbn» را به همراه مایک کرایگر در سان فرانسیسکو تأسیس نمود. اپلیکیشن Burbn ویژگی های زیادی مانند پست کردن عکس، اشتراک گذاری موقعیت، پیش بینی ورود به اماکن جدید و حتی کسب امتیاز بر اساس فعالیت کاربر را در خود داشت.

اما نرم افزار جدید باز هم با مشکل پیچیدگی مواجه بود و توسعه دهندگان به همین دلیل و برای کاربرپسند شدن محصول نهایی، تنها روی یک ویژگی تمرکز کردند: اشتراک گذاری تصاویر. همین تصمیم به تولد اپلیکیشن اینستاگرام انجامید که تنها یک ماه پس از عرضه، موفق به جذب یک میلیون کاربر فعال شد.

اینستاگرام

تصمیم سیستروم و کرایگر برای تمرکز بر ویژگی های اجتماعی محصول نتایج بسیار مثبتی داشت و از آنجایی که کدهای اینستاگرام با Burbn یکی بود، پس از تنها 8 هفته دو توسعه دهنده توانستند محصول نهایی را آماده عرضه کنند. شبکه اجتماعی اینستاگرام در سال اول فعالیت بیش از 10 میلیون مخاطب جذب کرد و در سال 2012 کمپانی فیسبوک پلتفرم مورد بحث را به قیمت 1 میلیارد دلار خریداری نمود.

اینستاگرام روزانه 300 میلیون و ماهانه 600 میلیون کاربر فعال دارد

کوین سیستروم از محل فروش سهام خود در اینستاگرام چیزی در حدود 400 میلیون دلار کسب کرد و سمت مدیریت اجرایی شرکت را هم در اختیار گرفت؛ در واقع با وجود خریداری اینستاگرام توسط فیسبوک، سیستروم همچنان در زمینه کارکردهای اپلیکیشن و تصمیمات کمپانی صاحب نظر است. مایک کرایگر نیز ریاست بخش فنی را به عهده گرفت.

لازم به ذکر است که اینستاگرام همچنان به صورت مستقل از فیسبوک فعالیت می کند و با 450 کارمند، 600 میلیون کاربر فعال ماهانه و 300 میلیون کاربر روزانه را مدیریت می کند. در مقام مقایسه بد نیست بدانید که توییتر برای اداره جامعه کاربری 317 میلیون نفری خود از 3500 کارمند استفاده می کند.

گفتنی است کوین سیستروم برنامه های ویژه ای برای بخش ویدیوهای اینستاگرام (که به یکی از پرمخاطب ترین ویژگی های آن تبدیل شده) دارد و اظهار داشته این شبکه اجتماعی در آینده وارد حوزه واقعیت مجازی نیز خواهد شد.

جوایز و افتخارات

سال 2012: سیستروم در ششمین دوره از مراسم «Crunchies» که از سوی وبسایت های تکنولوژی برای تقدیر از فعالان سیلیکون ولی برگزار می شود، جایزه «مؤسس سال» را از آن خود کرد.

سال 2012: کوین به همراه مایک کرایگر هم مؤسس اینستاگرام جایزه «Webby» را دریافت کردند.

سال 2015: سیستروم جایزه شورای طراحان مد آمریکا (CFDA) در زمینه شبکه های اجتماعی را کسب کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • big brain
    big brain | ۷ فروردین ۱۳۹۷

    تو ایران مشخص نیست مردم نگران امنیت چی هستند ؟ دقیقا مشخص نیست چرا ملت از استفاده از پیام رسان های داخلی وحشت دارند مردم ما دچار توهم توطئه و نوعی بددلی انلاین هستند . اصولا اپراتور های مخابراتی توانایی خواندن کلیه اطلاعات کاربران را در همه جای دنیا دارند بنا هم بر این بوده است من نمی فهمم چرا مردم فکر می کنند که دولت ها نباید انها راشنود بکنند ؟؟؟ اصلا کار دولت شنود و تامین امنیت کاربران است !

    • mahdi2003
      mahdi2003 | ۴ مهر ۱۳۹۷

      یعنی میگی مثل کتاب ۱۹۸۴ همه یه دستگاه تو خونه داشته باشند که شنود بشن و همه هم خوشحال باشن ? لطفا یکم رو منطقت فکر کن

  • Py House
    Py House | ۷ فروردین ۱۳۹۷

    نمی دونم یک مدتی در جریان این بازی مسخره فیسبوک هستید یا نه !!! یهو همه یادشون افتاده که فیسبوک اطلاعات را می فروشد . خیلی وقت است افراد دلسوز و واقعا اهل فنی مثل ریچارد استالمن کبیر و اسنودن شیپور می زنند که فیسبوک و توئیتر و... همه جاسوسی هستند . اما خوب در مورد اخیر گویا گندش بدجور در امد ولی سهامداران نامرئی این شبکه های اجتماهی بیکار ننشستند و وقتی دیدند که میلیون ها دلار یک شبه در سهام فیسبوک ضرر کردند بازی جدیدی به نام جاسوس بازی شروع کردند این به اون مرخصی می ده این به اون مرخصی میده یکی نیست بگه اگر شما با هم همکاری منظم ندارید پس چرا یک فقره 60 تا دیپلمات اخراج می شود ؟ این کار ها فقط برای این است که با جریان اطلاعات دوباره این شبکه های اجتماعی احیا بشوند و سهامداران نامرئی ضرر خود را جبران بکنند اکنون ابر داده در کنار نفت و اسلحه از همین چرخه کثیف برای سود اوری صاحبان خود استفاده می کند . در ایران هم نمونه مینیاتوری ان یعنی تلگرام دقیقا این کار را انجام می دهد به امید روزی که در راستای تحقق شعار استقلال کشور ما نیز از این ابر داده ها استفاده بکند

مطالب پیشنهادی