ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رابطه دولت با فیلترینگ تلگرام
تکنولوژی

نماینده مجلس: روحانی در برابر فیلتر تلگرام ایستاده است

با تشدید زمزمه‌های فیلترینگ تلگرام در یک ماه اخیر «حسن روحانی» بار دیگر تاکید کرد که «قرار بر رفع انحصارهاست نه فیلترینگ تلگرام». حال برخی نمایندگان مجلس  نیز تاکید می‌کنند که دولت جلوی فیلترینگ تلگرام ...

آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۸:۲۲

با تشدید زمزمه‌های فیلترینگ تلگرام در یک ماه اخیر «حسن روحانی» بار دیگر تاکید کرد که «قرار بر رفع انحصارهاست نه فیلترینگ تلگرام». حال برخی نمایندگان مجلس  نیز تاکید می‌کنند که دولت جلوی فیلترینگ تلگرام ایستاده است. از نظر حسن روحانی انحصارطلبی در وضعیت پیام‌رسان‌ها معنای درستی ندارد و باید به این مساله به شکل دیگری دیگری نگاه کرد:

«در این زمینه انحصار معنا ندارد و اگر قرار باشد پیام‌رسانی بیاید و همه فضا را منحصراً در اختیار بگیرد به نفع کشور ما نیست باید شبکه‌های داخلی و خارجی و پیام‌رسان‌های مختلف حضور داشته باشند و مردم استفاده کنند»

«محمدجواد آذری جهرمی» که گسترش شبکه‌های اجتماعی همچون «تلگرام» و «اینستاگرام» در کنار بهبود کسب‌وکارهای نوپا در فضای مجازی یکی از وعده‌های زمان انتخاب شدنش به عنوان وزیر ارتباطات بود، چندین بار درباره اینکه فیلتر کردن یک سرویس صرفا در اختیار وزارتخانه و دولت نیست صحبت کرده است. او به تازگی در اینستاگرام نوشته:

«انسداد سرویسهای بین المللی صرفا با هدف تشویق کاربران به استفاده از سرویس داخلی می‌تواند به ضدهدف تبدیل شود. شرکت‌های کسب و کار نوپا در کشور نیز بر همین موضوع تاکید دارند

دبیر شورای عالی فضای مجازی، «ابوالحسن فیروز آبادی» نیز روز گذشته در مصاحبه رادیویی خود گفت:

«شهروندان حق دارند از هر پیام‌رسانی استفاده کنند به شرط اینکه تابع قوانین کشور باشد. من هم از تلگرام و اینستاگرام استفاده می‌کنم و بنا به تعهدی که به پیام رسان‌های داخلی دارم از آنها نیز استفاده می‌کنم.»

سوالی که بعد از این صحبت‌ها برای همه کاربران که احتمالا کمی گیج‌ شده‌اند پیش می‌آید اینست که چرا این روزها موضوع فیلترینگ تلگرام به یکی از موضوعات مهم کشور تبدیل شده و نه وزارت ارتباطات صراحتا درباره آن نظری می‌دهد نه شورای‌عالی مجازی در عمل کاری انجام می‌دهد؟

«حسینعلی حاجی‌ دلیگانی» نماینده اصولگرای مردم شاهین‌شهر در مجلس، درباره علت این تناقض‌ها به روزنامه شهروند اینگونه توضیح می‌دهد:

«ماجرا از این قرار است که آقای رئیس‌جمهوری به خاطر مخالفت اکید با فیلترینگ تلگرام به دستگاه‌های ذیربط فشار می‌آورد تا جایی که حتی به وزیر ارتباطات خود دستور داده که خیلی در این حوزه ورود نکند! می‌دانم که شخص رئیس‌جمهوری سفت و سخت مقابل فیلترینگ تلگرام ایستاده است. شخص آقای روحانی به مسئولان ذیربط ازجمله وزارت ارتباطات تأکید کرده است که مواضع‌شان مخالفت با فیلتر کردن تلگرام باشد.»

به گفته این نماینده مجلس اگر چه تلگرام پیام‌رسان مورد تأییدی نیست اما در حال حاضر پیام‌رسان‌های داخلی هم توانایی مقابله با آن را ندارند؛ چرا که زیرساخت‌های لازم برای توسعه و گسترش آنها فراهم نیست.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • MP3
    MP3 | ۲۹ فروردین ۱۳۹۷

    پیام رسان های داخلی حتی به لحاظ فنی با تلگرام خیلی فاصله دارند!
    در نهایت هیچ کس حتی مخالفان تلگرام از آنها راضی نخواهند بود.

مطالب پیشنهادی